Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką i sprawną realizację zamówień. Produkty uznawane są za bardzo wysokiej jakości, trwałe i solidne, a wielu klientów podkreśla wyjątkową wygodę i komfort noszenia obuwia. Produkty są również często chwalone za długą żywotność i odporność na trudne warunki, a także za zapewnianie ciepła nawet w bardzo niskich temperaturach. Obsługa klienta oceniana jest pozytywnie za rzetelność i profesjonalizm. Opinie o rozmiarówce są podzielone – część klientów jest zadowolona, inni narzekają na niespójność rozmiarów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDemar24 sklep producenta obuwia DEMAR
Buty dostarczone bardzo szybko. Jakość butów doskonała. Ale tu nie ma zaskoczenia. Mam kilka par butów od Demar i jeszcze mnie nie zawiodły. 10 lat użytkowania poprzednich to dla mnie najlepsza rekomendacja. Doskonale spasowana rozmiarówka.
Użytkuję buty od 23 lat i trudno byłoby nie skołrzystać z dobrego produktu. Buty po tylu latach zaczęły przepuszczać przez wierzch wilgoć. Holewki moim zdaniem powinny być trochę szersze objętościowo. Wynika to z ubierania się na cebulkę zwłaszcza w czasie niskich temperatur. Jesień i zima
Waga obuwia to plus. Dokładność rozmiaru, o to się bałem. Jest ok. Co by można poprawić? Myślę, że szelka we wkładce by się przydała. I co zgłaszałem telefonicznie mam kłopoty z włożeniem wkładki. Mam bardzo wysokie podbicie i ciężko mi wkładki założyć. Myślę, że w miarę użytkowania wkładki zmiękną i problem zniknie. Byty mam pierwszy dzień więc ciężko w tej chwili odnieść się do tego jak będą się spisywały. Jestem fotografem przyrody i będę na początku stycznia fotografował bieliki z czatowni. Miejsce gdzie siedzimy od świtu do zmroku. To będzie doskonały test obuwia. Jak nie zmarznę w stopy to będą to najlepsze buty jakie do tej pory miałem.
Bardzo dobrej jakości buty robocze ale i myśliwskie. Te drugie miałem osiem lat używając dziennie osiem miesięcy w roku. Kolejny raz kupiłem te same robocze na lato są za kostkę a komfort termiczny rewelacyjny, płaska podeszwa bez dropa nie męczy dziesięć godzin dziennie
Najlepsze buty - Półbuty REST DX
Najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałem 😊 Półbuty REST DX.
To moja czwarta para tego modelu.
Pierwszą parę kupiłem około 8 lat temu i wyrzuciłem dopiero teraz, po latach używania na miasto, a następnie do prac ziemnych i remontowych.
Pozostałe służą do dziś jako buty do brudnych prac na podwórku.
Ostatnio zakupione przejdą tę samą drogę.
Gruba, bardzo solidna i niemal niezniszczalna podeszwa dzielnie znosi zlodowaciałe i mokre błoto pośniegowe 😎
Buty bardzo wygodne, bezpieczne i pewnie trzymające się na stopach.
Nie zaprzestańcie proszę produkcji tego modelu 🥹
Będę je kupował dla siebie i bliskich, już teraz bezpośrednio w firmie.
Sugerowałbym ujednolicić rozmiarówki obuwia - posiadam inne wasze buty i tam podany jest rozmiar wkładki dla numeru 46 wynoszący 30,8cm. Kupowałem teraz trzewiki Trooper i odruchowo wybrałem 46...dopiero po fakcie sprawdzałem rozmiarówkę-dla numeru 46 podany jest rozmiar wkładki 30,3cm...więc się trochę wystraszyłem. Natomiast gdy przyszły buty, okazało się, że mam więcej luzu niż w poprzednich butach. Moja sugestia właśnie dotyczy tych rozmiarówek bo mogą wprowadzać w błąd.
Opinia pozytywna
Podsumowując zakup obuwia roboczego w Państwa sklepie internetowym nie sposób wyróżnić szybkości działania personelu odpowiedzialnego za przygotowanie zamówienia oraz wzorowej komunikacji na każdym etapie postępowania z realizacją zamówienia. Dużym mankamentem jest brak Państwa produktów w niedalekiej odległości od miejsca produkcji (około 100 km) mało tego nawet nie można zamówić przez sklep z artykułami BHP. Zakup w sieci zawsze wiąże się z możliwością zwrotu z powodu nie dopasownia. Państwa produkty wyróżniają się dobrą jakością do ceny. Polecam wszystkim!
