pl.primor.eu/pl

Opinie łącznie (165) Opinie (165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą atrakcyjne, konkurencyjne i przystępne ceny produktów. Doceniają również oryginalność i autentyczność oferowanych produktów oraz bogaty wybór asortymentu. Wiele pozytywnych opinii dotyczy sprawnej, profesjonalnej obsługi i realizacji zamówień. Użytkownicy zwracają także uwagę na dobre zabezpieczenie paczek oraz miłe dodatki w postaci gratisów, próbek i upominków dołączanych do zamówień. Opinie o dostawie są mieszane – część klientów chwali szybkość, jednak inni narzekają na długi czas oczekiwania. Pojawiają się także sygnały o uszkodzonych lub źle zapakowanych przesyłkach. Niektórzy klienci odnotowują brak gratisów w zamówieniach, a także zwracają uwagę na ograniczony asortyment dostępny dla Polski.

Opiniepl.primor.eu/pl

Zadowolona

Bardzo dobre ceny. Duży wybór towaru - lubię kupić coś co nie jest tak dostępne na polskim rynku. Zamówienie złożone 12 lipca, przesyłka dotarła 28 lipca. Spodziewałam się dłuższego czasu - na stronie jest napisane 6-7 dni, ale tyle trwało samo przetwarzanie zamówienia. Z GLS jest możliwe przekierowanie przesyłki i 7 dni na odbiór - to ważne, gdy tak długo czekamy na przesyłkę i akurat przyjdzie, a nas nie ma. Opakowanie było trochę poniszczone, trochę podziurawione. W środku np. opakowania z farbami do włosów były rozjechane - bo w pudełku było trochę luzu i tak w transporcie się rozleciały. Można wypełnić wolne miejsce, wypchać papierem np. Ogólnie jestem zadowolona z cen no i że dotarło, bo to w końcu aż z Madrytu szło.

Estoy muy satisfecho Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w perfumerii Primor!

Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w perfumerii Primor! Zarówno jakość zamówionego produktu, jak i cała dostawa zasługują na najwyższą ocenę. Produkt jest w 100% oryginalny, świetnie zapakowany i zgodny z opisem. Paczka dotarła błyskawicznie, bez żadnych problemów. Z czystym sumieniem polecam ten sklep i na pewno jeszcze tu wrócę! ¡Estoy muy satisfecho/a con mi compra en Primor! Tanto la calidad del producto como el envío merecen la nota más alta. El producto es 100% original, vino perfectamente embalado y es tal como se describía. El paquete llegó rapidísimo y sin ningún problema. ¡Recomiendo esta tienda con total confianza y seguro que volveré a comprar aquí!
Produkty oryginalne, na dostawę do Krakowa czeka się około 9 dni, przesyłka dotarła nienaruszona, ale w środku były pogniecione opakowania, niestety nie były super zabezpieczone. Jak ktoś zamawia coś na prezent, to może to być problematyczne.

Produkty oryginalne, przesyłka tragedia

Produkty oryginalne, jednak jakoś przesyłki tragiczną !!! . Wszystkie róże , bronzery i rozświetlacze od Maxineczka rozwalone . Cała przesyłka brudna od kosmetyków. Gdyby nie to że te produkty były po ok 4 zł za szt a wzięłam ich około 12 szt to bym reklamowała .

Fajny sklep.

Jestem nową klientką, ale zostanę z wami na dłużej 😊. Jedna mała uwaga to długa 🚚 dostawa. Strona jest mało czytelna, minus że ciężko jest śledzić dostawę. Ogólnie asortyment mi się podoba i można zrobić fajne zakupy 🛍️.
przede wszystkim fajne ceny, ale do poprawienia tłumaczenie na polski (teraz wychodzą abstrakcyjne określenia) i czas ładowania stron, trudno mi na razie powiedzieć czy na bieżąco uzupełniacie brakujące / wykupione produkty
Super cena za produkty, Trochę kiepsko zapakowana przesyłka, duże ryzyko uszkodzenia gdyż perfumy latały luzem z kiepskim wypełnieniem w środku, można by dodać jakąś próbkę bądź gratis do zamówienia.
Nie było próbek powinnością dołączyć próbki kremów i perfum to było by wyróżniające perfumerię na tle inni h, zawiodłam się troszkę bo kiedyś mi w stacjonarnym sklepie powiedzieli że zawsze są ekskluzywne próbki w dużych ilościach a tutaj nic
Jestem zadowolona z zamówienia. Okazyjne ceny. Super pudełko z gratisami. Mały minus - paczka szła 10 dni od zamówienia. Na pewno skorzystam ponownie!
Naprawdę spoko… co prawda nie ma dostawy na następny dzień ale towar ok a i cena kozak. W PL sklep nowy ale to oryginalna hiszpańska perfumeria.

Wszystko w porządku. Paczka przyszła z Madrytu po 5 dniach roboczych. Dobrze zapakowane. Dużo taniej i zdecydowanie oryginalne produkty.
Super sklep duży wybór świetne ceny i krótki czas oczekiwania a do tego dostałem dużo gratisów jednym słowem polecam serdecznie
Towar zgodny z zamówieniem, konkurencyjne ceny, dobrze zabezpieczona przesyłka. To pierwsze ale na pewno nie ostatnie zakupy na primor.eu
Zamawiałam pierwszy raz i szczerze polecam :). Produkty w przesyłce się zgadzały, bardzo dobrze zapakowane :), dobry kontakt mailowy

Arla

Bardzo szybka wysyłka! Paczka profesjonalnie zapakowana. Produkty oryginalne w bardzo dobrej cenie. Polecam!!!
Oryginalny produkt w bardzo dobrej cenie. Elastyczne możliwości dostawy. Dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam sklep.
Szybka wysyłka oryginalność perfum za znacznie niższą cenę i świetne próbki produktów z wyższej półki!

Warto!

Trochę trzeba poczekać na przesyłkę, ale oferta sklepu jest bardzo bogata i atrakcyjna cenowo.

Zgodnie z zamówieniem plus miłe dodatki

Zamówiona woda perfumowana jest zgodna z zamówieniem, dodatkowo w przesyłce miłe dodatki. Polecam
Bardzo dobre ceny. Duży wybór kosmetyków. Ale paczka słabo zabezpieczona. Produkty latały luzem w kartonie