nagaba.pl

Opinie łącznie (13 077) Opinie (2273) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania butów, solidne materiały oraz precyzyjne szycie. Wielu klientów podkreśla wyjątkową wygodę obuwia już od pierwszego założenia. Opinie wskazują na bardzo pozytywne doświadczenia z obsługą klienta, szybki i sprawny kontakt oraz elastyczność w realizacji zamówień. Buty są często wyróżniane za długowieczność i wytrzymałość, służą przez lata w różnych warunkach. Design, kolory i estetyka są regularnie oceniane jako wyjątkowe i przyciągające uwagę. Klienci doceniają również zgodność rozmiarów z opisem oraz sprawność, szybkość i wygodę dostawy. Pojedyncze uwagi dotyczą niedopasowania rozmiarów lub braku większych numerów w ofercie. Sporadycznie pojawiają się również zastrzeżenia co do czasu oczekiwania na przesyłkę.

Opinienagaba.pl

Sklep Nagaba spełnił oczekiwania

Buty Nagaba wydają się być naprawdę dobrej jakości. Kupiłem pierwszy raz także zobaczymy. Transakcja sprawnie przebiegła, a buty otrzymałem niemal na drugi dzień. Kolory trochę odbiegają od rzeczywistych, ale to już kwestia monitora. Polecam każdemu.

Wygląd, precyzyjne wykonanie, wygoda .Niestety mam małą przypadłość w tym modelu, moje stopy są bardzo wymagającye. Pięty i ścięgno Achillesa potrzebują niższej cholewki w tym modelu są dość głęboko umiejscowiona stopa .Radzę sobie podpietkami . W związku z tą przypadłością mam pytanie czy można zamówić wkładki z podpiciem pięty na ok 0,7 cm.Dziekuje Krystyna Żurek

wygodne

buty męskie bardzo wygodne, mąż nosi zazwyczaj wg wielu marek rozmiar 42, ale tu przeanalizowaliśmy tabelę rozmiarów i długości wkładki i wyszło, że musimy kupić 43. I tak zrobiłam, są dobre, stopa dobrze leży, nie są za duże.

Prawie wszystko ok.

Czas oczekiwania maksymalny jaki określił producent. Może trafiłem na trudny okres. W przypadku zamówienia lepiej nastawić się na dłuższe oczekiwanie. Sznurowadła mają długość na styk i według mnie powinny być dłuższe w zestawie. W przypadku butów z większą ilością dziurek >8 zakładanie butów jest możliwe dopiero po rozsznurowaniu górnych dziurek. Telefoniczna próba interwencji w sprawie sznurowadeł nie doprowadziła do rozwiązania problemu. Nie zwróciłem uwagi przy zamówieniu czy jest możliwość zadeklarowania długości sznurowadeł.

Nagaba rulez!

Glany Nagaba noszę od lat i nigdy się nie zawiodłam. Przepiękne kolory, doskonała jakość, klasa sama w sobie. Z biegiem lat wybieram lżejsze modele (shark), ale glanom jestem wierna mimo pięćdziesiątki na karku. Gorąco polecam firmę Nagaba!
J K
Jarek K.
Bardzo przypadło mi do gustu wzornictwo butów Nagaba. Poza tym są bardzo wygodne i dobrze się noszą. Moją uwagę zwróciły również opisy butów na stronie. Jedyne czego brakuje to informacji na temat szerokości/tęgości obuwia. Zdecydowanie ułatwiłoby to wybór.
Dzień dobry.W NAGABACH chodzę już kilkanaście lat/jak nie kilkadziesiąt czas płynie szybko/. Buty bardzo wygodne jakość i wykonanie bardzo dobre.Zdarzyła się jedna reklamacja buty naprawione profesjonalnie otrzymałem jak nowe.Polecam wszystkim którzy cenią sobie jakość i specyficzny styl NAGABY.Jan Wschowa

Świetna firma

Obsługa klienta, jak zawsze, na najwyższym poziomie. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą, szybka wysyłka i śledzenie statusu przesyłki. Zamówiłam taki sam wzór butów, jak wczesniej. Poprzednie nosiłam 10 lat - wytrzymałe, niezwykle wygodne. Buty nagaba polecam wszystkim!

Anna

To moje piąte buty z NAGABA. Czarne sandały ( półbuty) kupione obecnie to powtórka kupionych kilka lat temu oliwkowych. Buty przetestowane, noszą się świetnie, więc bez obaw zdecydowałam się jeszcze na czarne, które wyglądają rewelacyjnie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

MAŁY? zawód...

