decofire.pl- Logo - Opinie

: 1492Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 12 maj 2020
decofire.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu decofire.pl

Opinie zweryfikowana (455) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1492)

najbardziej pozytywna opinia

23 paź 2022
sklep jest ogólnie świetny, promocje fajne, a towar fabrycznie zapakowany i przysłany błyskawicznie. Mam jedno zastrzeżenie - trochę oszukańczy system promocyjny. Wspaniała promocja weekendowa, zostało tylko 2 godziny, kupuję grilla Enders 4IK (czarny bez szyby) za 3100 zł. W tygodniu jego droższy brat 4SIK szary, zwykle kilkaset zł droższy, jest teraz tańszy niż ten mój w mega promocji. A ten mój jest jeszcze z 400 zł tańszy. Odsyłać szkoda, ale tak na dobrą sprawę jakbym odstąpił, to za kuriera bym zapłacił 50 zł, a grilla miał za -400 zł (albo droższego brata w tej samej cenie).

najbardziej krytyczna opinia

WZ
Wojtek Z.
Katowice
11 gru 2022
Ekspres kupiłem w sobotę wieczorem, mając nadzieję, że zgodnie z informacją na stronie sklepu, zostanie wysłany w 24 h czyli do końca wtorku i trafi do mnie w środę. Tymczasem kurier dostarczył zamówienie dopiero w piątek późnym popołudniem i tylko dopiero po moich wielokrotnych interwencjach w sklepie i UPS. Żadnej inicjatywy ze strony sklepu, żadnych wyjaśnień, żadnego przepraszam. Niekoniecznie mam ochotę robić tu kolejne zakupy.

Opinie nt. sklepu decofire.pl

Klient decofire.pl
Polecam gorąco!!! Bardzo profesjonalne podejście do każdego klienta. Reklamacja załatwiona w ekspresowym tempie. Obsługa i informacja na najwyższym poziomie. Firma działa znakomicie i w najwyższym standarcie. Jestem pod ogromnym wrażeniem zaangażowania personelu w swoją pracę w zakresie obsługi i doradztwa. Oby takich firm było więcej. Bardzo dziękuję Decofire i z całą pewnością wrócę do Was jeszcze nie raz.
3 wrz 2023
Szybka wysyłka, przejrzysta strona. Poza standardowym zakupem online nie miałam dodatkowego kontaktu z obsługą sklepu. Jedyne co mi przeszkadza to ilość upomnień o zostawienie oceny.
Klient decofire.pl
Zamówienie zrealizowane w błyskawicznym tempie Bardzo dobra jakość towaru do ceny i świetnie spakowany gril Firma godna polecenia pozdrawiam
Klient decofire.pl

Kupiuje już kolejny raz. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Klient decofire.pl

Kolejne zakupy, bardzo dobra obsługa

Kolejne zakupy, bardzo dobra i pomocna obsługa 👏
4 wrz 2023

Stargard

Polecam. Solidnie wykonane. Terminowa dostawa.
6 wrz 2023
Super, pełen profesjonalizm, polecam w 100%
Klient decofire.pl
Profesjonalna obsługa i solidne produkty
17 wrz 2023
Szybka realizacja bezproblemowy kontakt
Klient decofire.pl
Szybka wysyłka. Wszystko w porządku.
Klient decofire.pl
solidność wykonania, wydajna praca.
Klient decofire.pl
Szybką realizacja i dobre ceny
8 wrz 2023

Wszystko szybko i sprawnie.
JP
Józek P.