Ważny od: 7 lut 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieswiatmasazu.pl
Mega szybka transakcja, stół rewelacyjny. Przerósł moje oczekiwania! Cena adekwatna do produktu. Polecam !
Wszystko w porządku. Polecam
Towar wysokiej jakości, pięknie wykonany. Polecam!
pokrowiec olejoodporny jest fantastyczny
pokrowiec olejoodporny jest fantastycznej jakości. Pomimo okołoświątecznych zawirowań z paczką, w pełni szczerze oceniam produkt oraz obsługę na 5/5 gwiazdek
zachęcam szybka i sprawna obsługa
Składany stół do masażu
Witam, sprzęt który do mnie dotarł jest zgodny z opisem który był na stronie internetowej. wygląda na to, że jest solidny i mam nadzieję że długo posłuży.
Wspaniałe stoły do masażu. Bardzo dobry kontakt z rozwiązywaniem problemów. Ostatnio zamówione dodatkowe maty grzewcze są bardzo wysokiej jakości. Szczerze polecam i na pewno będę stałym klientem.
Serdecznie polecamy. Stoły do masażu są bardzo wysokiej jakości, realizacja zamówienia na czas łącznie z dostawą.
swiatmasazu.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
swiatmasazu.pl
MOV (Masters of Vitality) to europejski producent profesjonalnych stołów do masażu, leżanek terapeutycznych i wyposażenia SPA & Wellness. Od 2005 roku łączymy medyczną precyzję z designem premium, two...