emmygift.pl

Opinie łącznie (2302) Opinie (2302) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Wielu klientów zachwyca się wysoką jakością wykonania produktów i materiałów. Klienci wielokrotnie chwalą estetyczne, staranne i bezpieczne pakowanie produktów, szczególnie na prezenty. Doceniana jest także profesjonalna, pomocna i szybka obsługa klienta oraz łatwy kontakt. Dodatkowo klienci cenią możliwość personalizacji projektów i łatwość dostosowania zamówień do własnych potrzeb. Często wyrażane jest również zadowolenie z efektu końcowego produktów i ich zgodności z zamówieniem. Część klientów zgłasza uwagi dotyczące stabilności podstawek lub materiałów w produktach.

Opinieemmygift.pl

Uwzględniać zdjecie jakie się wysłało lub zmniejszyć je jak to Państwo zrobili alw tak aby było wyraźniejsze ogólnie jest bardzo bardxo ładne ❤️ wszyscy pod wrażeniem oj i jeszcze jedno najważniejsze więcej miejsca , nie moglam umieścić daty ani imion córek krore życzą będę u Państwa zamawiać na 70 urodziny dla mamy taki prezent mam nadziwje że liczba znaków siw zwiększy chociaz o 50 znaków polecam.wssystkim Państwa!

Ekspresowa realizacja, solidne wykonanie

Ekspresowa realizacja, portrety na płótnie w złotych ramach zachwycają. Solidne wykonanie i bardzo profesjonalnie zapakowanie,‚chroniące obrazy. Profesjonalna obsługa klienta. Kiedy w koszyku znalazła się zbędna dodatkowa rama (zostawiona i opłacona przez nieuwagę), od razu zadzwonił ktoś ze sklepu z pytaniem, czy nie doszło do pomyłki. Zwrot pieniędzy od razu następnego dnia roboczego, więc wszystko profesjonalnie i ekspresowo. Wszystkim gorąco polecam!

Pozytywnie i kompetentnie

W trakcie przesyłania projektu zresetował mi się router w związku z czym pojawiły się cieszy w nadruku. Osoba wykonująca nadruk skontaktowała się ze mną celem weryfikacji, dzięki czemu cały projekt udało się uratować. Sama jakość wykonania zadowalająca. Podświetlenie LED ładnie widoczne na całej ramce. Samo zdjęcie trochę się przesuwa w podstawce i sprawia wrażenie mało stabilnego. Poza tym bez uwag

Rocznica ślubu - druk na szkle akrylowym

Piękne i profesjonalne wykonanie oraz ekspresowa realizacja. Prezent bardzo starannie i gustownie zapakowany. Do tego łatwy i szybki kontakt ze sklepem i bardzo proklienckie podejście (bez problemu się dodzwoniłam i mogłam wprowadzić zmianę w tekście życzeń nawet już po złożeniu zamówienia). Zdecydowanie polecam!
Opcja z płatkami róż - bardzo fajnie zapakowany prezent. Natomiast przed wręczeniem otworzyłem, rozwiązałem kokardę itd, bo zwykle w paczce są paragony, faktury itp Tutaj nie było, więc git , ale skąd miałem wiedzieć, możnaby to napisać na stronie, że paczka jest gotowa do wręczenia, w środku nie znajduje się dowód zakupu. Sam gift superancki, ale mam wrażenie, że mogłaby być lepsza rozdzielczość, obrazek mógłby być ostrzejszy. Polecam.
Polecam serdecznie! Druk na szkle prezentuje się pięknie, wszystko tak jak chciałam i jak sobie wcześniej zaprojektowałam. Na jednym zdjęciu jest tylko mała mikroskopijna biała kreseczka, prawdopodobnie ryska ale, że ja mam dobry wzrok to zauważyłam od razu i troszkę kole w oczy 😆 bo jest akurat na ciemniejszym kawałku 😆 ale zupełnie to nie przeszkadza bo i tak jestem bardzo zadowolona ❤️ drewienko porządnie wykonane i led też robi robotę, dostawa szybka i sprawna. Myślę, że jeszcze nie raz tutaj coś zamówię 😊

SUPER!

