posciel-hurt.pl

Opinie łącznie (3577) Opinie (2289) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość materiałów, staranność wykonania i trwałość produktów. Szybka realizacja zamówienia i błyskawiczna dostawa są jednymi z najczęściej chwalonych aspektów zakupów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła, pomocna i zaangażowana w rozwiązywanie problemów. Pozytywne opinie dotyczą również zgodności produktów z opisem i zdjęciami, a także atrakcyjnych wzorów i żywych kolorów pościeli. Ceny produktów są określane jako przystępne i adekwatne do jakości. Pakowanie produktów jest zazwyczaj oceniane pozytywnie. Pojawiają się sporadyczne uwagi o drobnych rozbieżnościach pomiędzy otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciami, a także pojedyncze sygnały dotyczące braku etykiet lub uszkodzeń opakowań.

Opinieposciel-hurt.pl

(2095)
Szybka dostawa, bezproblemowy telefoniczny kontakt z pracownikiem hurtowni w celu załatwienia zmiany formy płatności. Pościel - kolorystyka tak na przedstawionym zdjęciu - bardzo ładna, solidne szycie, jedyne co bym zmieniła to, aby pościel była z zamkami. Dla niektórych osób starszych zasunięcie zamka jest łatwiejsze niż zapinanie guzików. Ale to szczegół. Jestem zadowolona z dokonanego zakupu.
Polecam ten sklep. Towary są produkcji polskiej na czym mi zależało. Szybko sprawnie bez problemów składa się zamówienie. Realizacja również przebiegła sprawnie i szybko. Informacje na bieżąco się dostaje na temat zakupionego towaru. Polecam bo na prawdę warto i z przyjemnością się robi zakupy. Sklep ma duży asortyment i produkty polskie za co uważam to za super

Posciel z adamaszku ?

Dostawa ekspresowa. Posciel, nie wiem do konca czy dostałam to co zamowiłam . Posciel włożona do przezroczystego foliowego opakowania, zadnej wkładki informujacej co jest w srodku tzn jaka posciel ,skład, rozmiar ,gramatura ,producent . W poscieli nie ma tez zadnych metek informujacych o składzie oraz sposobie czyszczenia . Pierwszy raz kupujac towar nie wiem co dostałam i czy to jet to za co zapłaciłam.
Pościel zgodna z opisem i kolor dokładnie taki jak na zdjęciu. Ładnie uszyta, dokładnie. Materiał bardzo przyjemny. Przesyłka dotarła bardzo szybko. I wysyłka po zakupie była następnego dnia. Lubię robić zakupy gdzie towar jest zgodny z opisem a sklep szybko realizuje zamówienia. Serdecznie polecam!
Jestem bardzo zadowolona pościel idealna a czas oczekiwania na przesylke 1 dzień super polecam .Dobrze ze otrzymałam telefon bo miałam problem zapłata blik ale otrzymałam nr konta i tradycyjnie dokonałam przelewu i wysłałam potwierdzenie pozdrawiam i polecam sklep
Na pierwszy rzut oka posciel jest piękna. Swietny material,wykończenie. Nie wiem,jak się sprawdzi-jeszcze nie używana. Mam nadzieję, ze będzie również dobra jk jest ładna,bo również ze względu na szybkość realizacji zamówienia chętnie kupiłabym kolejną.
Towar jak na zdjęciach,dobra jakość szycia i szybka dostawa.Doceniam też możliwość kontaktu z doradcą w razie wystąpienia jakichkolwiek trudności.Co do pościeli to szkoda że nie ma zestawów z poszewkami na mniejsze poduszki (50/60)

To trzeci komplet pościeli.

To trzeci komplet pościeli, który kupiłam. Jestem zadowolona zarówno ze wzoru jak i jakości bawełny: kora jest gruba, świetnie otula w nocy. Mam już na oku kolejne zakupy w tym sklepie. serdecznie polecam.

