Opinie łącznie (491) Opinie (484) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 sie 2025

naturalny.sklep.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkość realizacji zamówień i dostaw. Jakość produktów oceniana jest zazwyczaj bardzo wysoko. Opakowania i sposób zabezpieczenia przesyłek są zwykle chwalone. Obsługa klienta jest postrzegana jako sprawna i pomocna. Klienci chwalą atrakcyjne i przystępne ceny oferowanych produktów. Produkty i zamówienia są zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów. Pojawia się negatywna uwaga dotycząca nadmiaru plastiku w opakowaniach. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące komunikacji z obsługą klienta.

Opinienaturalny.sklep.pl

Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemów. Kwiat lipy dotarł dobrze zabezpieczony, cały susz wygląda bardzo ładnie, ma przyjemny naturalny zapach i dobrze smakuje. Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Kupiłem większy zapas i zamierzam testować ten susz przez cały rok, aż do następnego sezonu zbioru lipy. Jeśli jakość i smak będą się tak dobrze utrzymywały, z przyjemnością wrócę po kolejny zapas. Uwielbiam smak naparu z lipy. Polecam.
Bardzo polecam ten sklep. Przez pomyłkę zamówiłam zły produkt, bez problemu moje zamówienie zostało anulowane i mogłam dokonać zamówienia Poraz drugi. Bardzo dziękuję i serdeczne polecam!
Każde zamówienie super zrealizowane, żadnych pomyłek, wszystko bezpiecznie spakowane, przesyłka dostarczona ekspresowo. Bardzo dobra jakość ziół i przypraw, jak zawsze. Bardzo dziękuję 🙂
Szybka realizacja zamówienia, jestem bardzo zadowolona z jakości dostarczonego towaru.
szybka, dostawa, artykuły zgodne z zamówieniem, duże opakowania, co wychodzi ekonomiczniej jeżeli się używa ziół w dłuższym okresie, szkoda że nie macie gojnika w całości (nie pokruszonego), ale rzadko udaje mi się taki kupić,
Szybka realizacja , towar jak zawsze dobrej jakości , polecam
Szybka dostawa, świetna jakoś produktu, bardzo dobre i szczelne opakowanie - sklep godny polecenia 😊

Opinia do zakupu ziół

Nie mam uwag. Szybka wysyłka, dobrze zapakowana. Produkty starannie zapakowane.
Towar zgodnie z zamówieniem, na rezultaty używania trzeba poczekać.

Zamówienie zostało zrealizowane sprawnie i profesjonalnie. Polecam sklep ze względu na bardzo dobrą jakość produktów.

Wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa. Jak najbardziej jeszcze skorzystam. Polecam.
Towar zgodny z opisem. Wszystko wysłane na czas. Polecam!
Szybka wysyłka niskie ceny , pełny profesjonalizm
Zioła w porządku, tylko przesadzają z ilością plastiku w pakowaniu.

Dobry sklep

Wszystko jest ok.
świetnie przygotowane zioła, ładne torebki.
D K
Danuta K.
Bardzo dobrej jakości zioła,,cena bardzo przystępna,,szybka dostawa.Polecam zakupy

wszystko :)

wszystko
Polecam zakupy w tym sklepie. Przejrzysta forma prezentacji produktów ułatwia dokonanie zamówienia, produkty przychodzą bardzo szybko.

Tak trzymać. Dziękuję

naturalny.sklep.pl

Misją naszego internetowego sklepu zielarskiego jest nie tylko sprzedawanie produktów ziołowych, ale także edukacja i promowanie świadomego korzystania z darów natury. Dlaczego nasz sklep ziołowy onli...