emmygift.pl

2941 reviews since 24 lip 2025

Ważny od: 24 lip 2025
emmygift.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i terminowość dostaw. Jakość wykonania produktów jest często oceniana bardzo wysoko, klienci podkreślają staranność i estetykę produktów. Wielu klientów docenia łatwy, szybki i profesjonalny kontakt z obsługą klienta oraz pomocność pracowników. Klienci często zwracają uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, co pozytywnie wpływa na odbiór zamówienia. Możliwość personalizacji produktów, w tym projektowania i zmiany szczegółów, jest bardzo ceniona przez klientów. Produkty są często wybierane na prezenty, a klienci podkreślają ich oryginalność i to, że obdarowani są zachwyceni. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące jakości niektórych elementów, drobnych uszkodzeń lub niezgodności, choć zwykle są szybko rozwiązywane.

Opinieemmygift.pl

Z całego serca polecam. Bardzo ładne wykonanie, ramka wygląda bajecznie. Bardzo duży plus za to, że można samemu stworzyć tekst od podstaw. Wykonanie solidne. Podstawka z led robi ogromną robotę. Całość przepięknie spakowana idelanie prosto do wręczenia. Ekspresowa wysyłka. Zamówienie złożone w sobote już w poniedzialek było przygotowane i wysłane przez co paczka była u mnie już we wtorek. Chętnie zamówię jeszcze raz! ❤️

Uwzględniać zdjecie jakie się wysłało lub zmniejszyć je jak to Państwo zrobili alw tak aby było wyraźniejsze ogólnie jest bardzo bardxo ładne ❤️ wszyscy pod wrażeniem oj i jeszcze jedno najważniejsze więcej miejsca , nie moglam umieścić daty ani imion córek krore życzą będę u Państwa zamawiać na 70 urodziny dla mamy taki prezent mam nadziwje że liczba znaków siw zwiększy chociaz o 50 znaków polecam.wssystkim Państwa!
Zamówiony obraz na rocznicę nie miał przymocowanego zaczepu. Ponadto zamawiałam pudełko prezentować a nie owinięcie papierem. Sam nadruk ok. Ale po pracujecie jeszcze nad oprawą prezentowa. Detale takie jak zaczep mają znaczenie a zakup za 500 zł powinien być od razu gotowy do użytku a nie w częściach. No i opakowanie nie zgodne z ofertą

bardzo polecam

Bardzo szybka realizacja i świetne wykonanie - bardzo polecam!!! Jedyny minus to aplikacja z dołaćzaniem zdjęć - wyniuk finalny raz się pokazuje raz nie coś tu nie grało ale na szczęście trochę w "ciemno " zaakceptowałam projekt ( bo go właśnie nie ładowało/pokazywało) i wyszo cudownie

Ekspresowa realizacja, solidne wykonanie

Ekspresowa realizacja, portrety na płótnie w złotych ramach zachwycają. Solidne wykonanie i bardzo profesjonalnie zapakowanie,‚chroniące obrazy. Profesjonalna obsługa klienta. Kiedy w koszyku znalazła się zbędna dodatkowa rama (zostawiona i opłacona przez nieuwagę), od razu zadzwonił ktoś ze sklepu z pytaniem, czy nie doszło do pomyłki. Zwrot pieniędzy od razu następnego dnia roboczego, więc wszystko profesjonalnie i ekspresowo. Wszystkim gorąco polecam!

Wszystko zgodnie z opisem

Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Wydruk na płótnie prezentuje się świetnie — kolory są wyraziste, jakość bardzo dobra, a wykonanie staranne. Całość spełniła moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam!
Plakat zachwycił mnie, wygląda piękniej niż się spodziwałam. Zapakowany z niesamowitą starannością. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Będę sławić Państwa firmę. Pozdrawiam i dziękuję. Barbara Maliszewska

Prezent na 40 urodziny :)

Udany ,oryginalny prezent na 40 urodziny. Podobał się bardzo:).Ja sama byłam zachwycona pomysłem, wykonaniem. Dokładną, szybką realizację i sposobem dostawy. Dziękuję, polecam serdecznie.
Profesjonalne podejście do Klienta. Plakat super. Wykonanie na 5+ Bardzo dobry kontakt z wykonawcą. Chciałam zmienić fotografię w projekcie , nie było żadnego problemu .Błyskawiczna dostawa. Przesyłka zabezpieczona - dotarła bez żadnych problemów.POLECAM
Świetna obsługa. Profesjonalne podejście do zamówienia. Mimo (prawdopodobnie) z winy kuriera pęknięcia na ramce , dostarczona ekspresowo kolejna przesyłka i momentalne uznanie reklamacji. Polecam.
Szybka realizacja, piękna realizacja projektu, stały kontakt z klientem, jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu do skorzystania z Państwa usług.

