Opinie łącznie (8305) Opinie (2372) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 sie 2021

siatki.linarem.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostarczenie produktów. Jakość siatek i akcesoriów oceniana jest jako bardzo wysoka, produkty są trwałe, solidne i zgodne z opisem. Montaż siatek i taśm jest według większości recenzentów łatwy. Kontakt ze sprzedawcą jest oceniany bardzo wysoko, klienci doceniają profesjonalizm, pomoc i szybkość reakcji na zgłoszenia. Większość klientów uznaje ceny za atrakcyjne i adekwatne do jakości produktu. Większość klientów uważa, że opis produktu jest zgodny z rzeczywistością. Część klientów zwraca uwagę na kompletność zestawu – braki akcesoriów (np. opasek, zaczepów) lub ich ilość bywają wskazywane jako minus. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące instrukcji montażu lub szczegółowości opisu produktu.

Opiniesiatki.linarem.pl

To był mój kolejny zakup. Jakość i trwałość jest bez zarzutu. Poprzedni zakup jest na ogrodzeniu kilka lat i nic się nie dzieje. Trzeba tylko uważać na sztywność podczas montażu na panelu, żeby nie zginać za mocno, bo zostaną jasne ślady. Taśma jest trochę droższa od innych, ale warto. Zdecydowanie polecam.
To kolejny mój zakup siatek linarem na ptaki - poprzednie o oczku 27mm teraz 15mm. Zabezpieczam borówki przed szpakami. Siatkę mocuję płatami, za pomocą trytytek UV, na drewnianym stelażu wspomaganym drucianymi naciągami.Siatki są bardzo trwałe i dość mocne ale dosyć ciężko się je rozkłada z dostarczonej plecionki - potrzeba trochę wprawy i pomocy innych. Trzeba brać dość duży zapas przy przycinaniu, bo po rozciągnięciu w jedną stronę może zabraknąć w poprzecznym kierunku. Z pewnością poleciłbym te siatki innym

Siatka ok, ale instrukcja wprowadzająca w błąd

Cały zestaw bez zastrzeżeń, ale odejmuje gwiazdkę za nieprecyzyjną instrukcje, która na zdjęciu ma pokazanie inne ułożenie zaczepów jako przykładowe niż to, które powinno się zastosować. Zrobiliśmy zgodnie ze zdjęciami i niestety siatka przy takim przyklejeniu zaczepów nie jest możliwa to prostego zaczepienia. Żeby się trzymała trzeba siatkę wręcz owijać wokół haczyka - po fakcie sprawdziliśmy na różnych zdjęciach w internecie, że zaczepy są o 90 stopni przekręcone w stosunku do tego co widać w instrukcji montażowej.
Bardzo dobra obsługa klienta. Potrzebowałam siatkę o nietypowych wymiarach - Pan Dawid pomógł w doborze odpowiednich długości i szerokości tak, aby było ekonomicznie i z najmniejszym nakładem pracy przy późniejszym rozkładaniu siatki. 8 lat temu też kupiłam siatkę w LinaremSiatkiSieci, więc pewnie i ta kupiona teraz wytrzyma kolejne 8 lat. Bardzo dziękuję za pomoc w zamówieniu i szybką wysyłkę!

Klipsy do siatki Premium bardzo ciężko się zakłada

Klipsy do siatki Premium fatalnie się zakłada na 4mm drut ogrodzenia. Za ciasno wchodzą, nie czuje palców od wciskania, próbowałem opalarką podgrzewać, moczyć w gorącej wodzie ale się wykrzywiały, trzeba tak dużej siły użyć że wyginają mi się druty w ogrodzeniu.
Zamowilam dwie siatki. W jednym z kartonów brakowało zaczepów. Po poinformowaniu o sytuacji, reakcja i naprawa błędu była natychmiastowa. Siatka wytrzymała, bardzo łatwa w instalacji, wielkim plusem jest bezproblemowy kontakt z dostawca. Polecam
Tempo realizacji jest niewiarygodne co w przypadku trwających prac montażowych ma kluczowe znaczenie Realizacja od kliknięcia do odbioru paczki to niecałe 24 godziny Rewelacja Polecam

Super deliverka

Witam serdecznie, znalazlem firme na necie w poszukiwaniu siatki na balcon w bloku, golebie zrobily sobie gniazda i balkon byl caly czas zapaskudzony delikatnie mowiàc, polecam, siatka zdala egzamin , firma poleca super wybor , rozne rozmiary , mozna dopasowac , polecam , bardzo szybki dowoz I cena tez ok 👍 Hubert
Bardzo szybka dostawa, atrakcyjna cena i pełen profesjonalizm. Zamówiłam źle, podałam za mało metrów, zadzwonili do mnie i poinformowali, powiedzieli jak zrobić to prawidłowo. Po anulowaniu zamówienia , zamówiłam jeszcze raz , tym razem dobrze.
Bardzo dobra jakość. Pierwszą siatkę zamawialam 2 lata temu. Do tej pory nic się z nią dzieje, kolor pozostał bez zmian. Dołączam zdjęcie 2- letniej siatki.
Dziękuję za szybką i sprawną realizację mojego zamówienia! Siatka jest świetnej jakości, skutecznie zasłoniła nas od sąsiadów. Jest lekka i bardzo trwała, bez trudu wytrzymała ostatnie upały i wichury. Wygląda też bardzo estetycznie!
Taśmy maskujące do płotów panelowych są bardzo dobrej jakości. Łatwo się je montuje, świetnie wyglądają i skutecznie zapewniają prywatność oraz osłonę przed wiatrem. Solidny produkt, który zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Polecam!
Wszystko odbyło się zgodnie z opisem i warunkami zamówienia...Przebieg zamówienia też jest prosty i szybki...Nie mam żadnych uwag...Oby tak było dalej

Bardzo dobry zakup

Siatka przyszła szybko, bardzo dobrze opakowana. To świetnie, że firma odpowiedziała na potrzeby ludzi mających problem z niechcianymi gośćmi na balkonie.

Siatka jest zgodna z opisem, łatwa w montażu, klej i haczyki dobrze i łatwo się montują, fajnie ze są przezroczyste bo prawie ich nie widać. Przesyłka doszła szybko i sprawnie. jestem zadowolona i polecam.
Produkt zgodny z opisem. Siatka bardzo solidnie i ładnie wykonana , super . Obsługa bardzo profesjonalna i bardzo szybka dostawa . Jestem bardzo zadowolona i polecam szczerze 👍🏻👍🏻☺️
Zawsze kupuję siatki od Was (jak dotąd wynajmowałam mieszkania, więc zdarzyło mi się to już trzy lub czterokrotnie), nigdy nic mnie nie zawiodło, polecam Was znajomym. Dziękuję.
Bardzo łatwy montaż, dobry klej, siatka bardzo dobrze zwinięta, dzięki czemu montaż przebiegł nadzwyczaj szybko :)

Siatka zabezpieczenie balkonu dla kotów

Siatka jest solidna, ładny beżowo-piaskowy neutralny kolor, myślę że będzie stanowić dobre zabezpieczenie przed moim sporawym MCO. W paczce jest pudełko na ewentualny zwrot i to nas pozytywnie zaskoczyło, chociaż potrzebne nie będzie :)
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem w 100%. Ciągła informacja na temat aktualnego statusu zamówienia. Gorąco polecam sprzedawcę.