Ważny od: 21 kwi 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą ekspresową, terminową i sprawną dostawę zamówień. Jakość produktów jest bardzo wysoko oceniana, klienci podkreślają świeżość, smak i wysokie standardy. Opakowania są oceniane jako estetyczne, ekologiczne i bardzo dobrze zabezpieczające produkty. Klienci doceniają dołączane gratisy i próbki, postrzegając je jako miły, wyróżniający gest. Szeroki wybór produktów i bogaty asortyment to jeden z kluczowych powodów powrotów klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenie zakupowe.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieYour Taste
Sklep ok, dostawa wstyd
Smaczne!!!
Bardzo polecam
10/10
Polecam, warto spróbować, to uzależnia!
Your Taste
- +48695907903
- yourtaste.pl
- sklep@yourtaste.pl
- Skawina, POL
Your Taste
Marka Your Taste widnieje na rynku od 2020 roku. Jej priorytetem jest wysoka jakość produktu idąca w parze z przystępnymi cenami oraz indywidualnym podejściem do klienta. Oferujemy wszystkie rodzaje o...