Ważny od: 9 mar 2017
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, trwałość i solidność wykonania obuwia. Szybka i sprawna dostawa jest często wymieniana jako atut. Klienci bardzo często doceniają wygodę i komfort użytkowania obuwia. Obsługa klienta jest określana jako bardzo miła, pomocna i bezproblemowa, co buduje zaufanie do firmy. Cena produktów jest oceniana jako rozsądna lub niewygórowana w stosunku do jakości, co jest istotnym czynnikiem dla klientów. Wielu klientów wraca po kolejne produkty tej firmy, podkreślając zaufanie i lojalność wobec marki. Klienci cenią fakt, że produkty są produkowane w Polsce przez polską firmę i chętnie wspierają rodzimy biznes. Sporadycznie pojawiają się uwagi o wydłużonym czasie oczekiwania na dostawę. Opinie dotyczące rozmiarów obuwia są mieszane – część klientów zgłasza trudności z dopasowaniem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDemar24 sklep producenta obuwia DEMAR
Wygodne trwałe klapki
Buty jak zwykle petarda
Najlepsze buty - Półbuty REST DX
Rzetelny sklep
Opinia pozytywna
Doradztwo
Najważniejsze jest to że nie mam żadnych uwag
Klapki tej firmy mam 11 lat
Demar24 sklep producenta obuwia DEMAR
- +48343291000
- demar24.pl
- sklep@demar24.pl
- Janów, POL
Demar24 sklep producenta obuwia DEMAR
W sklepie znajdziemy skórzane trzewiki dla myśliwych i wędkarzy. Ubierzemy dzieci w kolorowe kalosze i śniegowce. Prawdziwi fachowcy znajdą dla siebie profesjonalne obuwie ochronne BHP. Panie wyjdą na...