nagaba.pl

Opinie łącznie (13 077) Opinie (2273) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania butów, solidne materiały oraz precyzyjne szycie. Wielu klientów podkreśla wyjątkową wygodę obuwia już od pierwszego założenia. Opinie wskazują na bardzo pozytywne doświadczenia z obsługą klienta, szybki i sprawny kontakt oraz elastyczność w realizacji zamówień. Buty są często wyróżniane za długowieczność i wytrzymałość, służą przez lata w różnych warunkach. Design, kolory i estetyka są regularnie oceniane jako wyjątkowe i przyciągające uwagę. Klienci doceniają również zgodność rozmiarów z opisem oraz sprawność, szybkość i wygodę dostawy. Pojedyncze uwagi dotyczą niedopasowania rozmiarów lub braku większych numerów w ofercie. Sporadycznie pojawiają się również zastrzeżenia co do czasu oczekiwania na przesyłkę.

Opinienagaba.pl

Szybka wysyłka. Możliwość odbioru w paczkomacie. Wszystko super. Czekam powstanie sandałów "Jezusków" od Nagaba. Dla mnie to najlepszy wariant sandałów. Z paskami przyszywanymi na zewnątrz podeszwy, by nie ograniczać powierzchni dla stopy. Szukam u Was też butów, które użyję do sportu, biegów. Modele Barefoot są świetne! Niektóre starsze modele potrafią mnie cisnąć, a nie lubi chodzić w przydługich "kajakach". Jak tak dalej pójdzie będę miał w szafie tylko buty z Nagaba!

Buty NAGABA 461 w rozmiarze 42

Zakupiłem buty NAGABA 461 w rozmiarze 42 i jestem z tego wyboru bardzo zadowolony. Obuwie jest bardzo wygodne, a jakość wykonania naprawdę stoi na wysokim poziomie – wszystkie detale są dopracowane z dużą starannością. Wybrałem model w kolorze czarnym, ale poprosiłem o zmianę białych elementów, które występowały w standardowej ofercie, na kolor czarny. Moja prośba została bez problemu spełniona, za co duży plus dla firmy za indywidualne podejście do klienta. Chciałbym również podkreślić bardzo dobry kontakt mailowy z obsługą. Osoba, która prowadziła ze mną korespondencję, w jasny i rzeczowy sposób wyjaśniła wszystkie warunki zakupu oraz dostawy, dzięki czemu na każdym etapie miałem pełną wiedzę na temat realizacji zamówienia. Przesyłka dotarła szybko i była bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu. Buty odebrałem wygodnie w paczkomacie, bez żadnych problemów. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i z pełnym przekonaniem mogę polecić zarówno buty NAGABA, jak i samą firmę za profesjonalną obsługę oraz wysoką jakość produktów.
Moje żółte crazy glany są wspaniałe. Kolor rewelacja. Wykonanie i dbałość o każdy szew to wizytówka Waszej firmy. Miałem od Was welury, które zajechałem po 3 latach noszenia non stop. To były najwygodniejsze welury jakie miałem, a miałem ich dużo. Planuję kupić kolejne. A glany? Kupiłem z sentymentu do lat młodości. Mam nadzieję że będą tak trwałe i wygodne jak wasze welury. Póki co nic nie obciera i można chodzić od razu po wyciągnięciu z pudełka.

Grunt to nie przejmować się, i mieć wygodne buty♥️

Świetne buty. Pod każdym względem.: Wygody, użytkowania, trwałości, jakości użytych surowców. To moja szósta para 😊 są takie do lasu, są też takie do miasta, jedna z par jest na spotkania biznesowe😊 w innych przejechałem prawie całą Patagonie i pożeglowały ze mną na Antarktykę. Świetnie BUTY! „Grunt to nie przejmować się, i mieć WYGODNE BUTY” jak powiedział Edward Stachura ♥️
I tak powinno być. Buty identyczne jak na ekranie kompa. Kolor dokladnie taki sam. Buty bardzo wygodne. Noszę rozmiar 44, albo 45, zależy od producenta. Wybrałem 45. Mógłby być ciut mnijszy, ale jest i tak ok. Przydałaby się jeszcze możliwość zeskanowania stopy i dobór rozmiaru przez aplikację, wtedy byłoby już idealnie. I tak jest super. Pochodzę parę miesięcy i jak będzie ok. to pewnie zostanę Waszym stałym klientem. Pozdrawia Maciek z nad morza.

