Dutch-bulbs.com - Ekskluzywne cebulki kwiatowe i rośliny z Holandii

Opinie łącznie (76) Opinie (46) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość, zdrowie oraz ogólny stan roślin i cebulek. Pojawiają się również pozytywne opinie na temat szybkości realizacji dostawy. Niektórzy klienci zgłaszają jednak pojedyncze uwagi dotyczące wad produktów oraz skarżą się na opóźnienia lub brak otrzymanej paczki.

OpinieDutch-bulbs.com - Ekskluzywne cebulki kwiatowe i rośliny z Holandii

Dorodne,zdrowe cebule,towar pierwszej jakości-to moje pierwsze zakupy tutaj,ale bede wracac! Polecam!
Sadzonki piwonie sliczne
Piękne sadzonki i zdrowe duże cebule ...Dziekuje
Sadzonki piwonie super. Opakowanie też. Polecam
Jedna z cebul Hippeastrum Benfica miala srednice 27cm a nie 30/32
Od kilku dni dostaję z waszego sklepu emaile z prośbą o potwierdzeniem i ocenę dostarczonego zamówienia. Niestety żadnej przesyłki nie dostałem. Napisałem do waszego sklepu w sprawie tych email dotyczących mojego zamówienia. Odpowiedź, którą otrzymałem nie dotyczyła konkretnie mojego zamówienia, a jedynie ogólnej polityki waszej firmy w sprawie wysyłki towaru do rożnych krajów. Trudno jest mi zatem ocenić pozytywnie komunikację z waszym biurem obsługi klienta.

Odpowiedź ze sklepu Dutch-bulbs.com - Ekskluzywne cebulki kwiatowe i rośliny z Holandii

Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za wiadomość i przepraszamy za wcześniejsze nieporozumienie. Rozumiemy Państwa frustrację — otrzymanie prośby o ocenę przed dostawą nie powinno mieć miejsca. Państwa zamówienie zostanie wysłane w ciągu 3–4 dni, a po przekazaniu paczki kurierowi otrzymają Państwo wiadomość e-mail z linkiem do śledzenia przesyłki. Przykro nam, że wcześniejsza odpowiedź nie odniosła się bezpośrednio do Państwa sprawy. Zadbamy, by komunikacja z naszym biurem obsługi klienta była w przyszłości bardziej precyzyjna i pomocna. Z poważaniem