Klienci bardzo chwalą wysoką jakość produktów, zwłaszcza butów, wskazując na wygodę i dobre wykonanie. Opinie klientów dotyczące kontaktu z obsługą są przeważnie bardzo pozytywne, podkreślając łatwość i skuteczność komunikacji. Klienci często podkreślają, że produkty są oryginalne i zgodne z opisem, co buduje zaufanie do sklepu. Zdecydowana większość klientów uważa, że otrzymany towar odpowiada opisowi na stronie i spełnia ich oczekiwania. Klienci najczęściej zwracają uwagę na szybkość dostawy, przy czym większość jest zadowolona, choć część zgłasza opóźnienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSpicySneakers
Buty kupione widać że są oryginalne i bardzo ładne. Strona internetowa bardzo przejrzysta. Łatwy kontakt w razie pytań. Szybka odpowiedź. Jestem miło zaskoczona bo zawsze mam z tym problem u innych dostawców. Super!
Cały proces zakupowy przebiegł błyskawicznie. Buty świetne. Dziekuje.
Kontakt z klientem
Bardzo dobry kontakt szybka pomoc z problemem
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta / mailowy, buty idealne, takie jakie wymarzyła sobie moja córka…
Trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę, ale fakt otrzymałam info w tym temacie.
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych butów.Mimo różnych opinii towar przyszedł w 100% oryginalny i zgodny z opisem.Bardzo polecam zakupy w tym sklepie🫶
Wszystko w należytym porządku. Polecam.