aelia.pl- Logo - Opinie

Znak jakości

z Ochroną Kupującego

ważny od: 5 maj 2021
data aktualizacji: 6 cze 2023
Sklep aelia.pl został sprawdzony i uzyskał certyfikat zgodnie z kryteriami jakości Trusted Shops
  • Sprawdzona tożsamość
  • Ochrona danych osobowych
  • Zrozumiały proces składania zamówienia

Zabezpieczenie ochroną kupującego

W sklepie aelia.pl można skorzystać z gwarancji Trusted Shops i zabezpieczyć zakupy do kwoty 10 000 zł. Dowiedz się więcej

ważny od: 5 maj 2021

Zabezpieczenie ochroną kupującego

Opinie nt. sklepu aelia.pl

Opinie zweryfikowana (391) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (1290)
W ten sposób mamy pewność, że opinie pochodzą od prawdziwych konsumentów.

najbardziej pozytywna opinia

31 lip 2022
Chociaż nie latam zbyt często, to zawsze będąc na lotnisku zaglądam do sklepu Aelia. Mam z nim same dobre wspomnienia, bo kojarzy mi się z wakacjami i wizją cudownie spędzonego czasu pośród pięknych widoków. Wielokrotnie kupowałam tam miniatury kosmetyków, żeby móc korzystać z nich podczas wyjazdu. W tym roku przez brak możliwości lotu za granicę postanowiłam złożyć zamówienie online. I przepadłam, bo sklep dał mi namiastkę tej mojej urlopowej radości. Paczka przyszła następnego dnia od zamówienia – super! Trafiła do mnie świetnie zapakowana, kosmetyki były dokładnie zabezpieczone i zawinięte w elegancki papier, który…pachniał jak perfumeria! Dostałam kartkę informacyjną czym jest dany zapach pudełka (podany rodzaj i opis perfum) oraz próbki kosmetyków. Ceny produktów są bardzo konkurencyjne, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że Aelia oferuje kosmetyki wysokopółkowych marek. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie, będę polować na kolejne świetne promocje i z pewnością regularnie zamawiać kosmetyki z Aelia. #AELIA

najbardziej krytyczna opinia

9 paź 2022
Trzykrotnie próbowałam opłacić zamówienie przy użyciu karty kredytowej i trzykrotnie pojawiła się informacja o błędzie. Zmarnowany czas. Na pewno nie wrócę do tego sklepu.

Opinie nt. sklepu aelia.pl

Resetuj
Szybka wysylka, towar bez uszkodzeń.Poprosiłam o próbkę i nie otrzymałam jej.Nie wiem czy jest to możliwe dopiero od jakiejs kwoty zamowienia🤔Moje było za 532 zl
12 godzin temu
Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za opinię. Zgodnie z rozmową przesyłka z rekompensatą zostanie do Pani wysłana! Serdecznie pozdrawiamy! :)