Super.

Bardzo spodobały mi się te buty. Są wykonane bardzo solidnie i sprawiają wrażenie wyjątkowo wytrzymałych. Szczególnie przypadła mi do gustu podeszwa z metalowymi wstawkami — widać, że posłuży przez długi czas. Rozmiar okazał się idealny i w pełni zgodny z moim standardowym rozmiarem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Plusy i minusy

Plusy : - ładny projekt kolorystyczny i kształtu, - sporo miejsca w palcach, - metalowe przelotki pod sznurowadła, - bardzo lekkie buty na lato i dobrą pogodę, - szerokość nadająca stabilność butowi, - podbicie profilowane, - łatwość zdejmowania dzięki tylnemu obrzeżu podeszwy, - skóra, - podwójne szwy. Minusy : - brak wklejonej metalowej blaszki pomiędzy podeszwą i skórzaną wkładką (brak sztywności buta), - nie do końca anatomiczny i odpowiednio sprężysty kształt podeszwy, ale udało się to wyrównać wkładką birkenstock sport i nadać lepszą sztywność butowi i amortyzację pięty, poprawiło się też przetoczenie buta, - drobne niedociągnięcia podczas szlifowania buta z kleju łączącego skórzaną podeszwę i polimerową podeszwę zewnętrzną, - śmierdzący klej użyty do przylejenia papierowego kodu paskowego i oznaczenia buta - udało się usunąć zapach przy pomocy sody po wyrzuceniu tych papierków. Ogólnie OK.

THE BEST!!!

Kochani! Dłuuugo szukałem butów, które spełniają moje trzy ZWYCZAJNE wymagania: 1) solidne podeszwy na każdy teren – chodzę codziennie na 1-2 godzinny spacer po terenie bardzo różnym: chodniki Ursusa, bezdroża podwarszawskie oraz mocno korzeniowe leśne szlaki Kampinosu; 2) oddychająca „góra”; 3) minimalistyczny design, bez tych wszystkich głupawych ozdobników. NO I WRESZCIE ZNALAZŁEM. Jak je zużyję (to jednak trochę potrwa) — biorę drugie takie same! :-))) A tak serio: rozważam zakup drugich identycznych już teraz, na zapas. Za kilka lat będzie jak znalazł. Wojtek z Ursusa
Buty są przed "pierwszym użyciem" ale sprawiają wrażenie bardzo wygodnych i solidnie wykonanych. Dla mnie super że to polski produkt. Zgodne z opisem na stronie. Pierwsza zamówiona para była jednak o numer za duża i kolor okazał się nietrafiony. Bezproblemowe odesłanie do sklepu tej pary i po kilku dniach dostałem buty w nowym rozmiarze i zamówionym kolorze. I to jest to. Polecam zakupy w NAGABA wszystkim niezdecydowanym. To nie jest moja ostatnia para NAGABY.

Półbuty nagaba 207 czarne i nagaba 632 beżowe

Półbuty nagaba 207 czarne, buty zamówiłam zgodnie z podaną tabelą rozmiarów i mimo żze były robione na zamówienie przyszły o 0,5 cm za duże, buty są twarde, brak amortyzacji, nosek jest raczej migdałowy niż okrągły przez co palce nie mają swobody. Stopę mam o tęgości g (standardowa). Gatunkowo są dobrej jakości zarówna skóra jak i podeszwa i to wszystko. Brak miękkości, odpowiedniej technologii. Półbuty nagaba 632, buty zamówione zgodnie z tabelą również za duże o 0,5 cm, czyli zmawiając na długość wkładki 25 cm mają długość 25,5 cm, buty są miękkie, są całkowiecie płaskie, stopa nie ma podbicia, są też głębokie przez co obcierają z tyłu nadpiętek.
Idealne buty dla mnie. Wygodne i praktyczne glany, które specjalnie kupiłem na październikowy koncert mojej ulubionej grupy Amon Amarath. To będzie święto metallu w doskonałej oprawie, tj. m.in w butach firmy Nagaba. Szczególnie podoba mi się to rozwiązanie z zamkiem, który jest obok klamr i sznurowadeł.
Buty świetne. Od pierwszego założenia na stopę nic nie ciśnie i nie uwiera. Dodatkowo bucik ładniejszy niż na zdjęciach. Oczywiście dobrze wykonany i stopa nie poci. Zarażony jestem dalokowschdnimi produktami i szukałem dobrego Polskiego obuwia. Po chwilach poszukiwań padło na Krapkowicką szkołę obuwia i czuję że to nie są moje ostatnie zakupy w Nagaba. Polecam

