hollywooddream.pl

5256 reviews since 29 maj 2020

Ważny od: 28 paź 2021
hollywooddream.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania produktów, doceniają także ich piękny i modny wygląd oraz zgodność ze zdjęciami i opisem. Pozytywne opinie dotyczą również ekspresowej realizacji zamówień oraz estetycznego pakowania. Wielu klientów podkreśla bezproblemowy i sprawny proces zwrotów oraz wymiany, a kontakt z obsługą klienta jest zwykle oceniany jako miły i profesjonalny. Wśród pojedynczych głosów krytyki pojawiają się rozczarowania związane z jakością wykonania lub rozbieżnościami między opisem a otrzymanym produktem. Zdarzają się także sporadyczne uwagi dotyczące braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta, anulowania zamówień czy nieprofesjonalnego przygotowania paczki.

Opiniehollywooddream.pl

Szybka wysyłka, sukienka idealna jak na zdjęciu. Polecam ❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i że wysyłka była szybka. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty dokładnie odpowiadały zdjęciom i opisom, ponieważ zależy nam na Twojej satysfakcji i pozytywnych doświadczeniach zakupowych. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Jestem bardzo zadowolona. Sukienka zgodna z opisem, jakość rewelacyjna.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Bardzo dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i doceniasz jakość naszych produktów. W Hollywooddream.pl zawsze stawiamy na najwyższą jakość oraz pełne zadowolenie naszych klientów. Twoja satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

⭐️ Świetny butik i profesjonalna obsługa!

Bardzo polecam ten butik! 😊 Obsługa była miła i szybka, a całe zamówienie przebiegło pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z jakości materiału — wszystko zgodne z opisem i świetnie wykonane. Na pewno wrócę na kolejne zakupy! 🛍️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i polecenie Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że obsługa była dla Ciebie miła i szybka oraz że nasza jakość spełniła oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, by każdy produkt był starannie wykonany i zgodny z opisem. Zapraszamy ponownie na zakupy – zawsze dbamy o to, by u nas było jak najlepiej! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
W paczce ( torbie plastikowej ) bylo wszystko porozwalane, slowem wszystko byle jak aby bylo. Mysle, ze za te pieniazki, ktore sie u was wydaje ( a ubrania nie sa wcale takie tanie ) i jest sie w miare stalym klientem, paczka powinna radowac oczy i byc profesjonalnie zapakowana. Ciuszki sa ladne ale tez warto pomyslec o czestrzych i zachecajacych rabatach dla stalych klientow. Znizki przedewszystkim dla stalych klientow!

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć, Dziękujemy za Twoją opinię i stałe zaufanie do Hollywooddream.pl. Bardzo nam przykro, że paczka nie spełniła Twoich oczekiwań pod względem pakowania. Zawsze dbamy o to, by przesyłki były starannie przygotowane, dlatego przekażemy Twoją uwagę do odpowiedniego działu, aby poprawić ten aspekt. Zależy nam, by zakupy u nas były nie tylko udane pod względem produktów, ale także komfortowe i satysfakcjonujące. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Super 😍 Jakość ubrań na wysokim poziomie, szybka dostawa (po 3 dniach dostawa). Ubrania zgodne ze zdjęciami i wymiarami. Polecam ❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość ubrań oraz szybka dostawa spełniły Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl zawsze dbamy o to, aby nasze produkty były zgodne z opisem i zapewniały pełną satysfakcję. Twoja rekomendacja to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Kolejny piękny komplet dresowy

Zamówiłam już w tej chwili trzeci komplet dresowy w innym kolorze jestem zachwycona dresem Lumina🤩 jest świetny a Hollywood Dream to najszybsze dostawy ❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją lojalność i za to, że po raz kolejny wybrałaś nasze dresy Lumina. Cieszymy się, że jesteś z nich tak bardzo zadowolona i że dostawy od Hollywooddream.pl spełniają Twoje oczekiwania pod względem szybkości. To dla nas ogromna motywacja, aby nieustannie dostarczać produkty najwyższej jakości i obsługę, na jaką zasługujesz. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Bardzo polecam, paczka szybciutko dotarła

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cieszymy się ogromnie, że przesyłka dotarła do Ciebie szybko i jesteś zadowolony z zakupów w Hollywooddream.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty oraz obsługa spełniały oczekiwania naszych klientów, a Twoja pozytywna opinia to dla nas najlepsza nagroda. Mamy nadzieję, że będziesz do nas często wracać po kolejne świetne produkty i doświadczenia. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Wszystko super polecam
Wszystko super polecam

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że Twoje doświadczenie z nami było pozytywne i spełniło oczekiwania. To dla nas ważne, że możemy dostarczać produkty, które spotykają się z tak dobrą opinią. Liczymy, że nadal będziesz zadowolony z naszych propozycji i chętnie do nas wrócisz. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Polecam bardzo miła obsługa i poprosiłam O szybką wysyłkę wysłali w mgnieniu oka, dodatkowo nie było problemów z wymianą zwrotem

