Klienci doceniają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz częste promocje na produkty. Oryginalność asortymentu wzbudza zaufanie kupujących, a szeroki wybór marek i kolorów, w tym tych trudno dostępnych, wyróżnia sklep na tle konkurencji. Pozytywne opinie pojawiają się także na temat dodatków do zamówień, takich jak próbki i słodycze, a także na temat kontaktu ze sklepem i informowania o statusie zamówienia. Część klientów zwraca uwagę na solidne zabezpieczenie przesyłek podczas transportu. Wśród obszarów do poprawy klienci wymieniają niejednolitą jakość pakowania, wskazując, że nie zawsze produkty są odpowiednio chronione. Zdarzają się także uwagi dotyczące wydłużonego czasu oczekiwania na przesyłkę oraz oczekiwania na bardziej wartościowe gratisy. Pojedyncze opinie sugerują potrzebę poprawy w kwestii jasności i częstotliwości komunikacji dotyczącej realizacji zamówienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepl.primor.eu/pl
Zakup JPG i Rabanne - polecam
Zadowolona
Bardzo polecam!
Ogólnie ok :)
Wszystko super, śmiało można zamawiać
Estoy muy satisfecho Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w perfumerii Primor!
Udany zakup
prawie super