Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z zaplicense.eu. Klienci często podkreślają bardzo szybką realizację zamówień oraz udzielania pomocy. Wielu klientów zwraca uwagę na prawidłowe działanie produktu, a dobry kontakt z obsługą bywa doceniany, szczególnie gdy pojawiają się problemy z aktywacją lub opóźnienia w dostawie kodu licencyjnego, które często udaje się rozwiązać po interwencji. Opinie są podzielone w kwestii kontaktu – część klientów zgłasza brak odpowiedzi i trudności z infolinią. Często powtarza się temat niewłaściwego lub nieaktywnego klucza, a także problemów z realizacją zwrotów lub długim czasem oczekiwania na zwrot środków.
Opinie nt. sklepu zaplicense.eu
polecam
Pierwsza licencja nie został uznana przez Microsoft. Za drugim podejściem wszystko zadziałało. Program aktywowany.
Przysłanie kolejnej licencji nastąpiło szybko.
Klucz licencji u mnie nie zadziałał. Byc może coś źle zrobiłem, ale mniejsza o to. Poprosiłem o zwrot opłaty i do tej pory nie odzyskałem zwrotu. Wymigują się jakimś głupim tłumaczeniem. Odradzam wszystkim zakupu licencji w tej pseudofirmie !!
Proszę o zwrot kwoty od Państwa skoro ubezpieczacie zakupy w tej ' firmie "
Najlepiej jak najszybciej bo tracę już cierpliwość...!
Sprzedana licencja to volume. Podmiany plików i ich edycja/aktywacja przy użyciu komend budzi obawy o legalność klucza pomimo statusu oficjalnego sprzedawcy MS.
Dzień dobry,
możecie usprawnić wysyłanie kodów oraz faktur my o kod musieliśmy się naprosić a faktury jeszcze nie otrzymaliśmy.
Sposób działania infolinii na którą nie można się dodzwonić też jest kiepski.
Ogólnie rzecz biorąc wasza firma wypada kiepsko
Zamówienie nie doszło do skutku
Zamówienie przeszło, a płatność już nie. Nie dało się zapłacić (w sumie na szczęście) żadną metodą, a kontakt z firmą praktycznie nie istnieje - telefony nie odbierane, na maile nie ma odpowiedzi.
Odezwali się do mnie po kliku dniach, ale ja już zamówiłam licencje gdzieś indziej.
Nie polecam.
Szybka i konkretna pomoc
Potrzebna była interwencja mailowa. Dwie doby czekałem na potwierdzenie przelewu bankowego.
Blyskawiczna usługa. Zaraz po zakupie mialem wszytko na mailu. Office działa. Polecam
Dobry kontakt z klientem. Wszystko działa.
Zamowienie zawisło w systemie. Czas oczekiwania 4 dni. Otrzymany kod po upomnieniu się. Wszystko działa prawidłowo
Oprogramowanie działa, firma jest też na liście Microsoftu jako podmiot współpracy