Opinie łącznie (7926) Opinie (3302) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 maj 2021

aelia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę przesyłek. Zdecydowana większość klientów docenia staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów. Wielu kupujących chwali atrakcyjne ceny oraz liczne promocje i rabaty, które zachęcają do zakupów. Kupujący doceniają szeroki wybór produktów i dostępność marek. Bardzo pozytywnie oceniane są dołączane do zamówień próbki, gratisy i dodatkowe upominki. Klienci wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości, oryginalności i skuteczności zamawianych towarów. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna i pomocna, sprawnie rozwiązująca problemy. Pojawiają się pojedyncze sugestie dotyczące jeszcze większego wyboru produktów oraz sporadyczne uwagi odnośnie możliwych zmian w obsłudze klienta.

Opinieaelia.pl

Przy tak dużym zamówieniu nie otrzymałam próbek perfum , trochę szkoda . Jedynie jedna próbkę kremu, i wydaje mi się ze przy potrzebnych zamówieniach miałam dostać darmową próbkę hdrey i również nie otrzymałam.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią! Próbki do zamówień dobierane są losowo, dlatego nie zawsze możemy zagwarantować konkretny wariant. Mamy jednak nadzieję, że przy kolejnym zamówieniu trafi Pani właśnie na próbkę, którą chciałaby Pani otrzymać 😊
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko , super promocja dzięki czemu moje kosmetyki były w dobrej cenie 😊
Szybkość dostawy, jakość zamówionych produktów oraz miłe drobne dodatki a także zapakowanie produktów.

Dobre ceny w promocji.

Nie ma co ukrywać, zawsze czekam na dobre promocje i wtedy kupuje moje ulubione perfumy. Monotematycznie zawsze te same, dobrych sprawdzonych zapachów się nie zmienia.

Dziękujemy za miłe słowa. To dla nas duża radość 😊

Perfumy w najlepszej cenie

Perfumy z renomowanego sklepu w najlepszej cenie na rynku. Do tego dwie próbki i bonusy. Przesyłka błyskawiczna. Zero zastrzeżeń

Nic nie cieszy nas bardziej niż zadowoleni klienci! Dziękujemy! 😊
Szybka realizacja, estetyczne opakowanie, towar pełnowartościowy. Polecam zakupy w sklepie 😊
Świetny sklep. Nie sposób zliczyć moich zamówień w tym sklepie i wszystkie były bardzo udane - nigdy nie zdarzyło się by produkt został przeze mnie zwrócony. Wysoką oceniam ofertę sklepu, jakość produktów, błyskawiczną realizację zamówień. Brawo!

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się opinią. To dla nas bardzo ważne i motywujące! 😊
Bardzo dobra cena. Mega szybka wysyłka tego samego dnia. Super zapakowane i zabezpieczone. Bardzo polecam

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

To wspaniale, że mogliśmy dostarczyć coś, co przyniosło radość. Dziękujemy za wybór Aelia.pl! 😊
Wszystko w porządku, produkt oryginalny, dobrze zapakowany, szybko dostarczony.
Wszystko wspaniale! Pachnąca przesyłka, świetnie zapakowane perfumy i okazyjna cena.
Dostawa suuuper express!!! Paczka była na drugi dzień. Szczelnie i bezpiecznie zapakowana. Polecam

Dziękujemy za docenienie naszej pracy! To dla nas bardzo ważne. 😊
Zamówiony produkt spełnił moje oczekiwania i miło mnie zaskoczyła szybka dostawa

Super sklep

Przesyłka starannie zapakowana,szybka dostawa, dodatkowo dwie próbki do zamówienia

Dziękujemy za docenienie naszej pracy! To dla nas bardzo ważne. 😊

Pierwszy zakup i na pewno będą kolejne!

Przesyłka starannie zapakowana, dostarczona błyskawicznie. Duży wybór zapachów, również niszowych.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Szybko i sprawnie, dobra cena i rabaty zachęcają do kolejnych zakupów. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Miło nam słyszeć, że zarówno produkt, jak i obsługa spełniły Pani oczekiwania! Zapraszamy ponownie! 😊
Wszystko w porządku, oprócz długiego oczekiwania na dostawę. Dostawa zajęła ponad tydzień. Natomiast produkt i cena jak najbardziej ok. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie! Wydłużony czas dostawy wynikał z przeprowadzanej inwentaryzacji, o czym informowaliśmy na naszej stronie. Cieszymy się, że produkt i cena spełniły oczekiwania! 💛
Duży wybór produktów w dobrej cenie, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja! Życzymy udanych zakupów i zapraszamy ponownie.😊
Ekspresowa realizacja zamówienia, wszystko idealnie zorganizowane!
Jak zawsze wszystko świetnie, do tego bardzo konkurencyjne ceny 😲
Bardzo szybka realizacja, produkty najwyższej jakości i wspaniałe promocje.

Odpowiedź ze sklepu aelia.pl

Dziękujemy, że wybrała Pani nasz sklep! Cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom. 😊

• +48222707277
  • aelia.pl
  • sklep@aelia.pl
  • Warszawa, POL

aelia.pl

Aelia Duty Free to sieć sklepów wolnocłowych zlokalizowanych na polskich lotniskach i sklep internetowy: aelia.pl W atmosferze luksusu i relaksu znajdziesz w ofercie Aelia szeroką gamę markowych perfu...