centrumaudio.pl

Opinie łącznie (1085) Opinie (439) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową wysyłkę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, życzliwa i fachowa, co przekłada się na wysokie zadowolenie klientów. Klienci doceniają rzetelną pomoc i doradztwo przy wyborze produktów oraz wsparcie techniczne przed i po zakupie. Kontakt ze sklepem jest szybki, sprawny i bezproblemowy, co klienci wielokrotnie wyróżniają w swoich opiniach. Bogaty wybór produktów oraz dostępność specjalistycznego sprzętu są bardzo pozytywnie oceniane przez klientów. Jakość oferowanych produktów oraz ich zgodność z opisem spełniają lub przekraczają oczekiwania większości klientów. Opakowanie produktów jest solidne i zabezpiecza przed uszkodzeniami, co klienci wyraźnie zauważają.

Opiniecentrumaudio.pl

Kenwood DMX7722DABS

Przed zakupem postanowiłem zadzwonić do sklepu i skonsultować się co do wybranych przeze mnie produktów - Pan był bardzo rzetelny, poinformował o różnicach, wadach i zaletach oraz jakości produktów- dzięki temu końcowo mogłem z czystym sumieniem wybrać Kenwooda. Z zakupu jestem bardzo zadowolony, i z czystym sumieniem polecam sklep

Przejściówka pasowała idealnie i świetny kontakt ze sklepem

Bardzo pozytywne doświadczenie. Miałem nietypową sytuację Ford Focus MK1 (1998 r.), wymiana oryginalnego radia na radio Navitel RD3 i nie byłem w 100% pewien, czy wybrana przejściówka na pewno będzie pasować. Opisałem dokładnie swoją sytuację w uwagach do zamówienia i sklep potwierdził, że wtyczki powinny pasować. Paczka przyszła szybko, wszystko zgodne z opisem, przejściówka pasowała idealnie i radio działa od razu po podłączeniu. Duży plus za czytanie uwag klienta i realne wsparcie, a nie automatyczne odpowiedzi. Polecam szczególnie osobom, które nie są specjalistami od car-audio, a chcą mieć pewność, że kupują właściwy produkt.
sensowne ceny - ale bez szaleństw. Największa wartość dodana to właściciel sklepu znający się na audio, potrafiący doradzić, nie naciągający na wydanie jak największej ilości $. Gatunek człowieka coraz rzadszy, ginący wręcz...

Sterowanie z kierownicy

Montaż interfejsu sterowania z kierownicy przebiegł sprawnie i bezproblemowo.W zestawie wszystko co potrzebne wraz z instrukcją.Działa i o to chodziło.(Twingo 1 z "chińczykiem android")

Szybko, Sprawnie, Profesjonalnie, Polecam

Sprzęt jak i obsługa profesjonalnie, szybko sprawnie bez problemowo. Jestem tylko trochę zawiedziony brakiem szczegółowych instrukcji montażu w sprzęcie firmy AudioSystem z Niemiec. Z tego co gdzieś tam wyczytałem jest to profesjonalny sprzęt dla instalatorów, którzy pewnie wiedzą co i jak. Mnie zajeło ponad godzinę dojście jak podłaczyć tweeter z Midbassem + dwie zwrotnice z wiąskami gdzię jest jedno wejście, a dwa wyjscia.
Bardzo szybka dostawa. Sprzęt dobrej jakości. Wolałbym odbiór w paczkomacie InPost, a nie przez kuriera. pozdrawiam Andrzej Migas
Szybka wysyłka super kontakt. Sami zadzwonili by upewnić sie czy w długi weekend jestem w domu by dostarczyc towar.
Polecam sklep, Connect2 do Hondy UFO wraz z wiązka i przejsciowka na antenę wraz z radiem Pioneer 160dab oddane do profesjonalnego warsztatu audio w Szczecinie i wszystko śmiga jak trzeba. Pozdrawiam.
Doceniam responsywnosc - szybkosc odpowiedzi na maile, pamiętanie o kliencie. Będę wracał na pewno.

JBL LEGEND 700

Sprzęt spełnienia oczekiwania. Świetna jakość dźwięku. Po drobnych modyfikacjach okablowania sprawdza się w Alfie Romeo GT.

Polecam sklep

To już któryś zakup w tym sklepie który polecam ze względu na to że mają bardzo dobrze poukładaną ofertę i posegregowane kategorie jedyne co może być uciążliwe to posiadanie w sklepie towarów które już nie są dostępne a okazuje się to dopiero przy próbie zakupu oraz mnie osobiście brakuje dokładniejszych opisów technicznych. Niemniej jednak w sklepie jest godny polecenia
Dopasowanie asortymentu do wymienianego radia 2din.Wymiaba w takim przypadku to czysta przyjemność.
Profesjonalna obsługa klienta, wsparcie oraz uzasadnione doradztwo. Polecam
Szybka realizacja. Dobry kontakt. Normalne podejście do kupującego
Szyba i pewna wysyłka, towar przyszedł, tak jak został zamówiony.

Fachowe doradztwo

Dziękuję sprzedawcy za fachową poradę telefoniczną w trakcie dokonywania wyboru akcesoriów w sklepie internetowym.
Zamawiałem u Was wzmacniacz Hertz DP 4.400 – wszystko przebiegło bez problemów. Szybka wysyłka, dobry kontakt i dobrze zabezpieczony produkt. Sprzęt działa zgodnie z oczekiwaniami, gra bardzo dobrze. Co szczególnie mi się podobało: Profesjonalna obsługa i sprawna realizacja zamówienia. Co można zrobić lepiej: Nie mam uwag – wszystko było w porządku 🙂
Szybka dostawa. Profesjonalna i żetelna porada!
Bardzo specyficznie a zarazem przemyślnie zapakowano głośniki .

Polecam !!!

Profesjonalne podejście do klienta. Fachowa pomoc w doborze sprzętu :) Dziękuję