Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1552) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4728)

Dobry

3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.

23 paź 2023
Narożnik berg przyszedł z uszkodzoną podłogą pojemnika na pościel. Po złożeniu reklamacji nr0000336720 29-09-2023 na podst art43d ust.1 ,odrzucona bez uzasadnienia! twierdzą za niezasadną -kpina konkretna z klienta. Na przyszłość nagrywać filmiki ,rozpakowywać przy dostawcy niech czeka i patrzy ,nie wierzyć w zapewnienie że jak coś będzie nie tak po rozpakowaniu to dopiero zgłaszać do sklepu.

Opinie nt. sklepu Abra Meble

Resetuj
13 sty 2024

szafa spełnia swoje zadanie i mi się podoba

Praktycznie sama ją złożyłam, mąż mi tylko zawiasy pomógł podokręcać ale mam zdolności manualne wiec jestem wyjątkiem:). Jakość stosowna do ceny.
23 lis 2023
Była pomyłka w bokach szuflady zamiast lewy i prawy były dwa prawe żeby montować szufladę musiałem przewiercić otwory pod kołki na wylot
10 maj 2024
Meble ogrodowe są super krzesła wygodne dobrze wyprofilowane. Dostawa trwała znacznie dłużej ale byłam tego świadoma. Jetem zadowolona.
24 lis 2023
Pozytywnie oceniam kontakt ze strony sklepu. Niestety godziny odbioru zamówienia, wynikające z godzin pracy magazynu, są ograniczone.
7 maj 2024
meble bardzo dobrze zapakowane, paczki solidne. brak oznaczeń okuć i śrub z tymi z instrukcji trochę opóźniają montaż.
13 mar 2024
Material jakościowo jest nawet bardzo dobre, natomiast instrukcja fatalna. Czytelniejsze instrukcje do skladania.
7 mar 2024
Dostępność produktów jest czasami bardzo ograniczona (zasięg województwa),są to produkty wyprzedażowe.
15 lut 2024
Tak dalej. Jest OK
MJ
6 lut 2024

Może być

Ogólnie ok, ale produkt przyjechał uszkodzony, więc został oddany
9 sty 2024
Zamówiony produkt był o wiele tańszy, niż w innych sklepach.
22 lis 2023
Komunikacja oraz pomóc przy składaniu reklamacji
2 mar 2024
Szeroka oferta, dobra jakość i atrakcyjne ceny
10 kwi 2024
Dobra jakość towaru, niska cena, duży wybór
2 sty 2024
dostawa to porażka , rogówka bardzo ładna..
18 lut 2024
Zbyt droga dostawa do domu (350zł za 50km)
20 lut 2024
Za długi czas oczekiwania na zamówienie.
11 sty 2024
Przyspieszyć termin realizacji zamówień
21 paź 2023
Wszystko ok. Poza kosztami dostawy.
18 paź 2023

Zdjęcie wyolbrzymia produkt🤣poza tym obsługa klienta...super pozdrawiam

Zdjęcie wyolbrzymia produkt🤣
23 mar 2024
Szybsza dostawa do sklepu.