hollywooddream.pl

Opinie łącznie (5187) Opinie (1626) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości materiałów oraz starannego wykonania ubrań. Ubrania są zgodne z opisami i zdjęciami, a klienci doceniają ich estetykę oraz modny wygląd. Większość klientów chwali bardzo miłą, profesjonalną i pomocną obsługę. Klienci zwracają uwagę na staranne, estetyczne pakowanie paczek. Proces zwrotów i wymian oceniany jest pozytywnie i przebiega sprawnie. Pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta. Niektórzy klienci zgłaszają niedbałość w pakowaniu przesyłek. Zdarzają się także uwagi dotyczące szybkiego znikania rozmiarów oraz niedopasowania niektórych rozmiarów do opisu. Proces zwrotów i wymian, mimo ogólnie pozytywnych opinii, również spotkał się z pojedynczymi zastrzeżeniami.

Opiniehollywooddream.pl

A S
Anna S.
Bardzo szybka dostawa, szybkie na bieżąco powiadomienia o przesyłce towar przepiękny

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej szybkiej dostawy oraz bieżących powiadomień o przesyłce. W Hollywooddream.pl zależy nam na tym, by zakupy były nie tylko wygodne, ale również pełne pozytywnych wrażeń, dlatego cieszy nas, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i że jesteś zadowolony z jakości obsługi. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Jak zawsze szybka wysyłka ,towar idealny jak ze zdjęć ,bardzo polecam ten butik 🥰

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i za polecenie naszego kompletu top bandeau + spodnie 100% bawełna Alira biały. Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl staramy się dostarczać najwyższej jakości ubrania, które łączą wygodę z modnym designem. Twoje zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Dwa zamowienia zostaly polaczone i dzieki temu zaplacilam tylko jeden koszt wysylki zagranicznej - 55 zl. Dziekuje!

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że mogliśmy pomóc w optymalizacji kosztów wysyłki. W Hollywooddream.pl zawsze staramy się, żeby zakupy były dla Was jak najbardziej wygodne i korzystne. To dla nas ogromna radość, że nasze rozwiązania spotykają się z Waszym uznaniem. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Expresowa wysyłka... ciuchy extra ❤️ polecam

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Dzięki za tak miłe słowa! Cieszymy się, że ekspresowa wysyłka oraz nasze ciuchy spełniły Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby dostarczać produkty najwyższej jakości i zapewniać klientom jak najlepsze doświadczenia zakupowe. Twoja rekomendacja jest dla nas bardzo ważna i dodaje nam motywacji do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Zamawiam ciuszki regularnie i jak zawsze wszystko piękne 🤩

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za kolejne zamówienie i miłe słowa! Bardzo cieszy nas, że nasze ciuszki z Hollywooddream.pl zawsze spełniają Twoje oczekiwania i przynoszą radość. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był piękny i najwyższej jakości, bo zależy nam, abyś zawsze czuła się wyjątkowo. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Bardzo szybka wysyłka i stały kontakt mailowy oraz telefoniczny. Towar identyczny jak na zdjęciu. Bardzo porządny materiał.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie szybkiej wysyłki oraz stałego kontaktu z naszym zespołem. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był dokładnie taki, jak na zdjęciach, a materiały najwyższej jakości. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania i mamy nadzieję, że będziecie zadowoleni z naszych produktów przez długi czas. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Szybka dostawa, wszystko było super. Piękny materiał

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię. Cieszymy się, że dostawa była szybka, a materiał spełnił Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był najwyższej jakości i sprawiał radość naszym klientom. Takie opinie dodają nam energii do dalszej pracy! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sprawnie i na czas. Możliwość wyboru sposobu doręczenia- bardzo wygodne. Towar zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że proces zamówienia w Hollywooddream.pl był dla Ciebie sprawny i wygodny, a wybór sposobu doręczenia spełnił Twoje oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zamówiony towar był zgodny z opisem i dotarł na czas. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Wszystko w porządku. Przesyłka expresowy. Sukienka piękna🤩

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i że przesyłka dotarła szybko. W Hollywooddream.pl zawsze staramy się, aby nasze produkty były nie tylko piękne, ale także profesjonalnie obsługiwane, tak by każdy mógł poczuć się wyjątkowo. Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko ok❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że wszystko spełniło Twoje oczekiwania! W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki docierały szybko, a produkty były zgodne z opisem. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Komplet zgodny z opisem, świetnie się prezentuje na żywo