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię o Hollywooddream.pl. Cieszy nas, że obsługa spełniła Twoje oczekiwania, a szybka wysyłka oraz sprawna wymiana i zwrot sprawiły, że zakupy u nas były przyjemnością. Dokładamy wszelkich starań, by każdy klient czuł się u nas wyjątkowo i mógł liczyć na profesjonalną pomoc. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Polecam komplecik♥️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dziękujemy za miłe słowa i polecenie! Cieszymy się, że nasz komplet spełnił Twoje oczekiwania i sprawił Ci radość. To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze propozycje trafiają w gusta naszych klientów. Mamy nadzieję, że będziesz zadowolona z kolejnych zakupów w Hollywooddream.pl i wciąż znajdziesz u nas coś, co przypadnie Ci do gustu. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Wszystko super
Byłam bardzo mile zaskoczona jakością sukienki — materiał jest świetny, wszystko pięknie odszyte i wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Paczka przyszła szybko, a opakowanie było dopracowane w każdym detalu. Na pewno wrócę po kolejne modele 💖 Jedyne, co można by jeszcze poprawić, to może możliwość łatwiejszego sprawdzenia dostępności rozmiarów — czasem niektóre znikają bardzo szybko!

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa o jakości naszych sukienek i szybkim dostarczeniu paczki. Bardzo cieszy nas, że materiały i wykończenie spełniły Twoje oczekiwania – dokładamy wszelkich starań, aby każdy detal był dopracowany. Również doceniamy uwagi dotyczące dostępności rozmiarów, na pewno postaramy się to usprawnić. Zespół Hollywooddream.pl zawsze stawia na zadowolenie klientów, więc nie możemy się doczekać, aż znów do nas wrócisz po kolejne modele. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Towar jakość premium polecam

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że jakość naszego towaru spełnia Twoje oczekiwania i doceniasz produkty z Hollywooddream.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wyłącznie premium wyroby, które dostarczają satysfakcji i nie zawiodą w żadnej sytuacji. Twoje polecenie jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Szybka wysyłka, towar śliczny taki jak na zdjęciu. Jestem zachwycona !

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a towar spełnił Twoje oczekiwania i jest dokładnie taki, jak na zdjęciu. W Hollywooddream.pl zawsze dbamy o najwyższą jakość produktów oraz zadowolenie naszych klientów. Twoja satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Mamy nadzieję, że nasze produkty będą Ci przynosić wiele radości na co dzień. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Wszystko szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cieszymy się, że zamówienie przebiegło u Ciebie szybko i sprawnie! W Hollywooddream.pl zawsze dbamy o to, aby nasi klienci mogli cieszyć się najwyższą jakością obsługi oraz produktów. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy. Liczymy, że będziemy mogli gościć Cię u nas ponownie i spełniać Twoje oczekiwania za każdym razem. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Zawsze jestem zadowolona z zakupów. Starannie zapakowane i świetnej jakości. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że zakupy na Hollywooddream.pl spełniają Twoje oczekiwania i że doceniasz staranność pakowania oraz jakość naszych produktów. Twoje zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i motywuje nas do dalszej pracy nad utrzymaniem najwyższych standardów. Polecenie nas to dla nas ogromna satysfakcja. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Kurtka jest świetna.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cieszymy się, że kurtka spełniła Twoje oczekiwania! W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby oferować klientom produkty najwyższej jakości, które będą wygodne i stylowe. Twoja satysfakcja jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszej pracy. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do naszego sklepu. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sukienka jest prześliczna❤️❤️❤️❤️. Juz nie mogę sie doczekać efektu sesji. Polecam wszystkim

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się ogromnie, że sukienka z Hollywooddream.pl tak bardzo Ci się podoba i że nie możesz się doczekać efektów sesji. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były wyjątkowe i spełniały oczekiwania naszych klientów, dlatego każdy taki komentarz jest dla nas bardzo ważny. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
A S
Anna S.
Bardzo szybka dostawa, szybkie na bieżąco powiadomienia o przesyłce towar przepiękny

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej dostawy oraz bieżących powiadomień o przesyłce. W Hollywooddream.pl zależy nam na tym, by zakupy były nie tylko wygodne, ale również pełne pozytywnych wrażeń, dlatego cieszy nas, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i że jesteś zadowolony z jakości obsługi. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

BUTIK INTERNETOWY ONLINE HOLLYWOOD DREAM — SKLEP INTERNETOWY Z ODZIEŻĄ DAMSKĄ Dobry butik internetowy to taki, który z myślą o swoich Klientkach ciągle dostosowuje asortyment do nowych potrzeb. Hollyw...