Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybką dostawę. Wygląd produktów jest oceniany jako piękny, estetyczny i zgodny z opisem na stronie. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna. Klienci doceniają wysoką jakość wykonania, miękkość materiałów oraz bezpieczeństwo produktów. Pozytywnie oceniane są również funkcje produktów, takie jak szum, lampka czy termofor. Estetyczne i nieuszkodzone opakowanie, a także jakość zapakowania, są szeroko doceniane przez klientów. Zdarza się sporadyczna krytyka obsługi klienta oraz drobne uwagi dotyczące funkcji produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSZUMISIE ®
Kupiłam Szumisia na prezent , więc trudno mi wyrazić opinię rodziców czy maluszka . Mnie osobiście się podoba . Ma bardzo fajną , delikatną lampkę na brzuszku ( kupiłam misia ) i jest bardzo milutki w dotyku .
Dziękujemy za opinię!
Bardzo nam miło, że Szumiś przypadł Pani do gustu. Mamy nadzieję, że będzie pięknym prezentem i sprawi wiele radości maluszkowi oraz jego rodzicom 🧸✨
Marta_Szumisie
Niestety nie jestem zadowolona z zamówienia. Jest to drogi produkt i oczekiwałabym obsługi na dobrym poziomie. Niestety same problemy. Najpierw problemy w koszyku, przełączał się punkt DHL, usuwała się personalizacja z koszyka itd. Finalnie mimo, że sprawdzałam dwa razy okazało się, że usunęła się pozycja pudełka prezentowego. Napisałam do Was w tej sprawie i szczerze sama prowadziłam sklep online i w takiej sytuacji dodałabym za darmo opakowanie, bo to wina sklepu - owszem przeprosiliśmy Państwo ale jedyne co zrobiliście szybko to wysłaliście link do dopłaty. Paczka miała być wysłana kolejnego dnia, co się nie wydarzyło. Natomiast to co zdenerwowało mnie najbardziej i przysporzyło kłopotów to fakt, że mimo że wybrałam automat DHL, okazało się że paczka przyszła kurierem.
Bardzo dużo problemów przy czyms co powinno przejść bezproblemowo. Sam lisek - cudowny i pięknie wykonany.
Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®
Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi uwagami. Przykro nam, że proces składania zamówienia nie spełnił Pani oczekiwań.
Chcielibyśmy wyjaśnić, że zamówienie z haftem zostało przyjęte do realizacji w piątek i wysłane w poniedziałek, zgodnie z terminem realizacji podanym na naszej stronie.
Dziękujemy za wszystkie uwagi oraz za miłe słowa dotyczące liska. Cieszymy się, że sam produkt spełnił Pani oczekiwania 🧸✨
Marta_Szumisie
Profesjonalizm, orientacja na kliienta.
W interakcji z klientem najwyższy profesjonalizm stawiający potrzebę i satysfakcję klienta na pierwszym miejscu.
Bezproblemowe rozwiązanie zdarzenia w wyniku błędu zamawiającego.
Dziękujemy za tak miłą opinię!
Bardzo nam miło, że docenili Państwo nasze podejście i obsługę. 🧸✨
Marta_Szumisie
Wspaniały unikatowy pomysł na pierwszy prezent dla Maluszka- estetyczny, funkcjonalny, bezpieczny i praktczny! Bardzo szybka dostawa, pomimo iż zamwiałam opcję z haftem- zamówienie zostało wysłane już kolejnego dnia, a nie po 3-4, jak uprzedzano. Pięknie opakowane :)
Bardzo szybka realizacja. Szumiś zgodny z opisem. Bateria mogłaby wytrzymywać trochę dłużej, ale za to ładuje się usb c więc jest ok :)
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że Szumiś przypadł Państwu do gustu. Jeśli będą Państwo mieli jakiekolwiek uwagi dotyczące działania baterii, prosimy o kontakt 🧸✨
Króliczek Ciepluś
Ciepluś jest cudowny i wykonany z ogromną starannością. Króliczek jest mięciutki, delikatny, a unoszący się zapach lawendy działa kojąco i pomaga się wyciszyć. Idealny dla dzieci💜 prezent został już wykorzystany i to był doskonały wybór. Polecam 🥰
Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®
Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! Cieszymy się, że Ciepluś przypadł Państwu do gustu i sprawił radość. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że prezent był trafiony 🧸💜🥰
Marta_Szumisie
Miś na prezent więc jeszcze nie otwierałam pudełka . Na pierwszy rzut oka ok. Pudełko ładne bez uszkodzeń
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że pierwsze wrażenie jest pozytywne i mamy nadzieję, że Szumiś będzie pięknym prezentem, który sprawi wiele radości 🧸✨
Marta_Szumisie
Bardzo szybka realizacja zamówienia pomimo przedświątecznego okresu.
