Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Opinie o obsłudze są w większości bardzo pozytywne, klienci chwalą miłych i pomocnych pracowników. Klienci często podkreślają, że produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Jakość produktów jest oceniana bardzo wysoko i często zachwalana przez klientów. Wiele osób zwraca uwagę na estetyczne i staranne pakowanie przesyłek. Klienci doceniają czytelność strony, łatwość zakupów i brak problemów podczas procesu zamawiania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieclodi.pl
wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Dziękujemy za rekomendację :)
Świetna jakość
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Dziękujemy za opinię . Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania :)
szybkość
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Bardzo nam miło – zapraszamy ponownie do Clodi :)
Szybka realizacja, miła obsługa.
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia realizować sprawnie.
Dostawa bez zastrzeżeń. Towar odpowiada oczekiwaniom.
Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Wesołych świąt 🌲🌟
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Również życzymy Wesołych, pełnych magii świąt! 🎄✨:)
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Biustonosz dopasowany idealnie mimo moich obaw. Wzór śliczny.Lepszy zakup niż w sklepach stacjonarnych. Szybka dostawa.😀
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Wspaniale! dziękujemy za opinie .Zadowolony klient to dla nas największa satysfakcja 💕
Jestem bardzo zadowolona z przesyłki.
Towar dostarczono błyskawicznie!
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Bardzo dziękujemy za opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane sprawnie i szybkie.
wszystko szybko
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Dziękujemy za opinie i poświęcony czas. Nasi Klienci często komunikują nam ,że jest to dla nich ważne więc staramy się to realizować.
Piękne koszule nocne z dobrych tkanin.
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię 💕 Piękno i jakość tkanin jest dla nas ważna miło nam, że zostało to zauważone :)
Pięknie zapakowany produkt .
Polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu clodi.pl
Dziękujemy za pozytywną ocenę , to standard, który zawsze staramy się utrzymać.