Opinie łącznie (617) Opinie (617) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz częste promocje na produkty. Oryginalność asortymentu wzbudza zaufanie kupujących, a szeroki wybór marek i kolorów, w tym tych trudno dostępnych, wyróżnia sklep na tle konkurencji. Pozytywne opinie pojawiają się także na temat dodatków do zamówień, takich jak próbki i słodycze, a także na temat kontaktu ze sklepem i informowania o statusie zamówienia. Część klientów zwraca uwagę na solidne zabezpieczenie przesyłek podczas transportu. Wśród obszarów do poprawy klienci wymieniają niejednolitą jakość pakowania, wskazując, że nie zawsze produkty są odpowiednio chronione. Zdarzają się także uwagi dotyczące wydłużonego czasu oczekiwania na przesyłkę oraz oczekiwania na bardziej wartościowe gratisy. Pojedyncze opinie sugerują potrzebę poprawy w kwestii jasności i częstotliwości komunikacji dotyczącej realizacji zamówienia.

Opiniepl.primor.eu/pl

Zakup JPG i Rabanne - polecam

Piękne doświadczenie z firmą Primor.eu, zamówienie przez stronę internetową i płatność blik bez problemu. Przesyłka z Hiszpanii do Polski dzięki GLS szła tylko 6 dni. Duże pudełko, trochę nie zabezpieczone przed przesuwaniem towaru, ale wszystko doszło nienaruszone. Miły dodatek żelki Vidal :) Zamówione dwa zapachy Jean Paul Gaultier- La male parfum i Rabanne - 1 million black, są cudowne. Polecam firmę Primor i dziękuję za realizację zamówienia .

Zadowolona

Bardzo dobre ceny. Duży wybór towaru - lubię kupić coś co nie jest tak dostępne na polskim rynku. Zamówienie złożone 12 lipca, przesyłka dotarła 28 lipca. Spodziewałam się dłuższego czasu - na stronie jest napisane 6-7 dni, ale tyle trwało samo przetwarzanie zamówienia. Z GLS jest możliwe przekierowanie przesyłki i 7 dni na odbiór - to ważne, gdy tak długo czekamy na przesyłkę i akurat przyjdzie, a nas nie ma. Opakowanie było trochę poniszczone, trochę podziurawione. W środku np. opakowania z farbami do włosów były rozjechane - bo w pudełku było trochę luzu i tak w transporcie się rozleciały. Można wypełnić wolne miejsce, wypchać papierem np. Ogólnie jestem zadowolona z cen no i że dotarło, bo to w końcu aż z Madrytu szło.

Bardzo polecam!

Cały proces od zamówienia do dostarczenia przesyłki przebiegł bardzo sprawnie. Strona na bieżąco powiadamia o aktualizacjach realizacji zamówienia. Jestem bardzo zadowolony, na pewno jeszcze skorzystam z ich usług. Jedyny problem jaki napotkałem, to niewczytywane polskie znaki na adresie dostawy, jednak zawsze można na koniec przekierować paczkę do wybranego punktu odbioru.

Ogólnie ok :)

Towar rzeczywiście dobry, nowy, w dobrej cenie promocyjnej. Szybko dotarła do mnie przesyłka. Ważne - do poprawy - sposób pakowania, bo choć karton mocny, solidny, to zabrakło jakiegoś wypełniacza i wszystko w środku latało luzem, obtłukiwało się, jedna butelka trochę się zniszczyła, chyba tylko cudem reszta się nie porozwalała. Poza tym w systemie na waszej stronie coś chyba nie działa dobrze, bo nie było możliwości wejścia w link do śledzenia przesyłki (tylko dzięki mailowi wiedziałam, że GLS do mnie przywiezie paczkę) oraz cały czas zamówienie jest "w przetwarzaniu" a ja już od kilku dni mam towar u siebie :)

Wszystko super, śmiało można zamawiać

Szczerze to trochę sie bałam, że utopiłam pieniądze ale wszystko bylo ok. doszło wiarę szybko (9 dni) troche kiepsko działa przekaz informacji gdzie dokladnie jest paczka ale chyba ze ktoś zna Hiszpański ;-) ale jestem pewna że bede tam zamawiać ponownie bo ceny w porównaniu do np Douglas za oryginalne kosmetyki sa nieporównywalnie niższe 😁

Estoy muy satisfecho Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w perfumerii Primor!

