SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Opinie łącznie (580) Opinie (390) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz dobre zabezpieczenie przesyłek. Produkty są oceniane jako solidne, skuteczne i dobrze wykonane, często przekraczając oczekiwania klientów. Obsługa sklepu jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i szybko odpowiadająca na pytania lub reklamacje. Klienci są zachwyceni długą żywotnością baterii w szczoteczkach, co podkreślają jako wyjątkową zaletę. Doceniają również różnorodność trybów, wygodę użytkowania i praktyczne funkcje szczoteczek. Design produktów jest często chwalony jako estetyczny, nowoczesny i atrakcyjny. Wielu klientów zwraca uwagę na eleganckie i staranne zapakowanie produktów, co sprawia dobre wrażenie.

OpinieSMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Bardzo szybko dostawa, super. Ale byłoby świetnie gdyby przy zakupie 8paku pozna byłoby pomieszać kolory biały i czarny gdyż i tak wysyłacie opakowania po 4. Poprosiłam o to w zamówieniu ale dostałam tylko białe szczoteczki
Kolejne bardzo udane zamówienie w Smiley. Dostawa została zrealizowana błyskawicznie, a cały proces przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Obsługa na najwyższym poziomie.

Dobra szczoteczka i fajny zestaw

Co prawda dopiero zaczęłam korzystać, ale jestem zadowolona. Podoba mi się wybór trybów mycia. Ładne kolory szczoteczek, wszystko wygląda tak jak na zdjęciach na stronie. Na plus bardzo szybka dostawa zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że już na początku użytkowania szczoteczka spełnia oczekiwania, a wybór trybów oraz wygląd produktu odpowiadają temu, co prezentujemy na stronie. Dziękujemy również za docenienie szybkiej dostawy. Zapraszamy ponownie.

Świetne szczoteczki

Kupiłam szczoteczki soniczne dla siebie i męża oraz irygator. Wszystkie produkty wysokiej jakości i świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Świetna Polska jakość i super sklep.

Produkcja chińska ale brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Jakoś wykonania solidna, dziecko zadowolone, ząbki czyste. Polecam
Szczoteczka Smiley Pro White super mi się sprawdza, przesiadłam się ze zwykłej manualnej i jest kolosalna różnica. Bardzo dokładnie czyści zęby, ma aż 5 trybów i bateria działa naprawdę długo, tak jak obiecują - 2 miesiące. Szczoteczka jest też bardzo poręczna, bardzo wygodnie się ją trzyma. Najlepszy zakup w tym roku. Zamierzam kupić drugą też mamie na święta. Rzadko piszę opinię, chyba, że naprawdę produkt mi się podoba.

Zestaw szczoteczka+irygator

Jestem bardzo zadowolona z zakupu wszystko pięknie zapakowane( prezent)szczoteczka czarna prezentuje się bardzo dobrze, posiada kilka praktycznych funkcji. Szybka dostawa . Bardzo polecam sprzedawcę

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakup spełnił oczekiwania, a opakowanie sprawdziło się w formie prezentu. Miło nam również słyszeć, że szczoteczka odpowiada zarówno pod względem wyglądu, jak i funkcjonalności, oraz że dostawa przebiegła szybko. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Zapraszamy ponownie.

Ekspresowa przesyłka i ładne opakowanie

Ekspresowa przesyłka, kupowałam szczoteczkę na prezent na ostatni moment i paczka była na drugi dzień, także jestem bardzo zadowolona. Mama też bardzo zadowolona ze szczoteczki, bardzo ładnie zapakowana szczoteczka. Myślę, że kupię również dla siebie
Super, już moja kolejna szczoteczka,skusił mnie piękny błękitny kolor,a jakość jest mi znana od kilku lat
Dostawa była błyskawiczna, w mniej niż 24 godziny. To moje kolejne zamówienie w Smiley i za każdym razem obsługa jest na najwyższym poziomie.
Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu jak i ze szczoteczki. Mogę śmiało w ciemno polecić szczotkowanie ta szczoteczką.
Użytkuje od tygodnia moja pierwsza szczoteczka więc trudno mi ocenić. Dobrze wykonana jestem w trakcie testowania.
Bardzo szybka dostawa, miła i sympatyczna Pani udziela szczegółowych informacji i wyjaśnień. Polecam

Najlepsza szczoteczka soniczna SMILEY PRO

Uwielbiam tą szczoteczkę,bardzo dokładnie myje zęby, ma aż 5 trybów do wyboru. Bateria jest niesamowicie wytrzymała, działa aż 2 miesiące bez ładowania. Końcówki też idealnie dopasowują się do zębów. W dodatku jest bardzo ładna, poręczna i prosta w użytkowaniu. Polecam
To mój pierwszy irygator, na razie testuję końcówki, szkoda że nie ma opisu do końcówek z zdjęciem, można tylko się domyślać i trzeba próbować, cichy duża zaleta, pojemnik naprawdę wystarcza do płukania, w dodatku jak ktoś pierwszy raz w życiu używa irygatora, to nie jest proste zadanie, to nie tak jak na filmach opisują i pokazują, musiałam sporo filmów obejrzeć, woda była wszędzie po lustrze, ścianie, podłodze, 4 dzień i jeszcze wprawy nie mam, ale już wiem jak trzymać i jaką końcówkę używać, to można dopasować,pewnie wszyscy to przechodzą, jakoś irygatora super, leciutki, pięknie zapakowany, polecam.
Łatwe i szybkie zakupy. Szybko otrzymałem przesyłkę, informacje o terminie i sposobie dostawy także były jasne i na czas. Dziękuję za gratisy w postaci pasty i nici dentystycznej.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a dostawa oraz przekazane informacje były jasne i pomocne. Miło nam, że drobne upominki zostały docenione. Zapraszamy do ponownych zakupów.

Naprawdę solidny producent

Smiley to naprawdę solidny producent szczoteczek sonicznych, szczerze mogę ich polecić. Świetna jakość wykonania i super kontakt
Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, córka bardzo zadowolona.
Szczoteczki są rewelacyjne, dostawa mega szybka na tym etapie nic nie musicie robić po prostu róbcie tak dalej!! Powodzenia

Uprzejma i profesjonalna obsługa!

Paczka dotarła błyskawicznie, a miła Pani z działu obsługi klienta pomogła wybrać odpowiednią szczoteczkę dla mnie. Dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Bardzo dziękujemy za miłą opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a kontakt z naszym działem obsługi klienta okazał się pomocny przy wyborze odpowiedniej szczoteczki. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że zakup będzie w pełni satysfakcjonujący. Zapraszamy ponownie.