Klienci bardzo często chwalą ekspresową lub błyskawiczną realizację zamówień i dostawę. Obsługa klienta jest często oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, oryginalne i zgodne z opisem. Wielu klientów docenia dodawane do zamówień próbki, upominki czy pachnące kartki. Klienci regularnie zwracają uwagę na estetyczne, bezpieczne i ekologiczne pakowanie zamówień. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także atrakcyjnych, promocyjnych lub konkurencyjnych cen produktów. Szeroki wybór i różnorodność asortymentu również są doceniane przez kupujących. Niektórzy klienci zgłaszają sugestie dotyczące poszerzenia oferty produktowej.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieaelia.pl
Produkty dotarły ekspresowo. Rewelacyjne ceny. Jak najbardziej polecam
Super sklep!
Szybko, sprawnie i bardzo bezpiecznie zapakowane. Polecam z całego serca sklep Aelia pod każdym względem!
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań! Taka opinia to dla nas powód do
dumy :)
Wszystko na szóstkę!
Bardzo szybka wysyłka. Jest płatność PayPo, co dla mnie jest bardzo ważnym kryterium wybodu sklepu. Wszystko super!
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy serdecznie za opinię! To dla nas ogromna radość, że zakupy przebiegły
pomyślnie. Do zobaczenia następnym razem!
Świetny sklep! Korzystam regularnie i nigdy się nie zawiodłam polecam!
Błyskawiczna przesyłka, wszystko starannie zapakowane i niespodzianka w postaci próbek. Polecam
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za zaufanie i wybór naszego sklepu. Mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy!
Polecam,, dobrze zapakowane i jak zwykle szybka wysyłka zamówienia.
Profesjonalizm w każdym calu
Wprawdzie po długiej przerwie, ale były to moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak dotąd, zawsze byłam bardzo zadowolona z jakości obsługi. Gorąco polecam przekonać się osobiście.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie zasłużyły na tak wysoką ocenę! Pozdrawiamy! 😊
Szybkość. Wszystko było ok, nie wiem co możecie zrobić lepiej. Obniżyć ceny😉? Możecie poszerzyć ofertę marek.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za opinię i cenne sugestie! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie. Cały czas pracujemy nad poszerzaniem naszego asortymentu i mamy nadzieję, że wkrótce znajdzie Pani u nas jeszcze więcej ulubionych marek.
Produkty najwyższej jakości, ekspresowa wysyłka - dziękuję!
Jak zwykle zadowolona z zakupu, przesyłka na drugi dzień. Polecam
szybka wysyłka, miły kontakt telefoniczny i bardzo korzystne ceny
Dobra cena i szybka realizacja zamówienia!
Bardzo ładny zapach!
Perfumy kupuje u Państwa już kolejny raz i to zawsze tej samej marki. Jestem bardzo zadowolona przede wszystkim z dużej zniżki ! Perfumy pięknie i bezpiecznie zapakowane , paczka w bardzo ładnym pudełku no i miły upominek.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Bardzo dziękujemy za docenienie naszych starań! Taka opinia to dla nas powód do dumy. 😊
Wszystko mi się podoba. Dobrze byłoby rozszerzyć adortyment o nowr marki.
Wszystko super, jestem bardzo zadowolona. Szybki czas realizacji zamówienia i atrakcyjne ceny.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za miłe słowa. Takie opinie motywują nas do dalszego działania :)
Podoba mi się sposób opakowania, towar jest zawsze dobrze zabezpieczony. Brawo!
Szybkość dostawy, jakość obsługi (super pomocna pani z obsługi klienta) na 5+.
towar zgodny z zamówieniem
przesyłka dotarła szybko, zamówienie zrealizowane w sposób bardzo przyzwoity
Polecam. Bardzo szybka wysyłka. Perfumy zgodne z opisem.
Produkt super! Szybka wysyłka. Profesjonalna obsługa! 👍