Jestem bardzo zadowolony/a z zakupów w perfumerii Primor! Zarówno jakość zamówionego produktu, jak i cała dostawa zasługują na najwyższą ocenę. Produkt jest w 100% oryginalny, świetnie zapakowany i zgodny z opisem. Paczka dotarła błyskawicznie, bez żadnych problemów. Z czystym sumieniem polecam ten sklep i na pewno jeszcze tu wrócę! ¡Estoy muy satisfecho/a con mi compra en Primor! Tanto la calidad del producto como el envío merecen la nota más alta. El producto es 100% original, vino perfectamente embalado y es tal como se describía. El paquete llegó rapidísimo y sin ningún problema. ¡Recomiendo esta tienda con total confianza y seguro que volveré a comprar aquí!
Jestem bardzo zadowolona! Paczka z Hiszpanii dotarła szybciej, niż się spodziewałam, wszystko było bardzo dobrze zapakowane i dotarło w idealnym stanie. ❤️ Udało mi się znaleźć tutaj perfumy, których długo szukałam i których nie mogłam dostać w Polsce. Dodatkowo dostałam próbkę i nawet żelki! 😻 Zdecydowanie polecam!!

Udany zakup

Zakup zdecydowanie na plus – produkty zgodne z opisem, atrakcyjne ceny, a przesyłka dotarła zgodnie z przewidywanym terminem. Mały minus za sposób pakowania – karton był zdecydowanie za duży w stosunku do zawartości, przez co produkty mogły być lepiej zabezpieczone podczas transportu. Ogólnie jednak jestem zadowolona z zakupu.
Obawiałam się pierwszych zakupów ale na prawde jestem bardzo zadowolona. Bardzo konkurencyjne ceny kosmetyków oryginalnych! Zamowilam serum Clarins i na pewno to nie będzie mój ostatni zakup. Jedyne co to można byłoby lepiej zabezpieczyć produkt w paczce.

Sprawna obsługa, szybka wysyłka. Dobre, często nawet BARDZO dobre ceny. Ale jeśli pytacie, co możecie zrobić jeszcze lepiej... Będę pewnie wyrazicielem opinii większości - gratis do zamówienia miła rzecz, ale wymieńcie żelki na próbki zapachów ;)

prawie super

na pewno poprawiliście tłumaczenie na język polski; przydałoby się, by w ulubionych lista zawierała cenę na pierwszy rzut oka bez wchodzenia w szczegóły; celowa - wydaje mi się - jest zmiana dostawcy - w Polsce popularne są paczkomaty, może wiec IN-POST?
Bardzo zaskakujące, ale dużo taniej niż w Polsce. Perfumy oryginalne w świetnej cenie, już nigdy nie kupię ich w Polsce. Słodki drobiazg do zamówienia w gratisie. Dziękuje i będę nadal korzystać
Produkty oryginalne, na dostawę do Krakowa czeka się około 9 dni, przesyłka dotarła nienaruszona, ale w środku były pogniecione opakowania, niestety nie były super zabezpieczone. Jak ktoś zamawia coś na prezent, to może to być problematyczne.
Zakupione kosmetyki do włosów kręconych nie są dostępne w żadnej innej znanej mi drogerii. Super się sprawdziły na moich włosach i jestem bardzo zadowolona. Jeden z produktów mimo zaklejenia taśmą częściowo się wylał. Należałoby sprawdzać, czy produkty są dobrze zakręcone. Gratisowo żelki 😊

Fajny sklep.

Jestem nową klientką, ale zostanę z wami na dłużej 😊. Jedna mała uwaga to długa 🚚 dostawa. Strona jest mało czytelna, minus że ciężko jest śledzić dostawę. Ogólnie asortyment mi się podoba i można zrobić fajne zakupy 🛍️.

Produkty oryginalne, przesyłka tragedia

Produkty oryginalne, jednak jakoś przesyłki tragiczną !!! . Wszystkie róże , bronzery i rozświetlacze od Maxineczka rozwalone . Cała przesyłka brudna od kosmetyków. Gdyby nie to że te produkty były po ok 4 zł za szt a wzięłam ich około 12 szt to bym reklamowała .
Paczka dotarła bez uszkodzeń. Jestem bardzo zadowolona ze swoich zamówionych produktów. Primor to mój ulubiony sklep, będę tam często wracać na zakupy. Polecam wszystkim ten sklep 👍😊
Wszystko dotarło bez uszkodzeń było dobrze zabezpieczone w kartonie. Miła niespodzianka w postaci 🎁. Dobra jakość produktów z długą datą ważności. Dobra cena produktów. Polecam zamówić w sklepie PRIMOR
Zakupy przebiegły sprawnie i bez żadnych problemów. Produkty dotarły szybko, były starannie zapakowane i w pełni zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona i z przyjemnością polecam tego sprzedawcę.
przede wszystkim fajne ceny, ale do poprawienia tłumaczenie na polski (teraz wychodzą abstrakcyjne określenia) i czas ładowania stron, trudno mi na razie powiedzieć czy na bieżąco uzupełniacie brakujące / wykupione produkty

• pl.primor.eu/pl_pl
  • info@primor.pl