Witam, Nowy zakup Nagaba 444 i WIELKI ZAWÓD!!! Płaska droga leśna 3-4 km i.... krew w prawym bucie, krew w lewym bucie. Odwiedzam znanego producenta obuwia recznie szytych butów w W-wie i poniżej jego opinia. But ma zbyt małe wciecie (dekolt) na kostkę. Przyjmuje się wysokość 60 mm max a w tych moich butach jest prawie 70 mm. Plastry czy grube skarpety na to nie pomogą. But należy przerobić. To nowe buty więc jestem skłonny wysłać te buty do przeszycia. Zapłacę za tę operacje. Z Poważaniem, Mark Kamiński Krzysztof Rodziewicz

idealne dla zdrowia stóp

Szybka realizacja. Bardzo miły, szybki kontakt. Szerokie półbuty damskie dla zdrowia stóp, stóp z haluksami i po operacji najlepsze. Wybawienie. To kolejne moje buty kupione w Nagaba - szerokie i inne. Wysoka jakość - materiały, wykonanie. Teraz czarne. Wcześniej pistacjowe - przeładne, śliczny kolor. Polecam. A producentowi z całą ekipą serdecznie dziękuję. Ukłony.

Wygodne rockendrollowe buty.

Buty shark 3h są wygodne i lekkie. Prezentują się pięknie. Na zimę wcześniej kupiłem też shark 6h i są też bardzo wygodne. Były dni, że chodziłem w nich po 20km i nic nie obtarły. Rozmiarówka zgodna, mam 46 i ten rozmiar idealnie pasuje.
Jest to druga para butów trekingowych, pierwsza jest ze mną ładnych parę lat i nadal ma się bardzo dobrze. Mam wysokie podbicie dlatego buty wykonane całkowicie ze skóry są dla mnie idealne. Po paru trikach z mokrą skarpetą ułożyły się idealnie. Gorąco polecam bo to buty na lata.
Bardzo dobra komunikacja . Po zrobionym zamówieniu, znalazłam w pawlaczu podobne botki , zadzwoniłam , pytając , czy mogę jeszcze zrobić zmianę … nie było problemu. Dostałam buty trekingowe- wygodne i ładne, a mąż klapki- pantofle. Wiosną powrócę po letnie buty i sandały. Życzę firmie i pracownikom dużo dobra w każdym dniu- niczego nie zmieniajcie! W dzisiejszych byle jakich czasach - taka firma to skarb. Kasia

Bardzo, bardzo dobre, najlepsze buty!

Realizacja zamówienia i dostawa zamówionego obuwia - bardzo szybko. Tak szybko, że właściwie się nie spodziewałam. A buty, trzewiki tzw młodzieżowe (ja mam 6 z przodu 🤪) znam od lat i nie jest to moja pierwsza para, tylko chyba 5 lub 6. Wygodne od pierwszego założenia. Polecam z pełnym przekonaniem.
Pomimo tego że z góry zostałem poinformowany o terminie realizacji od 7 do 10 dni roboczych poprosiłem o priorytetowe potraktowanie zamówienia że względu na mój wyjazd. Po 5 dniach buty kiałem u siebie. Jest to moja druga para. Pierwszą zakupiłem w 2018 roku i wciąż w nich chodzę. Jestem bardzo zadowolony.
Jestem super zadowolony. To już kolejne buty od Nagaba. Pierwsze moje buty jakie kupiłem to były trekingowe buty i były niewypałem. Podeszwa jak z ołowiu, starła się po kilku miesiącach. Byłem załamany bo podobały mi się, jednak nie dało się w nich chodzić…Zaryzykowałem kolejne z inną podeszwą i inny fason i strzał w 10 tke. Od tego czasu każdy zakupy utwierdza mnie w tym żeby kupować polskie buty w polskiej wytwórni Jestem chyba już na stałe klientem.
Jakość butów pierwsza klasa. Perfekcyjnie uszyte. Wykonane z bardzo dobrej jakości skóry. I co najważniejsze mega wygodne. To nie będzie ostatnia para jaką kupię. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jak one wyglądają w rzeczywistości.
Naprawdę genialne obuwie. Jakość wykonania i wygoda przerosły moje oczekiwania. Kupowałem zawsze salewy ale cena do jakoś to jakiś kosmos. Polecam z serca całego tym bardziej że jest to nasza Polska marka. Jeśli utrzymają poziom i ceny to nigdy innych butów nie kupię

Najlepsze polskie skórzane buty. Dostawa Pocztą Polską. Brawo.

Najlepsze polskie skórzane buty. Jakość sama w sobie. Polecamy. Nagaba oferuje najtańszą dostawę za pośrednictwem Narodowego Przewoźnika Poczty Polskiej - za to szacun. Też wspieramy Pocztę Polską.