Klienci najczęściej chwalą bardzo szybką i sprawną dostawę zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna. Użytkownicy często podkreślają skuteczność i pozytywne efekty działania produktów. Klienci pozytywnie wypowiadają się o jakości i ekologii opakowań, zwłaszcza szklanych. Wielu klientów docenia możliwość uzyskania fachowej porady i indywidualnego doboru produktów. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości i skuteczne. Estetyka i staranność pakowania paczek są często chwalone przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAbiovi.pl
Grzyby działają
Ekstrakty działają bardzo skutecznie. Na co dzień można tego nie odczuwać ale działają. Miewam opryszczkę stałe w tym samym miejscu. Znowu wyszła i ku mojemu zdziwieniu na drugi dzień była w fazie gojenia, przedtem trwało to po ad tydzień. Nie boli, nie ma odczynu węzłowego. Doceniam to bardzo zwłaszcza, że leczę ludzi. Polecam.
Kolejne zamówienie i ten sam efekt: działa :)
To moje kolejne zamówienie w Abiovi i na pewno nie ostatnie. Lion's Mane realnie robi robotę — lepsze skupienie i większa klarowność w ciągu dnia to nie przypadek. Obsługa klienta na najwyższym poziomie, wysyłka błyskawiczna, a produkty zapakowane ekologicznie i z dbałością o każdy detal. Zdecydowanie polecam! :)
Lions Main i Wrośniak są ekstra!
Suplementacja produktami Lions Main i Wrośniak Abiovi wpłynęła niezwykle pozytywnie na mnie. Dla porównania spróbowałam produkty konkurencji, jednak wróciłam tu, działanie produktów Abiovi było na mnie silniejsze. Zmniejszyły się bardzo znacząco moje problemy żołądkowe. Zawsze miałam tendencję do przeziębienie. Od kiedy biorę Wrośniaka nie zachorowałam! Czuję też bardzo silne działanie neuroprotekcyjne Lions Main! Szybciej kojarzę, uspokoiłam się. Super, że moja fizjoterapeutka poleciła mi tę stronę!
Świetna jakość i szybka wysyłka
Zakupy w Abiovi przebiegły bez problemu. Ekstrakty są bardzo dobrej jakości, wysyłka szybka, a obsługa klienta pomocna i profesjonalna. Zdecydowanie polecam ten sklep.
Polecam, dobry produkt
Bardzo szybka dostawa, indywidualnie dobrane dawki. Już po kilku dniach stosowania widać efekty. Więcej energii, układ pokarmowy został uspokojony, łatwość zasypiania i lepszy sen. Polecam
Najlepsze grzyby funkcjonalne i topowa jakość - Abiovi robi różnicę!
Abiovi to klasa sama w sobie, wysokiej jakości ekstrakty i niesamowite produkty. Najlepsze grzyby funkcjonalne jakie stosowałem w życiu i na pewno wrócę po więcej :)
Paczka dotarła dopiero dzisiaj.Ale dlatego,że zamówiłem ją przed weekendem.Dziękuję za prezent opaskę🙂 Zdrawiam serdecznie ✌️
Dobrze zapakowane, szklane słoiczki z ciemnego szkła dobrze się prezentują a jak z działaniem, zobaczymy.
Stosuję i jest super
Po dwóch tygodniach stosowania zaczęły pojawiać się rezultaty. Stosuję solówkę i moja koncentracja i wydajność w pracy jest lepsza. Na plus też szklane opakowania, bez plastiku.
Od 10.2025 stale zamawiam grzyby od abiovi. Wysyłka szybka. Ale najbardziej zachwyca mnie możliwość konsultacji. Odpowiednio dobrane grzyby wpłynęły pozytywnie na moje dziecko z ADHD.
darmową konsultacja, estetycznie zapakowaną przesyłka
Jestem z Wami od roku i jest idealnie :)
Szybka wysyłka, jestem bardzo zadowolona
Zamówienie było zrealizowane bardzo szybko
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, fachowa wiedza i indywidualne podejście do klienta, nic dodać nic ująć. Z wielką przyjemnością wrócę po kolejne suplementy, które działają!!! Skuteczność grzybów leczniczych sprawdzona na sobie, nerwica lękowa opanowana, zdecydowanie polecam Abiovi.
Szybko i profesjonalnie.
Wszytko ok
Dopiero zaczęłam zażywać, ale duży plus za to że nie czuć smaku
Szybka dostawa. Duża wiedza pracownika firmy odnośnie produktów. Co do jakości produktu jeszcze za wcześnie żeby się wypowiadać.
Doskonała obsługa. Fachowe i niespotykane doradztwo.