centrumaudio.pl

Opinie łącznie (1148) Opinie (453) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybkie wysyłki. Podkreślają profesjonalizm, życzliwość oraz wysoką jakość obsługi klienta. Doradztwo techniczne i fachowa pomoc są doceniane przez klientów, którzy czują się odpowiednio poinformowani. Ceny często oceniane są jako atrakcyjne lub przystępne. Produkty spełniają oczekiwania pod względem jakości. Większość klientów chwali także sposób zabezpieczenia i zapakowania przesyłek. Pojawiają się pojedyncze sugestie dotyczące ulepszeń jakości produktów oraz zabezpieczenia przesyłek. Niektóre opinie na temat cen są umiarkowane.

Opiniecentrumaudio.pl

Polecam sklep

To już któryś zakup w tym sklepie który polecam ze względu na to że mają bardzo dobrze poukładaną ofertę i posegregowane kategorie jedyne co może być uciążliwe to posiadanie w sklepie towarów które już nie są dostępne a okazuje się to dopiero przy próbie zakupu oraz mnie osobiście brakuje dokładniejszych opisów technicznych. Niemniej jednak w sklepie jest godny polecenia
szybki czas realizacji, zabezpieczenie paczki mogło by być lepsze
Dopasowanie asortymentu do wymienianego radia 2din.Wymiaba w takim przypadku to czysta przyjemność.
Profesjonalna obsługa klienta, wsparcie oraz uzasadnione doradztwo. Polecam
Mistrzostwo !! - jak zawsze

Artur

Szybko i profesjonalnie
Szybka realizacja. Dobry kontakt. Normalne podejście do kupującego
Wszystko super sprzedaż i obsługa profesjonalna.
Szyba i pewna wysyłka, towar przyszedł, tak jak został zamówiony.

Polecam.

Wszystko ok. Profesjonalna współpraca

Fachowe doradztwo

Dziękuję sprzedawcy za fachową poradę telefoniczną w trakcie dokonywania wyboru akcesoriów w sklepie internetowym.
Zamawiałem u Was wzmacniacz Hertz DP 4.400 – wszystko przebiegło bez problemów. Szybka wysyłka, dobry kontakt i dobrze zabezpieczony produkt. Sprzęt działa zgodnie z oczekiwaniami, gra bardzo dobrze. Co szczególnie mi się podobało: Profesjonalna obsługa i sprawna realizacja zamówienia. Co można zrobić lepiej: Nie mam uwag – wszystko było w porządku 🙂
szybka wysyłka, świetne zapakowanie produktu.