Opinie łącznie (636) Opinie (407) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 26 mar 2024

smiley.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Większość recenzji podkreśla wysoką jakość, skuteczność i solidność szczoteczek oraz irygatorów. Klienci regularnie chwalą miłą, pomocną i responsywną obsługę klienta, często też szybkie i konkretne odpowiedzi. Wielu klientów docenia estetykę produktów, nowoczesny design i dostępność atrakcyjnych kolorów. Recenzenci często wymieniają funkcjonalność urządzeń: różne tryby pracy, długą żywotność baterii i łatwość użytkowania. Proces zakupów oceniany jest jako prosty, intuicyjny i pozbawiony problemów.

OpinieSMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Szukałam długo szczoteczki sonicznej w moim stylu - i znalazłam. Nie dość że to zupełnie inny poziom mycia niż w przypadku standardowej szczoteczki to jeszcze piękny design. Polecam!
Bardzo doceniam szybką realizację zamówienia. Doświadczeń z firmą Smiley nie mam ( do tej pory używałam szczoteczek Seysso). Skusiła mnie do zmiany korzystna cena i deklarowana jakość. Mam nadzieję, że szczoteczki Smiley posłużą dłużej niż gwarancja ( Seysso przestawały działać krótko po zakończeniu gwarancji).

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że docenia Pani szybką realizację zamówienia oraz że zdecydowała się Pani wypróbować nasze szczoteczki. Mamy nadzieję, że produkt spełni oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i trwałości i będzie dobrze służył przez długi czas. Zapraszamy ponownie.

To moja pierwsza szczoteczka soniczna, nie mam porównania, ale jestem bardzo zadowolona. Produkt jest naprawdę ładny (mam wersję czarną, ale widziałam też białą, która robi jeszcze większe wrażenie), bateria trzyma bardzo długo, jest tryb sensitive, który mi pomógł przyzwyczaić się do dużej zmiany.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jako pierwsza szczoteczka soniczna produkt spełnia oczekiwania i zapewnia komfort użytkowania, szczególnie dzięki trybowi sensitive, który ułatwia przyzwyczajenie się do nowego sposobu mycia zębów. Miło nam również, że docenia Pani estetykę urządzenia oraz długi czas pracy baterii. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie.

Bardzo dobra szczoteczka

Syn bardzo zadowolony że szczoteczki. To już jego druga. Bardzo przemyślane nakładki na szczoteczkę które chronią przed ubrudzeniem dzięki czemu można ją transportować w czystości.
Bardzo fajny produkt, ja zamówiłam w kolorze różowym i to był świetny wybór. Kwestie funkcjonalności zgodne z opisem - działają idealnie. Po prostu polecam.
Szczoteczka bardzo dobrze się sprawdza w codziennym użytkowaniu . Włosie bardzo delikatnie czyści i masuje zęby i dziąsła. Niebawem zakupię dodatkowe szczoteczki celem ich testowania
Jestem bardzo zadowolona z produktów. Kupiłam już 4-tą szczoteczkę. Tym razem na prezent, bo rodzinę już wcześniej wyposażyłam, po tym, jak na początku kupiłam dla siebie. Bateria trzyma długo, to bardzo duży plus. Profesjonalna obsługa, super Produkty! Polecam każdemu! Miałam różne szczoteczki soniczne, liderów rynkowych, ale po kupnie Smi)ey wiem, że znalazłam tę najlepszą dla mnie.

Dodatkowe akcesoria w sklepie online

Można dodać do kategorii akcesoria możliwość kupna online ładowarki. W moim przypadku zaginęła gdzieś nam ładowarka i musiałem kontaktować się przez dział reklamacji aby dokonać zakupu.
Wszystko przebiegło sprawnie, bardzo miły kontakt na infolinii, dziękuje również za prezenty i niespodzianki dla dzieci, to bardzo miły gest.

Nowa

Supar, jal narazie dziala idealnie ,jest lekka , tak jakby nie czuć mycia ,co na plus Ładny kolor i lekka
Bardzo szybko dostawa, super. Ale byłoby świetnie gdyby przy zakupie 8paku pozna byłoby pomieszać kolory biały i czarny gdyż i tak wysyłacie opakowania po 4. Poprosiłam o to w zamówieniu ale dostałam tylko białe szczoteczki
Kolejne bardzo udane zamówienie w Smiley. Dostawa została zrealizowana błyskawicznie, a cały proces przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Obsługa na najwyższym poziomie.

Dobra szczoteczka i fajny zestaw

Co prawda dopiero zaczęłam korzystać, ale jestem zadowolona. Podoba mi się wybór trybów mycia. Ładne kolory szczoteczek, wszystko wygląda tak jak na zdjęciach na stronie. Na plus bardzo szybka dostawa zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że już na początku użytkowania szczoteczka spełnia oczekiwania, a wybór trybów oraz wygląd produktu odpowiadają temu, co prezentujemy na stronie. Dziękujemy również za docenienie szybkiej dostawy. Zapraszamy ponownie.

Świetne szczoteczki

Kupiłam szczoteczki soniczne dla siebie i męża oraz irygator. Wszystkie produkty wysokiej jakości i świetnie sprawdzają się w codziennym użytkowaniu. Świetna Polska jakość i super sklep.

Szybka i rzetelną obsługa

Jeden produkt przyszedł uszkodzony szybko zostało wysłane nowe już sprawne możliwa wada fabryczna .dziękuję bardzo
To już mój drugi zakup .. kupiłam partnerowi i jesteśmy zadowoleni.
Bardzo szybka dostawa, szczoteczki używam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona
Produkt elegancki i precyzyjnie wykonany. Działa sprawnie. Czuję, że mam umyte zęby. Polecam !
Szczoteczki świetnie się spisują. Dokupiłam końcówki . Przesyłka bardzo szybko dotarła. Polecam firmę !

Produkcja chińska ale brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Jakoś wykonania solidna, dziecko zadowolone, ząbki czyste. Polecam

• +48519770717
  • smiley.com.pl
  • kontakt@smiley.com.pl
  • Warszawa, POL

SMILEY - Najlepsze produkty dla Twojego UŚMIECHU

Smiley, polska marka, produkuje innowacyjne szczoteczki soniczne i produkty do higieny jamy ustnej, łączące nowoczesność z jakością. Nasze produkty są stworzone z myślą o komforcie użytkowania i efekt...