miody-huzar.pl- Logo - Opinie

miody-huzar.pl

Opinie (21) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (21)

Obejmuje Ochronę Kupującego

8 lip 2024
Miody Huzar zachwycają jakością i smakiem swoich produktów. Szczegółowy opis każdego rodzaju miodu pozwala na najlepszy wybór preferowanego produktu. Miody są smaczne i aromatyczne, pochodzą od sprawdzonych dostawców. Cena jak najbardziej przystępna. Gramatura słoiczków jest dopasowana idealnie do moich potrzeb. Szybka i bezproblemowa wysyłka. Miody starannie zapakowane, dzięki czemu bezpiecznie do mnie dotarły. Zdecydowanie polecam.

8 sie 2024
To nie jest prawdziwy miód,zamówiłem miód lipowy i wielokwiatowy obydwa to sam cukier, nie ma smaku ani zapachu, oszukany miód

Opinie nt. sklepu miody-huzar.pl

Jestem bardzo zadowolona
23 sie 2024
Miody godne polecenia
26 sie 2024
„Cieszymy się, że nasze miody przypadły Ci do gustu! Dziękujemy za zakupy i zaufanie. Jeśli będziesz mieć ochotę na coś nowego, to wiesz gdzie nas szukać :)
22 sie 2024
20 lip 2024

Rewelacyjne produkty!

Zachęcona reklamą na Facebooku zamówiłam kilka produktów na prezenty dla znajomych. Produkty pięknie zapakowane, bardzo dobre w smaku, chwalił je każdy Fajnie jakby udało się dostać je także w sklepach stacjonarnych, gdzie kupuję od zawsze Wasze produkty w większych, ekonomicznych opakowaniach ☺️
23 lip 2024
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Ci do gustu i że Twoi znajomi również je chwalili 😊. Pracujemy nad tym, aby nasze produkty były dostępne w jak najszerszej sieci sklepów stacjonarnych. Mamy nadzieję, że już niedługo będziesz mogła znaleźć je także tam, gdzie najczęściej robisz zakupy. Dziękujemy za zaufanie i ciepłe słowa!
13 sie 2024
Smak i jeszcze raz smak - dla naszego zdrowia 😀
28 sie 2024
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że smak naszego produktu przypadł do gustu. Nic lepszego dla zdrowia niż pyszny i naturalny wybór! Zapraszamy ponownie, zdrowie i radość na talerzu to nasz priorytet. 😊🍯
12 sie 2024
Bardzo dobry mód polecam .
6 sie 2024
28 sie 2024
Dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów. Zapraszamy ponownie! 😊
8 sie 2024
9 lip 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa, zapraszamy ponownie :)
1 lip 2024
Od dawna miody HUZAR są w moim menu i muszę przyznać, że jestem nimi zachwycony! Jakość miodu jest bardzo dobra, a cena nie odstrasza. Miód jest niesamowicie aromatyczny, o bogatym, naturalnym smaku, który przypomina mi lato na wsi. Doceniam również to, że jest to produkt całkowicie naturalny, bez żadnych sztucznych dodatków. Widać, że producent dba o jakość, co jest dla mnie bardzo ważne. Na pewno będę wracał po kolejne słoiki!
8 lip 2024
Pyszne miody, szybka dostawa. Dobrze zabezpieczone w transporcie słoiki. Polecam
9 lip 2024
Dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość.
26 cze 2024
Szybka realizacja zamówienia. Bardzo smaczne miody. Będę wracać.
27 cze 2024
Dziękujemy za zakupy, zapraszamy ponownie :)
26 cze 2024

Dobra jakość i przyjemna cena

Bardzo smaczne miody w przystępnej cenie. Na pewno wrócę.
27 cze 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasze miody przypadły Pani do gustu. Z niecierpliwością czekamy na kolejną wizytę!
24 cze 2024
Szybka przesyłka, dobry i smaczny miód i przystępna cena
27 cze 2024
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z szybkiej przesyłki i jakości naszego miodu. Zapraszamy ponownie!
12 lip 2024
Bardzo szybka wysyłka. Miła obsługa. Super zapakowanie.
18 lip 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej szybkiej wysyłki i obsługi. Staramy się, aby każda przesyłka była solidnie zapakowana. Zapraszamy ponownie! 😊
29 cze 2024
Piękne opakowania i grafiki
1 lip 2024
Staramy się aby było i smacznie i ładnie. Cieszymy się, że doceniasz :)

zajebisty miód

zajebisty miód
Słodko ;)
10 lip 2024
28 sie 2024
Dziękujemy za 5 gwiazdek :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie! 😊
5 lip 2024