maxtondesign.pl

Opinie łącznie (2845) Opinie (1048) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wysoką jakość wykonania elementów oraz idealne dopasowanie produktów do samochodów. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również profesjonalnej, sprawnej i miłej obsługi. Większość użytkowników chwali szybką dostawę oraz dobre zabezpieczenie przesyłek. Montaż produktów jest zazwyczaj prosty i bezproblemowy. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy dotyczące niedociągnięć lub uszkodzeń elementów. Niektórzy klienci zgłaszają też trudności ze spasowaniem lub montażem, co czasem utrudnia instalację. Sporadycznie występują uwagi o lakonicznej lub niedoinformowanej komunikacji ze strony obsługi oraz o opóźnieniach lub problemach z opakowaniem przesyłek.

Opiniemaxtondesign.pl

Podoba mi się szybka dostawa i realizacja zamówionego produktu. Bardzo dobre wykonanie i fajny opis montażu . To na plus. Na pewno będę współpracował z tą firmą bo jeszcze nie dokończyłem swojego auta. Miło by było by firma dowalała i wysyłała jakieś rabaty dla klijentow którzy kupują nie jeden produkt. Ale polecam . Pozdrawiam Andrzej J
Wszystkie splitery do mojego Cayenne pasują idealnie. Dostawa w mniej niż 3 tygodnie. Łatwy montaż dzięki dołączonymi już śrubami. Co prawda, górny spojler był nieco porysowany bo w transporcie lub na magazynie odkleiła się cześć folii, ale po zamontowaniu na aucie za bardzo nie widać. Już nie chciało mi się zgłaszać. Całość wygląda super. Zapewne zamówię jeszcze dyfuzor tylni.

Lotka do X4 słabo dopasowana

Zamówiłem lotkę bagażnika do BMW X4. Szacowany czas dostawy jakieś kilka tygodni. Dostałem lotkę już po 2 tygodniach więc chyba mieli na stanie. Element zapakowany prawidłowo w kartonie. Oddałem lotkę do montażu w profesjonalnym wartszcie blacharsko-lakierniczym. Taśma dwustronna nie budzi zaufania i montaż został dokonany dodatkowo na klej do szyb. Niestety spasowanie jest bardzo średnie i co ciekawe strona lewa jest gorzej przylegająca niż prawa czyli element jest asymetryczny. Liczyłem na lepsze wykonanie.
Spoiler dotarł w całości i jest bardzo solidnie wykonany. Jeszcze go nie montowałem na stałe, ale przymierzałem do klapy – pasuje idealnie, nic nie trzeba poprawiać ani kombinować. Wizualnie wygląda bardzo dobrze, dokładnie tak jak na zdjęciach. Jedyny minus to dość długi czas oczekiwania na realizację zamówienia – tu na pewno jest pole do poprawy. Poza tym produkt jak najbardziej na plus 👍
Zamówiłam części tuningowe i jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów, jak i z całej obsługi. Części są solidnie wykonane, świetnie zapakowane i w pełni zgodne z opisem. Jakość naprawdę na wysokim poziomie – wszystko idealnie pasuje i prezentuje się świetnie po montażu. Dodatkowo ogromny plus za profesjonalną i szybką obsługę. Kontakt ze sprzedawcą był bezproblemowy, odpowiedzi na pytania otrzymałam bardzo szybko, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Zdecydowanie polecam i na pewno wrócę po kolejne zakupy! 🚗✨

Splitter przedni V2 BMW E92

Splitter przedni- dokładka bardzo wytrzymała, nie jeden kontakt z powierzchnią twarda/ piaskiem wytrzymał, rewelacyjny wygląd który pięknie komponuje się z resztą- dla osób które lubią indywidualizm auta i chcą wysoka jakość z z idealnym spasowaniem do zderzaka- absolutnie polecam!
Kamil P.
Warszawa

polecam

Zdecydowanie polecam firmę Maxton Design. Bardzo wysoka jakość wykonania elementów – wszystko idealnie dopasowane, solidne i świetnie wykończone. Montaż przebiegł bez żadnych problemów, a efekt końcowy naprawdę robi ogromne wrażenie i całkowicie zmienia wygląd auta. Na plus również profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia oraz dobre zabezpieczenie przesyłki. Widać, że firma zna się na rzeczy i stawia na jakość, a nie kompromisy. Na pewno wrócę przy kolejnych modyfikacjach !
Wykonanie i styling bardzo ładne. Przydałoby się użyć lepszego kleju do mocowania logo MD. Podczas mycia na myjce bezdotykowej potrafi takie logo odkleić się.
Zamówiłem na próbę splitery nie było problemu z oddaniem i zmianą na inne. Jasne i zrozumiałe wiadomości na mailu dotyczące statusu mojego zamówienia. Ceny trochę zabijają ale cóż...
Wystawiłem dobry, a nie bardzo dobry, bo w splitter tylny na klapę bagażnika nie był precyzyjnie i równo dopasowany do kształtu samochodu, majster przy montażu musiał ubytki i nierówności zamazywać specjalną pastą. Reszta części 🆗
Wszystko zgodnie z ofertą. Czas realizacji krótszy niż przewidywany. Jakość produktu bardzo dobra. Wszystkie współpracujące elementy na swoich miejscach w związku z tym montaż bezproblemowy
Wszystko pasuje jak orginal. Pompa. Montaz to sama przyjemność. Cały zestaw do stelvio. Zarezerwowałem sobie cały dzień na dopasowanie i montaz a skończyłem w 6 godzin. I do tego wygląda pięknie.
Dobrze zapakowany towar ale spojler na dach chodzi o boki spojlera muszą być lepiej wyprofilowane żeby nie odstawały

Świetna obsługa!!!

Świetna obsługa, świetny produkty! Bardzo miła rozmowa z pracownikami i oferta wykonania dokładki na tył do MB GLC 200 za 1 zł! Czekam!

Wszystko na najwyższym poziomie

Wysyłka produktu przed czasem podanym na stronie, jakość wykonania na najwyższym poziomie, instrukcja montażu oraz prawidłowo zapakowana paczka, super :)
Jeśli zastanawiasz się, czy trzeba za to tyle zapłacić, odpowiedź jest prosta: tak, jakość jest bardzo dobra. Panowie długo pracowali nad splitterem do mojego samochodu, a dyfuzor dotarł w ciągu tygodnia od złożenia zamówienia.
Nie pierwszy raz korzystam z dokładką design zawsze zadowolony dostawa na czas polecam

Polecam.

Szybka dostawa pod wskazany adres, wszystko zgodnie z oczekiwaniami i świetnie się sprawdza. Bardzo dobra jakość. Polecam.
Dobra jakość i spasowanie! Na pewno kolejne auto będzie w dodatkach MAXTON

Super produkt

Wszystko szybko i sprawnie. Jedna uwaga, ale to bardziej do firmy kurierskiej, ponieważ karton w której był produkt przyszedł totalnie zniszczony - porwany, mokry. Na szczęście nic się nie uszkodziło. Tak więc, polecam