Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1273) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3502)

Dobry

najbardziej pozytywna opinia

13 lis 2023
Bardzo dobry kontakt oraz miła obsługa sklepu. Towar zgodny z opisem (Szafka na buty MAX3, MAX1 Dąb Sonoma). Ze względu na brak towaru w tym kolorze na magazynie - uprzedzono mnie telefonicznie o dłuższym czasie realizacji zamówienia, proponowano mi wybór innego koloru, a że zależało by mieć te szafki akurat w tym kolorze, to poczekałem. I warto było. Także wszystko w jak najlepszym porządku. Jedynie co to mogłyby być lepiej paczki zabezpieczone przed uszkodzeniami podczas transportu, bo już karton był przedarty, ale nas szczęście mebelki całe oraz instrukcja montażu mogłaby być lepiej czytelna.

najbardziej krytyczna opinia

1 sie 2023
Zamówienie internetowe zostało potwierdzono przez pracownika sklepu stacjonarnego gdzie miał być odebrany zamówiony stół. Towar dotarł do mnie szybciej niż było deklarowano w sklepie. Niestety opinię popsuły przepychanki ze sklepem co do odstąpienie od umowy w ciągu 14 dni. Sklep nalegał, że skręcenie stołu w celu jego zobaczenia w domu, wyklucza możliwość zwrotu towaru. Dopiero po prawie tygodniu udało się zwrócić towar. Raczej już nie skorzystam z oferty danego sklepu.

Opinie nt. sklepu Abra Meble

Resetuj
8 lis 2023
8 lis 2023
21 lis 2023

termin realizacji

Proszę poprawić/uzupełnić dane o terminie dostawy (od 5 do 10 dni roboczych). 21 października zamówiłem mebel i do dnia dzisiejszego nie znam terminu dostawy. Jeśli wpiszą Państwo , że termin może się wydłużyć np. z winy producenta do ok 30 dni roboczych lub więcej to ktoś kto bierze pod uwagę zakup i kieruję się właśnie szybkością dostawy nie będzie pisał takich komentarzy jak ten, bo będzie miał pełną wiedzę o produkcie.
8 godzin temu
Meble nie dość, że dotarły uszkodzone,to wykonanie -tragedia,krzywizny,nierówności,szczeliny w narożnikach, mnóstwo niedociągnięć. jak to zobaczyłam to nie mogłam uwierzyć że można coś takiego wysłać do klienta.totalna porażka. reklamacja trwa i nie wiadomo kiedy otrzymam nowe fronty.NIE POLECAM.
9 lis 2023
Deklarowana dostawa do 5 dni roboczych towar dojechał do miejsca odbioru po 15 dniach. Zamówiona kanapa jakościowo rewelacja. Obsługa sklepu internetowego przekierowuje wszystkie pytania na sklep stacjonarny który jest tylko punktem odbioru. Jednym słowem żenada.
20 lis 2023
Obsługa telefoniczna z zapytaniem czy chce zamówić sofę słabo jeśli decyduję się i opłacam przelew towar plus dostawę to jestem świadoma decyzji .Ale Pani ze sklepu odgrywa rolę aby zniechęcić klienta .Usługa dostawy przeciętna bardzo słabo.
Czas realizacji jest żenująco długi, zamówienie przychodzi niepełne, w dodatku druga część nie w tym kolorze, na szczęście było to małe zamówienie przez internet, jednak daje do myślenia - bardzo się zawiodłam