primodi.pl

Opinie łącznie (26) Opinie (17) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinieprimodi.pl

Obsługa sklepu szybko i z klasą dostarcza przesyłki . Rzeczy są najwyższej jakości , aż chce się kupować . Firma dba o klienta wyjątkowo solidnie od początku do końca transakcji . Mam pełne zaufanie , polecam niezdecydowanym .

Odpowiedź ze sklepu primodi.pl

Dziękujemy za piękne słowa, pozdrawiamy serdecznie!
Opinia importowana
Moje doświadczenie zakupowe na PRIMODI było bardzo pozytywne. Strona jest przejrzysta i łatwa w obsłudze, dzięki czemu szybko znalazłam interesujące mnie produkty. Proces zamówienia przebiegł sprawnie, a dostawa była szybka i bezproblemowa. Brakuje mi jedynie dostępności produktów z poprzednich kolekcji.
Opinia importowana
Bardzo miłe doświadczenie zakupowe- produkty wysokiej jakości - miło bo ceny dość wysokie :) czasami miewałam kłopot z dopasowaniem rozmiaru S-M, ale można zawsze produkty wymienić. Z czystym sercem poleciłabym zakupy w sklepie Primodi :)
SUPER TOWARY . SUPER DOSTAWA. NIGDY SIĘ NIE ZAWIDŁEM. POLECIŁEM MOIM ZNAJOMYM ROWNIEŻ SA KLIENTAMI.
Sprawna i szybka realizacja zamówienia
Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu primodi.pl

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy serdecznie!
Jakość produktu
Opinia importowana
Bardzo miła obsługa telefoniczna w razie pytań lub wątpliwości zawsze pomocna
Jest ok
Opinia importowana
Doświadczenie zakupowe na Primodi jest pozytywne, chociaż teraz przy ostatnim zamówieniu pojawiły się małe niezgodności