Dobre promocje tylko ulepszeniem byłby dostęp w promocji kosmetyków premium. A w dzień promocji są częste braki.
11 godzin temu
Pani opinia jest dla nas bardzo cenną informacją! Dołożymy wszelkich starań, aby w dni promocyjne nie było braków w asortymencie sklepu. Serdecznie pozdrawiamy! :)
Szybka dostawa, oryginalny produkt, przepięknie zapakowany
12 godzin temu
Dziękujemy! :) Zapraszamy ponownie!
Bardzo szybka dostawa , dobre ceny, co chcieć więcej 😁
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za piękną rekomendację! Zapraszamy ponownie! :)
Super zakupy w Aelia, różnorodny asortyment, polecam
11 godzin temu
Bardzo dziękujemy! Zapraszamy ponownie! :)
Ciekawe promocje oryginalne produkty szybka dostawa
11 godzin temu
Bardzo dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy! :)
Szybkość dostawy
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Dziękujemy za opinię! :) Zapraszamy ponownie do świata perfum i kosmetyków w sklepie Aelia. Serdecznie pozdrawiamy!
Super sklep.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Pięknie dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy! :)
10 kwi 2023
Poprzednio zamówiłem Fabulous 100ml i na opakowaniu była krzywo naklejona naklejka, odesłałem bo mogła to być podróbka. Teraz kupiłem Ombre Leather i White Suede 100ml i wygląda, że jest wszystko ok. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu aelia.pl
Szanowny Panie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów! Zapewniamy, iż wszystkie nasze produkty pochodzą wyłącznie z certyfikowanych źródeł. Serdecznie pozdrawiamy!
31 lip 2022
1 sie 2022
Szanowna Pani, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że paczka sprawiła Pani radość. Zapraszamy do odwiedzania naszej strony. Pozdrawiamy serdecznie.
19 sie 2022
Zapach od dawna był przeze mnie obserwowany, czekałem na bardzo dobrą cenę i... Dzięki Aelli doczekałem się! Oczywiście nie zawiódł mnie, gdyż warto podążać tzw. kluczem Perfumiarza/Perfumiarki. Sama przesyłka wręcz natychmiastowa, bardzo dobrze zabezpieczona, bardzo estetycznie i czysto. Dodatkowo miła niespodzianka (odstąpiłem żonie ;) ). Serdecznie dziękuję i do zobaczenia osobiście! #AELIA
14 wrz 2022
Szanowny Panie, dziękujemy za dodanie opinii. Cieszymy sie, że znalazł Pan zapach właśnie u nas. Do zobaczenia na lotnisku i na naszej stronie. Pozdrawiamy.
18 wrz 2022
Chcąc zatrzymać przy sobie jeszcze trochę letniej słodyczy, zamówiłam wodę perfumowaną Lost Cherry od Toma Forda. Soczysta, rozgrzana słońcem wiśnia... Czego chcieć więcej na zakończenie lata i wakacji? Dzięki Aeli, mogłam pozwolić sobie na tę przyjemność i dokonać zakupu w atrakcyjnej cenie, której próżno szukać u konkurencji. W dodatku, mam pewność, że zapach jest oryginalny i mogę w pełni cieszyć się jego głębią. Jestem bardzo zadowolona zarówno z perfum, jak również z całego procesu zakupowego w sklepie internetowym oraz obsługi mojego zamówienia. Natychmiastowa wysyłka, starannie (i pachnąco!) zapakowane zamówienie. To moje piewsze zamówienie, lecz z pewnością nie ostatnie :) Moja opinia o sklepie Aelia jest bardzo pozytywna i będę polecać go wszystkim tym, którzy szukają oryginalnych produktów marek selektywnych, cenią fachową obsługę oraz lubią dobre promocje ;) #AELIA
21 wrz 2022
Dzień dobry, niech Lost Cherry Tom Ford przypomina Pani o nas :):). Zapraszamy ponownie. Pozdrawiamy.
24 sie 2022
Obsługa klienta jak w biznes klasie, a jednocześnie ceny korzystne niczym w klasie ekonomicznej. Przylot mojego zapachu TF nastąpił na czas - bez żadnych opóźnień i niechcianych przesiadek (przekierowań) paczki. Jeśli chodzi o oryginalność produktów, to Aeli z całą pewnością można zaufać - tak jak topowym liniom lotniczym. Zapach Toma Forda, który zamawiałem pachnie dokładnie tak jak pachnieć powinien Tom Ford (nawet jeśli dopiero co wylądował). Nie ukrywam, że bardzo miło aplikuje się to dzieło przed podróżami - tymi bliższymi i dalszymi. Jeśli właśnie rozważacie zakup, spokojnie możecie zapinać pasy i postawić na Aelię. Ten lot po prostu Was nie rozczaruje, a wręcz przeciwnie - dostarczy Wam wiele ekscytacji, radości i satysfakcji! ;) #AELIA
31 sie 2022
Szanowny Panie, dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do podróży z nami i odkrywania kolejnych ciekawych destynacji (kosmetyków). Pozdrawiamy.
5 wrz 2022

W sklepach stacjonarnych klienci są zazwyczaj traktowani z wszelkimi honorami. Wiele sklepów realizujących sprzedaż wysyłkową świetnie spełnia swoją rolę, realizując - tak po prostu - zamówienia. Aelia (proszę wybaczyć bezosobową formę) obsługuje sprzedaż wysyłkową tak, jak by obsługiwała klientów w sklepie stacjonarnym; jako Państwa klientka czuję się pod każdym względem dopieszczona. Zamówienie realizowane jest bardzo sprawnie, zawartość przesyłki pięknie spakowana, a bibułki okalające zamówiony towar obłędnie pachnące. No i próbki - świetnie wcelowane, prawdopodobnie na podstawie zakupów. Szczerze i gorąco polecam zakupy w Państwa sklepie wysyłkowym. 😊🧡
20 cze 2022
Nie znałam wcześniej tego sklepu i przyznam się, że trochę się obawiałam zakupów - zaryzykowałam, ponieważ cena perfum była znacznie niższa niż w popularnych perfumeriach. Sklep zdecydowanie polecam, błyskawiczna dostawa, pięknie pachnąca paczka, produkt taki jakiego oczekiwałam, jestem absolutnie zachwycona zakupami w tym sklepie i zdecydowanie polecam zakupy
10 cze 2022
Jeśli chcesz zrobić zakupy w idealnym sklepie gdzie żaden z kupujących nie wychodzi choćby z małym grymasem na twarzy To właśnie sklep AELIA zapewni Ci takie doznania:) Przemiła Pani telefonicznie rozwiąże twój każdy problem Cóż inie pozostaje mi nic innego jak wrócić do tego sklepu na kolejne zakupy i nie z obowiązku a z przyjemności. Najlepsze ceny. Najlepsza Obsługa
27 cze 2022
Szanowny Panie, dziękujemy za dodanie opinii. Robimy wszystko aby zakupy w naszym sklepie to była przyjemność. Pozdrawiamy Serdecznie
2 sie 2022
Bardzo polecam ten sklep świetna obsługa klienta poprostu rewelacja zamówiłam stąd pierwszy raz i napewno nie ostatni poprostu uwielbiam ten balsam świetnie pachnie ma estetyczną buteleczkę cena jak za ten balsam jest ok Naprawdę polecam kupować z tej strony świetne rzeczy paczka w szybkim czasie doszła naprawdę kupujcie i się nie zastanawiajcie!💎