Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i terminowość dostaw. Jakość wykonania produktów jest często oceniana bardzo wysoko, klienci podkreślają staranność i estetykę produktów. Wielu klientów docenia łatwy, szybki i profesjonalny kontakt z obsługą klienta oraz pomocność pracowników. Klienci często zwracają uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, co pozytywnie wpływa na odbiór zamówienia. Możliwość personalizacji produktów, w tym projektowania i zmiany szczegółów, jest bardzo ceniona przez klientów. Produkty są często wybierane na prezenty, a klienci podkreślają ich oryginalność i to, że obdarowani są zachwyceni. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące jakości niektórych elementów, drobnych uszkodzeń lub niezgodności, choć zwykle są szybko rozwiązywane.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieemmygift.pl
bardzo polecam
Ekspresowa realizacja, solidne wykonanie
Wszystko zgodnie z opisem
Prezent na 40 urodziny :)
Pozytywnie i kompetentnie
Rocznica ślubu - druk na szkle akrylowym
Słaba jakosc
5 gwiazdek
- emmygift.pl
- kontakt@emmygift.pl
- Szczecin, POL
EmmyGift.pl to polska marka specjalizująca się w tworzeniu personalizowanych prezentów z duszą. Nasze produkty – od nadruków na szkle i płótnie, po tekstylia i biżuterię z grawerem – powstają w naszej...