Pozytywnie i kompetentnie

W trakcie przesyłania projektu zresetował mi się router w związku z czym pojawiły się cieszy w nadruku. Osoba wykonująca nadruk skontaktowała się ze mną celem weryfikacji, dzięki czemu cały projekt udało się uratować. Sama jakość wykonania zadowalająca. Podświetlenie LED ładnie widoczne na całej ramce. Samo zdjęcie trochę się przesuwa w podstawce i sprawia wrażenie mało stabilnego. Poza tym bez uwag
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i świetny kontakt od pierwszej wiadomości. Obsługa była pomocna i rzeczowa, a cały kontakt przebiegł sprawnie i w miłej atmosferze. Zdecydowanie polecam!
Nie wyobrażam sobie lepszego prezentu dla Rodziców niż obraz na szkle z pięknymi słowami wdzięczności. Jakośc jest cudowna, prezent zapakowany pięknie. Polecam

Rocznica ślubu - druk na szkle akrylowym

Piękne i profesjonalne wykonanie oraz ekspresowa realizacja. Prezent bardzo starannie i gustownie zapakowany. Do tego łatwy i szybki kontakt ze sklepem i bardzo proklienckie podejście (bez problemu się dodzwoniłam i mogłam wprowadzić zmianę w tekście życzeń nawet już po złożeniu zamówienia). Zdecydowanie polecam!
Bardzo wysoka jakość wykonania, wszystko zgodnie z zamówieniem, brak zastrzeżeń. Bardzo szybka realizacja. Sam proces zamówienia też bardzo sprawny.
Opcja z płatkami róż - bardzo fajnie zapakowany prezent. Natomiast przed wręczeniem otworzyłem, rozwiązałem kokardę itd, bo zwykle w paczce są paragony, faktury itp Tutaj nie było, więc git , ale skąd miałem wiedzieć, możnaby to napisać na stronie, że paczka jest gotowa do wręczenia, w środku nie znajduje się dowód zakupu. Sam gift superancki, ale mam wrażenie, że mogłaby być lepsza rozdzielczość, obrazek mógłby być ostrzejszy. Polecam.

Słaba jakosc

Słaba jakość podstawki,podświetlenie z białym kablem,na zdjęciach głównych nie ma kabla dopiero przy wyborze ale trzeba dobrze się przyjrzeć,to chyba najbardziej psuje efekt ramki myślałam że oświetlenie jest na baterie.Pudelko prezentowe dodatkowo płatne to zwykła tektura w kolorze czarnym.Sama przesyłka i realizacja zamówienia ok

5 gwiazdek

Krótko i na temat. Szybka wysyłka, fajnie wykonane, idzie swój napis dać co jest dodatkowym atutem. Mi się podoba. Mężowi się podoba. Wszyscy zadowoleni :)
Polecam serdecznie! Druk na szkle prezentuje się pięknie, wszystko tak jak chciałam i jak sobie wcześniej zaprojektowałam. Na jednym zdjęciu jest tylko mała mikroskopijna biała kreseczka, prawdopodobnie ryska ale, że ja mam dobry wzrok to zauważyłam od razu i troszkę kole w oczy 😆 bo jest akurat na ciemniejszym kawałku 😆 ale zupełnie to nie przeszkadza bo i tak jestem bardzo zadowolona ❤️ drewienko porządnie wykonane i led też robi robotę, dostawa szybka i sprawna. Myślę, że jeszcze nie raz tutaj coś zamówię 😊

• emmygift.pl
  • kontakt@emmygift.pl
  • Szczecin, POL

EmmyGift.pl to polska marka specjalizująca się w tworzeniu personalizowanych prezentów z duszą. Nasze produkty – od nadruków na szkle i płótnie, po tekstylia i biżuterię z grawerem – powstają w naszej...