SZUMISIE ®

Opinie łącznie (178) Opinie (178) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Wysoka jakość wykonania, miękkość oraz estetyka produktów są często podkreślane w opiniach. Wygląd produktów oraz opakowań spotyka się z pozytywnymi reakcjami, a same produkty oceniane są jako praktyczne, funkcjonalne i pomocne w codziennym użytkowaniu przez dzieci i rodziców. Obsługa klienta jest doceniana za profesjonalizm oraz bardzo dobry kontakt. Pojawiły się jednak pojedyncze negatywne opinie dotyczące uszkodzonego opakowania.

OpinieSZUMISIE ®

Wspaniały unikatowy pomysł na pierwszy prezent dla Maluszka- estetyczny, funkcjonalny, bezpieczny i praktczny! Bardzo szybka dostawa, pomimo iż zamwiałam opcję z haftem- zamówienie zostało wysłane już kolejnego dnia, a nie po 3-4, jak uprzedzano. Pięknie opakowane :)

Króliczek Ciepluś

Ciepluś jest cudowny i wykonany z ogromną starannością. Króliczek jest mięciutki, delikatny, a unoszący się zapach lawendy działa kojąco i pomaga się wyciszyć. Idealny dla dzieci💜 prezent został już wykorzystany i to był doskonały wybór. Polecam 🥰

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! Cieszymy się, że Ciepluś przypadł Państwu do gustu i sprawił radość. To dla nas ogromna radość wiedzieć, że prezent był trafiony 🧸💜🥰 Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Bardzo szybka realizacja zamówienia pomimo przedświątecznego okresu. Ogromnym plusem jest jakość wykonania – materiały są miękkie, przyjemne w dotyku i w pełni bezpieczne dla dziecka. Sam mechanizm emitujący szum działa bez zarzutu.

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Bardzo cieszy nas, że produkt spełnia Państwa oczekiwania pod względem jakości oraz działania mechanizmu 🧸 Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Świetny, natychmiastowy kontakt ze sklepem. Zamówienie z personalizacją zostało szybko zrealizowane. Polski produkt. Bardzo serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo cieszy nas, że zamówienie przebiegło sprawnie i że są Państwo zadowoleni 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Bardzo pomocny personel. Szybka i profesjonalna obsługa. Poza tym Szumisie są niesamowite. Wspaniały prezent.

Super z małymi ale

Sądziłam że jest większy królik ale funkcjonalnością nadrabia. Kupiłam z termoforkiem choć nie wiem gdzie włożyć 😂 generalniepolecam

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że króliczek spełnia swoją funkcję i jest pomocny 🧸✨ W przypadku termoforka jest on przeznaczony do wymiany z mechanizmem, więc wkładamy go w to samo miejsce, gdzie mechanizm 😊 Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Szybka i sprawna wysyłka. Możliwość spersonalizowania przesyłki.
Dostawa szybka, szmir dotarł tak jak chciałam z personalizacją.
Szybka dostawa, wspaniały prezent dla wnuczka,który się niebawem urodzi

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt będzie wspaniałym prezentem dla wnuczka 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Szumiś piękny, aplikacja działa, szybka dostawa. Miła obsługa.

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno produkt, jak i obsługa spełniły Państwa oczekiwania 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Bardzo szybka wysyłka i piękny miś. Dziękuję
Super produkt, wart swojej ceny. Żadnych wad.

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i okazał się trafionym wyborem 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Wszystko wspaniałe, pięknie zapakowane
Ciepluś od pierwszej chwili zdobył nasze serca. Pomógł na ból brzuszka u synka i tak go przytulił/przykrył, że zasnął w kilka minut 😊

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że produkt sprawdził się u Państwa i przyniósł ulgę oraz spokojny sen maluszkowi 🧸😊 Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Szybka dostawa, piękny szumiś.
Bardzo szybka realizacja. Szumiś piękny 😍

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że zarówno realizacja zamówienia, jak i Szumiś spełniły Państwa oczekiwania 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Świetny prezent dla nowonarodzonego Szkraba

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasz produkt sprawdził się jako prezent dla maluszka 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Króliczek malutki ale bardzo ładny i pięknie zapakowany. Polecam

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że króliczek spełnił Państwa oczekiwania i przypadł do gustu 🧸✨ Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Bardzo fajna zabawka :) melodie są spokojne a światło ciepłe , materiał bardzo miły w dotyku . Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu SZUMISIE ®

Dziękujemy za opinię i zdjęcia! Cieszymy się, że produkt spełnił Państwa oczekiwania i przypadł do gustu 🧸😊 Pozdrawiam serdecznie, Marta_Szumisie
Piękny Szumiś