Najważniejsze jest to że nie mam żadnych uwag
Najważniejsze jest to, że galeria oferowanych produktów oddaje w 100% wygląd towaru (chwilowy brak sklepu stacjonarnego nie powinienen mieć wpływu na sprzedaż) a czas realizacji zamowienia "pod drzwi" mógłby służyć za wzór. Pozdrawiam
Kupiłam dobre obuwie, wygodne, praktyczne dla osób pracujących przy domu, w ogrodzie itp. Nie śmierdzi, jak w przypadku niektórych zakupionych butów gumowych niewiadomego pochodzenia.
Bardzo szybka dostawa, wszystko w porządku. Gumowce jeszcze nie używane. Jest to drugi zakup czarnych gumowców. Poprzednie wiele przetrwały i mam nadzieję, że te również.
Rozmiar obuwia jest nieprzewidywalny . Zawsze kupuje buty Demar w rozmiarze 42 , a już drugi produkt przychodzi za duży . Poniżej zdjęcia zakupionego obuwia i poprzednich używanych przeze mnie . Ten sam rozmiar na podeszwie , a w rzeczywistości inny rozmiar. Uciążliwość zakupów poprzez dokonywanie zwrotu i ponowny zakup , w nadziei że rozmiar będzie OK
Odpowiedź ze sklepu Demar24 sklep producenta obuwia DEMAR
Szanowni Państwo,
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat zakupionego obuwia. W Demar24 dokładamy wszelkich starań, aby oferować produkty najwyższej jakości i zapewniać satysfakcję naszych klientów. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z rozmiarówką i zwrotami.
Z poważaniem,
Zespół Demar24
Serdecznie polecam. Kupujesz Polski produkt najwyższej jakości. Ja zakupiłem buty nr 43, okazało się że są ciut za duże, żadnego problemu ze zwrotem towaru. Buty zamówione jednego dnia przed 11 są już do odbioru w paczkomacie InPost na drugi dzień. Obsługa bardzo miła serdecznie polecam zakupy w Demar
Zamówienie i dostawa Super. Zamówiłem przez pomyłkę 3pary takich samych butów , wysłałem na e-maila prośbę o zamianę i bez problemu zamieniono SUPER. Bardzo dziękuję. To co mi się nie podobało to wkładki do tych butów strasznie tandetne.
Odpowiedź ze sklepu Demar24 sklep producenta obuwia DEMAR
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za wyrażenie opinii oraz docenienie sprawnej obsługi w Demar24. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów, dlatego staramy się zapewnić najlepszą jakość usług i pomoc przy zamianach. Jednocześnie przekazujemy Pana uwagi dotyczące wkładek, co pomoże nam w dalszym usprawnianiu oferty.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Demar24
Super lekkie i ciepłe na polowania zimowe.
Używam ten sam model butów już około 10 lat i nie chcę innych. Super, że wciąż można kupić identyczne sprawdzone buty.
Wspaniałe, wygodne kaloszki ocieplane Wełną dla dzieci. Moja córeczka uwielbia, synuś jeszcze nie zdążył pożegnać się ze starymi ale te już na niego czekają i jestem pewna, że je pokocha. Lekkie, bardzo praktyczne, wygodne czyli to co jest najważniejsze. Fajne żywe kolory, odblaski. Bardzo ważne. Polecamy, są super !
Szybka dostawa, ale mogliby ograniczyć ilość e-maili przy tym wysyłanych. Zapchali mi skrzynkę.
Najlepsze śniegowce
Śniegowce firmy demar towarzyszą moim dzieciom od kilku lat w zimowym okresie, są najlepsze. Nie przemakają, stopy zawsze ciepłe, nawet po długiej zabawie w mroźny dzień. Żałuję, że córka ma już większą stopę i nie ma możliwości zakupienia śniegowców ocieplanych owczą wełną. P.S. rozmiary dla dorosłych też by się przydały 😊
Rewelacyjny produkt .
Rewelacyjne buty . Nie wiem jak oni to robią ale tych butów w zasadzie nie trzeba było rozchodzić . Trzeci raz na nogach i zabrane od razu na wycieczkę w Tatry i zero obtarć . Dwudniowa wycieczka taka na 20 i 30 gotów . Buty dobrze się trzymają na mokrej sale jak i n a śniegu . Nie przemakają . Naprawdę super . Polecam wszystkim ten produkt .
Kalosze bardzo wygodne, dzieci zadowolone, przesyłka szybka, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Od lat kupuję wasze śniegowce dla mojej córki. Co roku inny kolor, w tym roku już zupełnie inny model, ale zawsze ten sam niezawodny zestaw: śniego i wodoodporna powierzchnia, dobra przyczepność i ciepłe wnętrze z naturalnego owczego runa, które sprawia że moja córka nawet w największy mróz nie musi zakładać skarpetek :-)