Bardzo miła obsluga

Bardzo miła ,fachowa obsługa.Potrzebowalam wymienić pościel bo omyłkowo przysłano inny rozmiar niż zamawiałam,bez żadnego problemu następnego dnia miałam już właściwy rozmiar doręczony 👍👌😄
Profesjonalne podejście do klienta, miły kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt spełniający wszelkie oczekiwania. To moje drugie zamówienie i z pewnością nie ostatnie :)

Pościel z kory i muślinu

Rzetelnie, błyskawicznie i bezproblemowo. Kolor taki jak na stronie internetowej. Lepiej jeszcze byłoby, gdyby w każdym przypadku był możliwy wybór między zapięciem na guziki i na suwak.mp

pozytywna

Polecam, pod kołdrami, w pościeli, na poduszkach śpi cała rodzina, na razie prane jeden raz, więc nie wiem jak z trwałością, ale na dzień dzisiejszy polecam, szczególnie pościel dziecięcą, piękne wzory i kolory

Wełniana kołdra w dobrej cenie…

Szczególnie podoba mi się kołdra wełniana w dobrej cenie, pościel w ciekawe roślinne wzory oraz szybka i sprawna realizacja zamówienia. Bardzo dziękuję :) Dzięki tej sprawności produkty trafiły na czas do Szlachetnej Paczki :) W ofercie Waszego sklepu zabrakło mi jedynie jaśków wypełnionych pierzem. Serdecznie pozdrawiam i szczerze polecam markę Pościel-Hurt. Joanna

Sklep godny polecenia

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie. Jakość zamówionych produktów wysoka. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupów i polecam.
Ujęła mnie profesjonalność i szybkość obsługi. Pełna informacja na wszystkich etapach zamówienia. Bardzo szybki czas dostawy. Byłam usatysfakcjonowana. Bardzo dziękuję.
Pościel kupujemy od kilku lat do naszych Domków, jesteśmy bardzo zadowoleni. Wysyłka natychmiastowa, szeroki wybór form płatności. Polecamy serdecznie :-)
Pościel jest dobrej jakości, kolory żywe i dobrze skomponowane , wykonanie jest staranne . Tego oczekiwałam . Jedyne czego mi brakuje to, tego , żeby niektóre komplety zawierały jeszcze powłoczki na „jaśki „ czyli poduszki 40x40
Do wszystkich którzy chcą kupić pościel niedrogą, ładną dla oka i dobrze uszytą. To firma którą mogę zdecydowanie polecić. W " POŚCIEL - HURT. PL mogą kupować również ludzie starsi. Jeśli tylko dodzwonisz się pod podany nymer telefonu lub potrafisz napisać imejla podanego w sieci - odbierający pomoże- jest uprzejmy i służy pomocą w każdymmomencie.Wiem co mówię- jestem osobą mocno wiekową mam problemy z przelewami Państwo pomogli w kilku momentach.Wiem powiecie to ich kasa- żyję na tym świecie ponad siedem dekad i tu jest wszystko pod " człowieka". Rzeczowo, uczynnie i tanio.A pościel naprawdę super. Dziękuję Państwu i wszystkim szukającym bardzo polecam. Nie widzę minusów poza brakującymi kolorami w promowanych w sieci. To myślę jest plusem dla właścicieli bo uszyte sztuki szybko się rozchodzą. Ryszard
Zakupy w Pościel-Hurt.pl to czysta przyjemność! Zamówiłam kołdrę oraz poduszki i jestem bardzo zadowolona. Produkty dotarły szybko, były dokładnie zapakowane i zgodne z opisem. Kołdra jest lekka, a jednocześnie świetnie izoluje – od razu poprawił się komfort snu. Poduszki są miłe w dotyku, dobrze podpierają głowę i wyglądają na trwałe. Obsługa klienta okazała się bardzo pomocna – szybka odpowiedź na pytanie, jasne informacje dotyczące wymiarów i gramatury. Widać, że sklep stawia na jakość i uczciwość. Na plus także łatwość poruszania się po stronie internetowej, wygodne opcje płatności i sprawna wysyłka. Z czystym sumieniem polecam Pościel-Hurt.pl – komfortowy sen w nowej pościeli gwarantowany!
Pościel z HURT.PL Wszystkim szukającym i zastanawiającym się polecam pościel z kory od powyższego producenta. Kora "bawełna z dodatkiem" to jest to czego używam od jakiegoś czasu ze względu na wygodę i mój komfort. Bez prasowania, prana krócej i w niższej temperaturze, ładnie się prezentuje i jest dobra jakościowo za niewielkie pieniądze- to jest to co mi pasuje i czego zawsze szukam. Teraz to odnalazłem dla mnie u nowego producenta. Serdecznie polecam!!!