aelia.pl

Opinie łącznie  (6980)Opinie (3011) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną dostawę, co znacząco wpływa na pozytywny odbiór sklepu. Estetyczne, bezpieczne i pachnące pakowanie przesyłek jest powodem zadowolenia wielu klientów i wyróżnia sklep na tle konkurencji. Atrakcyjne promocje oraz konkurencyjne ceny motywują klientów do częstszych zakupów i są często wymieniane jako ważna zaleta sklepu. Wielu klientów docenia dołączane próbki i gratisy, które są miłym akcentem i zachęcają do ponownych zakupów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność pracowników obsługi klienta, co przekłada się na wysoką satysfakcję z zakupów. Klienci podkreślają oryginalność, wysoką jakość i skuteczność oferowanych produktów, co buduje zaufanie do sklepu. Duży wybór, dostępność niszowych marek i szeroki asortyment są często wymieniane jako duże atuty sklepu. Niektórzy klienci oczekują większej liczby próbek i gratisów dołączanych do zamówień.

Opinieaelia.pl

Duża dostępność artykułów yoskine w bardzo dobrej cenie,szybka dostawa wszystko super
Szybkość wysyłki zamówienia do zakupu mial być prezent w postaci nerki ale niestety się skończył szkoda że nie zaproponowano czegoś alternatywnego
Paczka spakowana i zabezpieczona bardzo profesjonalnie, przesyłka szybka
Realizacja zamówienia błyskawiczna, towar super i w bardzo dobrej cenie. Dziękuję 🥰🥰🥰

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakupy u nas były pozytywnym doświadczeniem. 😊
Zamówienie dostarczone ekspresowo. Perfumy i balsam do ciała przepiękny zapach. Wszystko bardzo ładnie zapakowane i na dodatek w środku zawsze czeka jakaś niespodzianka w postaci próbek kosmetyków. Polecam bardzo, bardzo...

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie zasłużyły na tak wysoką ocenę! Pozdrawiamy! 😊

Wszystko super po raz kolejny!

Szybko wysyłają, perfumy oryginalne - za każdym zakupem jestem mega zadowolony!
Kremy yoskine są najlepszej jakości,idealna struktura i zadowalający efekt stosowania

Nic nie cieszy nas bardziej niż zadowoleni klienci! Dziękujemy! 😊
Bardzo ładnie zapakowane:) miło dostać próbki. Cudowny zapach, uwielbiam 🤩
Wszystko super, zgodnie z zamówieniem, bardzo szybko i miły gratis
Jestem zachwycona przesyłką: ładnie i starannie zapakowana dotarła na czas.
Kolejne zamówienie dotarło i jak zawsze wszystko super , polecam

Jestem zadowolona

Szybka dostawa, produkty dobrze zapakowane. Pachnące pudełko;) Produkty są takie, jak oczekiwałam.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań! Taka opinia to dla nas powód do dumy. 😊
Były to kolejne moje zakupy w Aelia.pl i kolejny raz jestem bardzo zadowolona! Tom Ford Tobacco Vanille oraz Tuscan Leather - zapachy cudowne eteryczne i bardzo trwałe! Polecam serdecznie Aelia.pl. Dodatkowo dostałam w prezencie próbkę Nightology Vivid Velvet - czyżby kolejny zakup? :-)

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy w Aelia.pl ponownie spełniły Pani oczekiwania, a zapachy Tom Ford przypadły do gustu. Miło nam, że próbka również wzbudziła zainteresowanie. Mamy nadzieję, że będzie to kolejny ulubieniec! 💜
Wszystko Ok ,ale powinno być więcej ciekawych gratisów !!
Expresowa wysyłka, pięknie pachnąca i bezpiecznie zapakowana, trafione próbki a do tego teee cenyyyy🥰🥰🥰😘

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Bardzo szybka realizacja zamówienia,polecam sklep, produkty świetne
Super szybka dostawa i świetna promocja z kodem :)
Cieszę się że przez przypadek znalazłam sklep Aelia, bo to był strzał w 10, ja na pewno już tu zostaję, a jeszcze poleciłam sklep znajomym. Wybór perfum bardzo duży i nie ma co ukrywać że ceny konkurencyjne, szczególnie perfum niszowych. Niespodziewane próbki wyjątkowo drogiej (jak dla mnie) wody perfumowanej były miłą niespodzianką, serdeczne dzięki.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że nasze produkty oraz sklep spełniają Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja! Życzymy udanych zakupów i zapraszamy ponownie.😊
Szybkość realizacji zamówienia - mniej niż 24 h. Towar pięknie, bezpiecznie i ekologicznie zapakowany. Dziękuję za próbki.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Bardzo szybko bardzo dobrej cenie. Utrzymać taką jakość.