SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Opinie łącznie  (518)Opinie (349) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką i sprawną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Wielu klientów chwali wysoką jakość wykonania szczoteczek, ich funkcjonalność oraz trwałość. Bardzo często pojawia się zachwyt nad długim czasem działania szczoteczek na jednym ładowaniu. Funkcja dokładnego czyszczenia zębów i efekt odczuwalnej czystości są bardzo wysoko oceniane przez użytkowników. Klienci doceniają profesjonalne i szybkie wsparcie przed i po zakupie oraz pomocność konsultantów. Wygląd szczoteczek, estetyka opakowania i atrakcyjność kolorystyczna są często wymieniane jako mocne strony produktu. Klienci często zwracają uwagę na bogaty wybór trybów pracy i praktyczne funkcje urządzenia.

OpinieSMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Szczoteczki są rewelacyjne, dostawa mega szybka na tym etapie nic nie musicie robić po prostu róbcie tak dalej!! Powodzenia
bardzo dobry i przyjemny kontakt z centralą. proces wysyłki załatwiony "od ręki". Same szczoteczki.. no cóż najwyższa półka. do tej pory używaliśmy zwykłych szczoteczek elektrycznych. Soniczne to inna pólka. od razy czuć różnicę. nie wspomnę o ty, że bateria wytrzymuje prawie miesiąc!! słowem - polecam!!

POLECAM!

Szczoteczki cudne! Śliczne, bardzo fajnie pracują i ząbki czyściutkie. Trzeba się trochę przyzwyczaić, bo na początku łaskoczą, ale to kwestia wprawy :) polecam zacząć od programu soft. Kupiłam dla siebie dwa kolory do wyboru, bo nie mogłam się zdecydować i finalnie jedna z nich spodobała się mamie, więc zostawiliśmy wszystkie. Na pewno wrócę po więcej dla reszty rodzinki.

Szybka dostawa!

Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone do przesyłki, a samo opakowanie szczoteczki jest bardzo eleganckie!
Bardzo elegancka szczoteczka i przede wszystkim funkcjonalna 🙃 Trafiony zakup
Zakup wzbudził dużo entuzjazmu ale jeszcze zbyt wcześnie na ocenę końcową. Na razie jesteśmy zadowoleni

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zakup już na tym etapie wzbudza entuzjazm i jest oceniany pozytywnie. Mamy nadzieję, że produkt sprawdzi się również w dłuższym użytkowaniu. Zapraszamy ponownie.
Produkt zgodnie z oczekiwaniami:) szybka dostawa , bardzo polecam
Bardzo szybka i sprawna dostawa, paczka bardzo dobrze zabezpieczona, a w środku szczoteczki w bardzo ładnych opakowaniach. Dodatkowo przemiła obsługa. Zawsze chętnie służą pomocą. Polecam
Super rozwiązanie dla dzieci i rodziców!!! Ładujemy szczoteczki bardzo rzadko!!! Co przy aktywnym trybie życia i podrózowaniem jest bardzo wygodne. Nasze dzieci uwielbiają szczoteczki Smiley - a tym samym dbają o swoje zdrowe zęby.
Zdecydowanie polecam akurat ten właśnie model. Mam już 3 takie
Super szybka dostawa. Przedmiot zgodny z opisem.

Dobre szczoteczki

Dokładnie myją zęby, są lekkie i mają wytrzymałą baterię

Bardzo dobry produkt

Bardzo szybka dostawa a szczoteczka rewelacyjna,bardzo estetyczna ,pierwsza moja soniczna szczoteczka jestem bardzo zadowolona polecam gorąco

Serwis na najwyższym poziomie!

Kolejne zamówienie w Smiley i jak zawsze serwis na najwyższym poziomie! Paczka dotarła błyskawicznie, była u mnie następnego dnia, wszystko bardzo estetycznie zapakowane!
Bardzo fajna szczoteczka, patrząc na cenę do jakości to powiedziałbym że idealna

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że szczoteczka spełnia oczekiwania i dobrze wypada pod względem stosunku jakości do ceny. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.
Bardzo polecam te szczoteczki soniczne. To już druga i obie działają doskonale. Ponad 50 dni na baterii 😁👌
Bardzo dobra szczoteczka soniczna – zęby są wyraźnie gładsze już po kilku dniach. Ma kilka trybów, wygodna w użyciu, ładny design a bateria długo trzyma. Zdecydowanie polecam.
Szczoteczka bardzo ładna, lekka i poręczna, ma wszystkie funkcje (tryby), które są potrzebne no i oczywiście bardzo dobrze czyści zęby. Polecam.

Polecam obsługę i towar.

Przesyłka ekspresowa, sprzęt ładnie zapakowany i co najważniejsze, działa zgodnie z oczekiwaniami.
Wszystko sprawnie, produkt rewelacyjny