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zakupiony komplet spełnił Twoje oczekiwania i świetnie się prezentuje na żywo. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były jak najwyższej jakości i zgodne z opisem, więc Twoje zadowolenie jest dla nas najlepszym potwierdzeniem, że idziemy w dobrym kierunku. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Piękne ciuszki, szybka wysyłka i bezproblemowe zwroty.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i docenienie szybkości naszej wysyłki oraz prostoty zwrotów. W Hollywooddream.pl staramy się zapewnić Wam najlepsze doświadczenia zakupowe, oferując nie tylko piękne ubrania, ale także kompleksową obsługę, która ułatwia każdą transakcję. Cieszymy się, że nasza oferta spełnia Wasze oczekiwania i daje radość z zakupów. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Bardzo fajna marynarka. Dużo osób chwaliło jej wygląd

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za miłe słowa i za to, że wybrałeś marynarkę z Hollywooddream.pl. Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i wzbudził tyle pozytywnych opinii od innych osób. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować ubrania, które nie tylko świetnie wyglądają, ale też sprawiają, że czujesz się wyjątkowo. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Piękne ciuszki polecam wszystkim z całego serca ❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak cudowną rekomendację! W Hollywooddream.pl ogromnie cieszy nas, że nasze ciuszki tak bardzo przypadły Ci do gustu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy produkt był nie tylko piękny, ale też wyjątkowy i spełniał oczekiwania naszych klientów. Twoje słowa to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy i rozwijania naszej oferty. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sukienka pięknie leży,jest lekka a zarazem bardzo kobieca.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo się cieszymy, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i podkreśla kobiecość, o której marzysz. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były nie tylko piękne, ale również komfortowe i lekkie, bo wierzymy, że każda kobieta zasługuje na odrobinę wyjątkowości w swojej garderobie. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sukienka jest śliczna. Minus to ta biała widoczna gumką w rękawie, gdzie sukienka jest kremowa, a nawet waniliowa. Rozmiary nie prawidłowe. Noszę L na codzień, a tu musiałam wymienić na S.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię i cieszymy się, że sukienka Ci się podoba. Przykro nam, że gumka w rękawie nie spełniła Twoich oczekiwań i że miałaś problem z rozmiarem. W Hollywooddream.pl zależy nam na tym, aby nasze ubrania dobrze leżały i były komfortowe, dlatego Twoja uwaga jest dla nas bardzo ważna. Mamy nadzieję, że mimo wszystko jesteś zadowolona z zakupu. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Kombinezon jest najpiękniejszy jaki widziałam ❤️

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy bardzo za tak miłe słowa! W Hollywooddream.pl zawsze staramy się, aby nasze produkty były nie tylko piękne, ale też wyjątkowe i spełniały marzenia naszych klientów. Cieszymy się, że kombinezon skradł Twoje serce – to dla nas największa motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Paczka przyszła błyskawicznie,a zależało mi na czasie, ładnie zapakowane ubrania,a sukienki identyczne jak na załączonych zajęciach

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć, Bardzo się cieszymy, że paczka dotarła szybko i że jesteś zadowolona z naszych ubrań. Dokładamy starań, aby wszystko było starannie zapakowane i aby sukienki spełniały Twoje oczekiwania, tak jak na zdjęciach. W Hollywooddream.pl zależy nam na tym, żeby dostarczać produkty najwyższej jakości i świetną obsługę klienta. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Sukienka Sara biała

Jak zwykle nie zawiodło mnie moje zamówienie. Sukienka cudna.

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i że Hollywooddream.pl nie zawiodło Cię po raz kolejny. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty zawsze były na najwyższym poziomie i przynosiły radość każdej klientce. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Rewelacja. Ekspresowa wysyłka i przepiękna sukienka

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl

Cześć! Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania, a ekspresowa wysyłka dodatkowo umiliła zakupy w Hollywooddream.pl. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony i mógł cieszyć się pięknymi, wyjątkowymi produktami. To dla nas naprawdę budujące czytać takie słowa od naszych klientów. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl