Ważny od: 29 lip 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefcom.pro
Farba jest świetna. Tam gdzie wykraplała się wilgoć z powietrza i robiła się pleśń problem został rozwiązany. Para się nie wykrapla pleśni nie ma. Co do wlaściwości termoizolacyjnych i potencjalnych oszczędnosci energii to trudno ocenić bez pomiarów. A tego się nie da zrobić w warunkach domowych. Jedyne co mogę powiedzieć że remontowane pomieszczenie zrobiło się cieplejsze w porównywalnych warunkach o 2 stopnie ale trzeba brać pod uwagę że oprócz farby wpływ miało też wyłożenie ścian płytami budowlanymi ultrament co stworzyło dodatkową przegrodę.
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i rzeczową opinię! Cieszymy się, że udało się rozwiązać problem wykraplania wilgoci i powstawania pleśni. Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami!
Farba termoizolacyjna sprawdza nam się wewnątrz, teraz zakupiliśmy na elewację, zobaczymy na zimę efekt.
Kolor FC40 bardzo przypadł nam do gustu.
Szybka dostawa z mały gratis w każdej paczce, przede wszystkim nasza Polska firma.
Nakłada się ciężko, bo gęsta, kwestia przyzwyczajenia, maluję aktualnie pędzlem z uwagi na nierówną powierzchnię ( cegły), ale robota idzie szybko i równo.
Na razie jestem stałym klientem.
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Bardzo dziękujemy za szczegółową opinię i zaufanie do naszych produktów! Cieszymy się, że farba termoizolacyjna sprawdza się u Państwa wewnątrz i że kolor FC40 przypadł do gustu 😊 Życzymy satysfakcji również z efektu zastosowania produktu na elewacji!
Farba kryje po 3 razie , nie trzeba jej mieszać tzn rozcieńczać dobrze się maluje wałkiem dołączonym do zestawu robi baranka , teraz czekam czy będzie działać jak napisane tzn chronić dach przed słońcem , konsystencja mąki z wodą jak wyschnie pewnie jakieś dodatki
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Dziękujemy za szczegółową opinię i podzielenie się swoimi pierwszymi wrażeniami! Cieszymy się, że produkt dobrze się nakłada i że dołączony do zestawu wałek sprawdził się podczas malowania. Zachęcamy do podzielenia się wrażeniami po pierwszym okresie intensywnego nasłonecznienia dachu. 😊
Sklep oceniam bardzo dobrze. Kontakt z obsługą świetny - służą radą i pomocą w doborze odpowiedniego produktu. Możliwe było nawet uzupełnienie zamówienia o dodatkowy produkt, którego zapomniałam zakupić internetowo - po rozmowie z konsultantem dołaczono go do reszty zamówionych towarów.
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy oraz kontakt z naszym zespołem spełniły Pani oczekiwania.
współpraca z FCOM
współpraca z pracownikami firmy FCOM doskonała. produkt dostarczony błyskawicznie, kontakt telefoniczny bez problemowy. mam nadzieję, że produkt również będzie bardzo dobry - malowanie zaczynam za dwa dni.
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa! Cieszymy się, że zarówno kontakt z naszym zespołem, jak i realizacja zamówienia przebiegły sprawnie. Życzymy powodzenia podczas malowania i satysfakcji z efektu!
zaskoczył mnie pozytywnie skutek po malowaniu, polecam
Polecam, profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta.
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc!
Szybko i sprawnie. Polecam
Dziękujemy za opinię!
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Dziękujemy za 5 gwiazdek!
Odpowiedź ze sklepu fcom.pro
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie!
fcom.pro
- +48732970200
- fcom.pro/sklep
- biuro@fcom.pro
- Czechowice-Dziedzice, POL
fcom.pro
Jesteśmy polskim producentem innowacyjnych powłok izolacyjno-ochronnych do zastosowań przemysłowych i domowych