primodi.pl

179 reviews since 16 lip 2026

Ważny od: 16 lip 2026
primodi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają niezwykle szybką realizację zamówień oraz dostaw. Jakość produktów oceniana jest bardzo wysoko. Obsługa klienta jest bardzo często chwalona za profesjonalizm, miłe podejście i kompetencje. Zdecydowana większość klientów zwraca uwagę na staranne i estetyczne pakowanie produktów. Oferta sklepu oceniana jest pozytywnie za różnorodność i zgodność z opisem. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące wykonania produktów. Niektórzy klienci oczekują szerszego wyboru asortymentu. Pojawiają się także trudności z dopasowaniem rozmiaru, choć opcja wymiany jest chwalona.

Opinieprimodi.pl

Wszystko mi się podoba szczególnie sposób zapakowania zamówionych rzeczy. Gdy otwierasz paczkę i widzisz, że ubrania są zapakowane w delikatną bibułkę z logo sklepu to odnosz wrażenie , że są one ekskluzywne i cenne. Bardzo szybko jest realizowane zamówienie.
Obsługa sklepu szybko i z klasą dostarcza przesyłki . Rzeczy są najwyższej jakości , aż chce się kupować . Firma dba o klienta wyjątkowo solidnie od początku do końca transakcji . Mam pełne zaufanie , polecam niezdecydowanym .

Odpowiedź ze sklepu primodi.pl

Dziękujemy za piękne słowa, pozdrawiamy serdecznie!
Opinia importowana
Moje doświadczenie zakupowe na PRIMODI było bardzo pozytywne. Strona jest przejrzysta i łatwa w obsłudze, dzięki czemu szybko znalazłam interesujące mnie produkty. Proces zamówienia przebiegł sprawnie, a dostawa była szybka i bezproblemowa. Brakuje mi jedynie dostępności produktów z poprzednich kolekcji.
Towar zawsze dobrej jakości. Szybka wysyłka , dobrze zapakowana . Od kilku lat kupuję w tej Firmie i zawsze wszystko bez zastrzeżeń Polecam

paczka szybko dotarła, polecam

paczka szybko dotarła, dobrze zabezpieczona, bluzka ładnie zapakowana w kartonowym opakowaniu

Polecam PRIMODI

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Bardzo dobra jakość produktu.
Opinia importowana
Bardzo miłe doświadczenie zakupowe- produkty wysokiej jakości - miło bo ceny dość wysokie :) czasami miewałam kłopot z dopasowaniem rozmiaru S-M, ale można zawsze produkty wymienić. Z czystym sercem poleciłabym zakupy w sklepie Primodi :)
Jakoś produktów jest dla mnie najwyższej jakości, czas realizacji. Wszystko jest na najwyższym poziomie.

Odpowiedź ze sklepu primodi.pl

Dzień dobry Panie Adamie, dziękujemy za Pana opinię - jest nam bardzo miło czytać takie słowa. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą równie udane :) Pozdrawiamy serdecznie!
Spodnie super fajny model ,niestety musiałam zwrócić za małe w pasie
Sklep internetowy świetnie prowadzony . Szybka przesyłka i zwroty.Towar b dorze zapakowany .Polecam

Warto robić u Was zakupy :)

Świetna jakość zamówionych ubrań. Przesyłka dotarła szybko. Wszystko starannie zapakowane.
SUPER TOWARY . SUPER DOSTAWA. NIGDY SIĘ NIE ZAWIDŁEM. POLECIŁEM MOIM ZNAJOMYM ROWNIEŻ SA KLIENTAMI.

Odpowiedź ze sklepu primodi.pl

Dzień dobry Panie Waldemarze, bardzo miło nam to czytać - dziękujemy za zaufanie i za polecanie naszej marki! Pozdrawiamy serdecznie.
Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Wszystko bez zastrzeżeń.
Jestem zadowolona z zakupu, bardzo szybko i profesjonalne podejście do klienta
Bardzo fajne okulary. Leciutkie i eleganckie.

Odzież jest elegancka, niebanalna i z materiału dobrej jakości.

Jeśli można by coś poprawić, to rozszerzyć informacje o rozmiarach.
Bardzo dobra, różnorodna oferta, doskonałe ceny!
jakość materiałów, ponadczasowy i swobodny styl
Jestem bardzo zadowolony !!
A X
Ania X.