Samo zamówienie wszystko na +. Mam tylko jedno ale. Zapłaciłam za pakowanie prezentu. Wszystko super zapakowanie pięknie. Niestety, ale musiałam rozpakować i rozedrzeć tą folię w której był zapakowany obrazek, ponieważ na opakowaniu nie było żadnej informacji, który prezent jest dla kogo. Taka uwaga dla Państwa - jeżeli ktoś zamawia wiele sztuk i są dla różnych osób i proszą o zapakowanie to dajcie na kartoniku jakąś informację, który prezent jest dla kogo.
Świetny pomysł na prezent, obrazki ładnie zapakowane i dobrze zabezpieczone. Szybka realizacja. Wybrałam wzór animacji trochę było z tym zabawy, bo drobna zmiana rozmiaru zaznaczanego zdjęcia powodowała znaczące zmiany na obrazku i czasami dublowała postacie, ale finalnie udało się uzyskać zamierzony efekt metodą prób i błędów. Efekt wyszedł genialny i będzie to wspaniały prezent na dzień Babci i Dziadka.
Kolaż który otrzymałam przeszedł moje najśmielsze oczekiwania! Jest wykonany tak perfekcyjnie , że po otrzymaniu i otworzeniu moje zadowolenie sięgało zenitu! Polecam z całego serca firmę . Zrobiłam literówkę i otrzymałam telefon z firmy przed realizacją celem usunięcia i poprawienia błędu. Wykonany w ekspresowym tempie . Zapakowany jak prawdziwy obraz! Na pewno skorzystam jeszcze nie raz!
Pomimo problemów jakie wystąpiły ,sytuacja szybko się wyjaśniła i zamówienie otrzymałam na czas. Bardzo szybki kontakt z firmą. Dziękuję. Bardzo mi się podoba wykonanie mojego zamówienia. Pozdrawiam.
Nic dodać nic ująć super obsługa kontakt jak i realizacja :) polecam serdecznie. Jakość wykonania super. Zamówione było zdjęcie na szkle razem z tekstem, który był własną twórczością. Efekt łzy wzruszenia osoby obdarowanej.
Obraz idealnie zgodny z projektem. Fajna, łatwa aplikacja do projektowania. Mozna samemu pobawić się i wypróbować różne wersje obrazu. To zdecydowanie największy plus. Kontakt z obsługą klienta bardzo dobry. Przesyłka ekspresowa, obraz bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony. Dołączony haczyk do zawieszenia portretu. Wszystko profesjonalnie. Na pewno skorzystam ponownie.
Towar dostarczony tak szybko że to aż trudno uwierzyć. 2 dni od zamówiemia wszystko w domu. Jakość wydaje się ok jeśli chodzi o fotkę. Rama ładna ale to zwykły plastik sprawiakący tandetne wrażenie. Szkoda że nie ma opcji wyboru solidniejszej drewnianej ramy tego samego wzoru. Ale ogolnie jestem zadowolony
Jestem zachwycona jakością wykonania. Mimo że wysłałam zdjęcia słabej jakosci, zostały one wyciągnięte na maxa☺️. Wykonanie expresowe. Zapakowanie na sztywno, nie w rulonie bardzo doceniam ☺️. Polecam i wrócę tutaj nie raz🥰

Szkic całkiem niezły

Szkic wyszedł całkiem nieźle. Po otrzymaniu szkicu domówiłam kolejny produkt tym razem w kolorze i niestety w tej opcji portretu na tle gwieździstego nieba tło wyszło świetnie, ale twarze osób nienaturalnie zniekształcone. Na akceptowanym projekcie zniekształcenie rys twarzy nie było widoczne, niestety już po otrzymaniu produktu miałam takie pierwsze wrażenie, że dziadek to zupełnie inna osoba. Wielka szkoda. Ale bardzo duża gwiazdka i uznanie za sposób zapakowania w pudełko i ekspresową realizację przesyłki
Kolaż piekny jednak dostawa kurierska okropna. Paczka w czasie wielkiej ulewy rzucona pod brame. Bez żadnego kontaktu i wiadomości ze paczka zostala rzucona do ogrodu.

Piękny plakat, odpowiedzialna i rzetelna firma

Piękny plakat super prezent , wszystko idealnie jak na projekcie , zapakowane baaaardzo dokładnie w pudełku szkło dla ostrożność. Bardzo polecam profesjonalna firma godna zaufania👍💪💪
Jestem zadowolona z zamówienia! Druk na szkle wykonany starannie - kolory są intensywne, a całość prezentuje się naprawdę elegancko. Na duży plus zasługuje również obsługa klienta - szybki kontakt, sprawne odpowiedzi na pytania i realna chęć pomocy. Widać, że zależy im na kliencie. Zdecydowanie polecam

Dekoracja jest dość ciekawia…

Dekoracja jest dość ciekawie zaprojektowana i opakowana-mogę ją polecić jednak płytka z poliwęglanu jest stanowczo za cienka. W zestawie nie ma zasilacza a odrobina sianka w pudełku to koszt tylko 19.99 życie 🤔 Brakowało trochę miejscami tekst, 205 znaków to mało jak na życzenia czy dedykacje. Można rozważyć mniejszą czcionkę i zyskać dodatkowe dwa wiersze.Finalnie produkt oceniam na 4 gwiazdki. Dziekuję
Bardzo dobry sklep, odpowiadają na każde pytanie mailem błyskawicznie, szczerze polecam sprzedawcę!!! na pewno skorzystam z Ich usług ponownie!