Ogromnym plusem jest jakość wykonania – materiały są miękkie, przyjemne w dotyku i w pełni bezpieczne dla dziecka. Sam mechanizm emitujący szum działa bez zarzutu.
Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®
Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszy nas, że produkt spełnia Państwa oczekiwania pod względem jakości oraz działania mechanizmu 🧸
Marta_Szumisie
Dziękuję za przesyłkę. Dziecko, które dostało Szumisia uwielbia go i nie chce bez niego spać. Teraz jest mu dużo lepiej.
Dziękujemy za tak miłą opinię!
Bardzo się cieszymy, że Szumiś stał się wyjątkowym towarzyszem maluszka i pomaga w spokojnych chwilach 🧸✨
Marta_Szumisie
Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Szumiś wykonany bardzo starannie + bardzo ładne opakowanie.
Dziękujemy za opinię!
Bardzo nam miło, że doceniła Pani staranność wykonania oraz przygotowanie zamówienia 🧸✨
Marta_Szumisie
Wszystko super, kontakt super zapakowane, szybka wysyłka a króliczek myślałam, że jest większy ale jest śliczny 🥰
Dziękujemy za tak miłą opinię!
Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie, a króliczek przypadł Pani do gustu 🧸✨
Marta_Szumisie
Świetny, natychmiastowy kontakt ze sklepem. Zamówienie z personalizacją zostało szybko zrealizowane. Polski produkt. Bardzo serdecznie polecam.
Dziękujemy za tak miłą opinię!
Bardzo cieszy nas, że zamówienie przebiegło sprawnie i że są Państwo zadowoleni 🧸✨
Marta_Szumisie
Bardzo ładny, miękki królik z ciekawymi funkcjami, na pewno dobrze uspokoi dzidziusia.
Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że króliczek przypadł Pani do gustu i mamy nadzieję, że będzie cudownym wsparciem dla maluszka 🧸✨
Marta_Szumisie
Wygląd Króliczka - jeszcze go nie widziałam ponieważ był to prezent i został wysłany na adres obdarowanego
Dziękujemy za opinię!
Mamy nadzieję, że króliczek sprawił wiele radości obdarowanym i okazał się trafionym prezentem 🧸✨
Marta_Szumisie
Szybka dostawa, króliczek ładny tak jak na zdjęciu. Dopiero raz użyty, dziecko się uspokoiło.
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że króliczek spełnił Państwa oczekiwania i już przy pierwszym użyciu pomógł uspokoić maluszka 🧸✨
Marta_Szumisie
szybka realizacja zamówienia, misiu spodobał się wnuczkowi wszyscy jesteśmy zadowoleni:)
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że Szumiś spodobał się wnuczkowi i sprawił radość całej rodzinie 🧸✨
Marta_Szumisie
Bardzo pomocny personel. Szybka i profesjonalna obsługa. Poza tym Szumisie są niesamowite. Wspaniały prezent.
Piękny szumis, szybko doręczony
Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami. Dostawa ekspresowa, bez problemów
Dziękujemy za opinię!
Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i wszystko przebiegło pomyślnie 🧸✨
Marta_Szumisie
Bardzo ładnie zapakowany. Terminowa dostawa, miła obsługa.
Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®
Dziękujemy za opinię i polecenie! ✨
Cieszymy się, że zarówno produkt, jak i obsługa spełniły Pani oczekiwania 🧸