Ważny od: 30 cze 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci najczęściej chwalą bardzo dobry, często idealny stan wizualny i techniczny dostarczonych urządzeń, często porównując je do nowych. Bardzo wielu klientów podkreśla ekspresową i sprawną realizację zamówienia oraz szybką wysyłkę. Opinie wskazują na bardzo miłą, pomocną i profesjonalną obsługę klienta, w tym sprawny kontakt i doradztwo. Większość klientów docenia, że sprzęt i usługa są zgodne z opisem zamieszczonym na stronie, podkreślając brak niespodzianek. Wielu klientów wskazuje na bardzo korzystny stosunek jakości sprzętu do ceny oraz atrakcyjne ceny w porównaniu z konkurencją. Klienci doceniają skuteczne i sprawne rozwiązywanie problemów i reklamacji. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące procesu rozpatrywania reklamacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniernew.pl
Sprzęt jak nowy
Wszystko baaardzo jak trzeba
Laptop Dell Latitude 5420 i5-1145G7 16 GB 1TB SSD 14" FHD DOTYK W11Pro PL A
Odpowiedź ze sklepu rnew.pl
Szybkie otrzymanie paczki, bezproblemowy zwrot
rnew.pl
- +48525065970