Klienci doceniają wysoką jakość, zdrowie oraz ogólny stan roślin i cebulek. Pojawiają się również pozytywne opinie na temat szybkości realizacji dostawy. Niektórzy klienci zgłaszają jednak pojedyncze uwagi dotyczące wad produktów oraz skarżą się na opóźnienia lub brak otrzymanej paczki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDutch-bulbs.com - Ekskluzywne cebulki kwiatowe i rośliny z Holandii
Bardzo opóźniła się dostawa, przez co nie wiem czy zakwitną wszystkie amarylisy.
Dałabym 5 gwiazdek ale miały to być duże cebulę. Nie takie, jak na zdjęciu
Podoba mi się duży wybór gatunków. Duże zawsze kwitnące cebulki Z jakością ich bywa różne. Z ostatniego zamówienia dwie cebulki( gnijące) znalazły się w koszu na śmieci, a nie w doniczce. Przydałaby się weryfikacja przed wysyłka tego vo jest zapakowane
Шикарный посадочный материал. Лучшего магазина с растениями ещё не встречала. Заказывала и ещё буду заказывать.
Szybka dostawa, jak zawsze dobra jakosc produktu.
Cebulki zdrowe,bez uszkodzeń,co do efektów zobaczymy wiosną,ale jestem dobrej myśli. Wiosną prześlę zdjęcia.
Sadzarka do cebulek solidna,nareszcie narzędzie do pracy,a nie ozdoby.Wszystkie poprzednie w twardszej ziemi wyginały się,a ta jest świetną pomocą
solidnosc i towar pierwsza klasa
Piękne cebule amarylisów: duże i zdrowe. Szybka wysyłka.
karpy duże, z ładnymi oczkami, zdrowe, bez śladów pleśni i chorób grzybowych.
Zamówiłam piwonie. Przyjechały ładne, duże i zdrowe korzenie. Polecam zakupy w Dutch-Bulbs.