Buty świetne.

Buty świetne i pewnie tak trwałe jak poprzednie, dokładnie ten sam model, które mają z 10 lat i są bez przerw używane jako podstawowe. Gdyby nie to, że ubierając na siłę, na bardzo grube skarpety, rozdarłem wewnętrzną skórzaną wyściółkę, mogłyby służyć jeszcze parę lat bo podeszwa ciągle nie jest nadmiernie zdarta, choć numer buta się zatarł. Wymiana (zmiana koloru i rozmiaru) parę złotych kosztuje (wysyłka), ale jest bezproblemowa. Brawo. Firma z tradycjami i byle tak pozostało.
Bardzo lubię buty Nagaba za wygodę w noszeniu i szeroki wybór kolorów - i właśnie buty w różnych kolorach czynią tę markę wyjątkową. Szkoda tylko, że ulubiony przeze mnie model nie będzie już produkowany. Podeszwa w tym modelu - rewelacja dla osób, które chciałyby podnieść nieco swój wzrost w górę, a nie lubią obcasów.

Glany NAGABA 10H czarny bosman

Zakupione buty, jak na ten moment, spełniają moje oczekiwania, satysfakcjonujący jest również stosunek ceny do jakości, pochwalić też trzeba za szybkość realizacji zamówienia, o samych "glanach" będzie można powiedzieć coś więcej oczywiście dopiero po jakimś czasie ich noszenia

Witam :) ..wcześniej miałam takie same buty, śmigałam w nich ok. 7 lat!!! ....stąd decyzja o ponownym zakupie właśnie tych butów! Mam nadzieję że się nie zawiodę, bo uwielbiam Firmę Nagaba i trochę butów od Państwa nam ... Pozdrawiam cały Zespół Nagaby i życzę dalszych sukcesów!!!

Rewelacja!!!

Buty rewelacyjne jakościowo. Skóra mocna, gruba, szycie perfekcyjne, równe i te kolory... To nie jest moja pierwsza para i nie ostatnia! Wytrzymają chyba wszystko. Nie uważam na nie zbytnio a one wyglądają jak nowe! Uwielbiam i polecam, jeśli ktoś chce buty nie na jeden sezon a na lata!

Fantastyczna Firma

Kupiłam bardzo ładne i wygodne buty ale niestety nie pasowały na moje stopy. Dokonałam zwrotu a Firma Nagaba zwróciła mi oprócz kwoty za buty to jeszcze koszty transportu. Po raz pierwszy spotkałam się z taką sytuacją i jestem całkowicie pozytywnie zaskoczona.

Nagaba, Gorąco polecam!!!

Generalnie wszystko najlepszym porządku. Co do wysyłki to akurat trafiłem na rozmiar i kolor z magazynu. Co do obuwia jak zawsze bardzo wysokiej jakości, starannie wykonane i trwałe, to nie pierwsze buty tej marki i na pewno nie ostatnie w mojej kolekcji. Dzięki bogatej kolorystyce wyróżniają się na ulicy. POLECAM!!!

Wygląd, precyzyjne wykonanie, wygoda .Niestety mam małą przypadłość w tym modelu, moje stopy są bardzo wymagającye. Pięty i ścięgno Achillesa potrzebują niższej cholewki w tym modelu są dość głęboko umiejscowiona stopa .Radzę sobie podpietkami . W związku z tą przypadłością mam pytanie czy można zamówić wkładki z podpiciem pięty na ok 0,7 cm.Dziekuje Krystyna Żurek