grybezpradu.eu

2614 reviews since 21 sty 2025

Ważny od: 22 sty 2025
grybezpradu.eu spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz krótkie czasy dostawy. Większość klientów pozytywnie ocenia solidność i bezpieczeństwo pakowania przesyłek. Klienci wielokrotnie podkreślają atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów i promocje. Obsługa sklepu jest postrzegana jako bardzo pomocna, kompetentna, uprzejma i otwarta na potrzeby klienta. Klienci doceniają szybkie i skuteczne rozwiązywanie problemów, nawet tych niezależnych od sklepu. Szeroki wybór gier, dodatków oraz akcesoriów jest często wymieniany jako istotna zaleta sklepu. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące pakowania przesyłek.

Opiniegrybezpradu.eu

Kultowe miejsce na mapie Poznania!

Fantastyczne miejsce! Od lat kupuję gry planszowe, poza targami w największym polskim sklepie online. Ale od kiedy odkryłem gry bez prądu kupuję wszystko tam. Ogromny wybór w świetnych cenach. Kompetentna i pomocna obsługa. Gry stoją razem z dodatkami, wszystko posegregowane kategoriami. Strona sklepu tak samo, bardzo czytelna, interesujące opisy pomagające w decyzji zakupowej, program rabatowy jest wisienką na torcie :) Na pewno będę regularnie wracał.
świetny kontakt i sympatyczna obsługa. Pancerne pakowanie. Szybkie wysłanie paczki zgodnie z ustaleniami. Na duży minus, brak opcji bezpłatnej wysyłki kurierskiej po przekroczeniu konkretnego limitu zakupowego. Mimo to szczerze polecam i sklep ląduje w czołówce moich ulubionych sklepów. Za rok już wiem na kogo będę głosował w Gram Prix :-)

Wszysko ok

Fajnie, że wszystko sprawnie działa bez licznych potwierdzeń i powiadomień - gra kupiona w przedsprzedaży, przesłana bez zbędnych procedur. Do poprawy pakowanie - paczka wyglądała niepokojąco (mało stabilny karton, niedokładnie oklejony). Na szczęście gra nie ucierpiała.

Szybko, sprawnie i bezpiecznie zapakowane.

Szybko, sprawnie i super bezpiecznie zapakowane. A za fakt, że jak czegoś zapomnisz i się ockniesz w przeciągu 24h, to możesz z poziomu sklepu połączyć zamówienia (by szło w jednej przesyłce) należy się 6-ta gwiazdka! <3

Polecanko

Dobra cena gry i wysyłki, możliwość połączenia koszyka z inpostem. Zamówienie zostało złożone rano w środę, przesyłka nadana i wysłana w czwartek koło południa, w piątek była już u mnie. Dobrze spakowane.

Bardzo słabe zabezpieczenie przesyłki

Zamówiłem Marvel Champions Fear No Evil i przesyłka praktycznie nie była zabezpieczona. Pudełko chodziło sobie luźno w kartonie. Po tym, że FFG nie foliuje już gier liczyłem, że może sklep spróbuje zrobić cokolwiek żeby gra jak najmniej uszkodziła się podczas transportu. Sklep grybezprądu ewidentnie ma to gdzieś. Zamawiałem już w przeszłości gry z tego sklepu i było zdecydowanie lepiej. Dlatego 3 gwiazdki, a nie jeszcze mniej. W przyszłości będę raczej wybierał inne sklepy
Super sklep! Świetna obsługa, duży wybór gier i bardzo dobre ceny. Zawsze jest kogo zapytać o opinię na temat danego produktu, chętnie dzielą się wiedzą i są bardzo przyjemni w obyciu.

Perfekcyjna obsługa - Polecam

Cieszę się każdą możliwością odbioru zamówienia bezpośrednio w sklepie, jest możliwość porozmawiać z obsługą sklepu, zobaczyć na półkach wiele gier i w ten sposób przekonać się do zakupu kolejnej gry lub innych akcesorii
Przystępne ceny gier jak i odpowiednio zabezpieczone ( mimo że z boku paczka była lekko naderwana pewnie gdzieś na sortowni nic z niej nie wypadło) jestem bardzo zadowolona

Szybka dostawa, dobra cena

Szukałem gry Catan wraz z dodatkiem Żeglarze, znalazłem obie na Gry bez prądu. Zamowienie zostalo szybko zrealizowane i wyslane. Gra rewelacyjna, sama w sobie ale dodatek pozwala na zwiększenie liczby graczy i dodaje nowe scenariusze rozgrywki.
Szybka wysyłka, gry w dobrym stanie. Paczka wysłana szybko, a gry dobrze zabezpieczone (przez kartonowe wkłady). Żadnych wyraźnych uszkodzeń na pudełkach. Sama przyjemność rozpakowywania.
Bardzo sprawne rozwiązanie problemu, który wyniknął z tego, że zrobiłem literówkę, jak składałem zamówienie. Świetna obsługa klienta.
Dzięki Pani z działu obsługi klienta wysyłka została przyspieszona i dotarła na czas ☺️. Jestem bardzo zadowolona.
To jest mój ulubiony sklep z grami planszowymi, a teraz także bitewnymi, farbami etc. Hold my coffee, I'm painting my Warhammer 40k army.

Profesjonalnie i z pasją

Elegancko zapakowane, informacja na bieżąco jaki jest status zamówienia, i mały prezent, na pewno skorzystam nie raz.
Super, że Flip 7 jest dostępne w polskiej wersji. Kupiłem już dla siebie, teraz dla rodzinki. Sprawna wysyłka w terminie.
Podejście do klienta na plus. Szybka dostawa. Bogaty wybór nie tylko epickich tytułów ale i tych mniej znanych
Rewelacyjna obsługa... kilka moich telefonów... i moich do pytań o wersje dodruku Posiadłości Szaleństwa 2 edycja i zawsze pomocna z ich strony dłoń a dokładniej rzetelne i dokładne sprawdzenie.... Super podejście.
Produkt w pełni zgodny z opisem, jeszcze nie otwierałem gry ale ogólnie jest ok. Zapakowane znośnie/prawidlowo, w stanie nienaruszonym
Bardzo dobre ceny oraz różnorodność produktów. Mogłem kupić primer do figurek jak i kompletny zestaw gry planszowej z dodatkami.

GryBezPradu.eu to specjalistyczny sklep internetowy z grami planszowymi – od rodzinnych, przez strategiczne, aż po karciane, kooperacyjne i RPG. Oferuje zarówno hity popularne, jak i niszowe tytuły, a...