Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostaw. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, świeże i autentyczne. Obsługa sklepu oceniana jest jako miła, kompetentna i pomocna. Klienci zwracają uwagę na staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów. Szeroki wybór oryginalnych, włoskich produktów jest doceniany przez klientów. Klienci podkreślają wyjątkowy, autentyczny i pyszny smak oferowanych produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekuchnia-wloska.com.pl
Kuchnia Włoska – delikatesy z duszą Italii
Sklep Kuchnia Włoska to prawdziwa gratka dla miłośników włoskiej kuchni. Asortyment jest bardzo dobrze dobrany – można tu znaleźć wysokiej jakości oliwy z oliwek, makarony, sery, wędliny, sosy oraz oryginalne włoskie słodycze. Produkty są autentyczne i wyraźnie wyróżniają się smakiem na tle tych dostępnych w zwykłych supermarketach.
Na duży plus zasługuje również obsługa – kompetentna, uprzejma i chętnie doradzająca przy wyborze produktów czy składników do konkretnych dań. Widać, że pracownicy znają się na kuchni włoskiej i potrafią podzielić się praktycznymi wskazówkami.
Sklep jest estetycznie urządzony, a produkty są czytelnie opisane, co ułatwia zakupy. Ceny są nieco wyższe niż w marketach, ale w pełni uzasadnione jakością i oryginalnością oferowanych delikatesów.
Zdecydowanie polecam Kuchnię Włoską każdemu, kto chce poczuć prawdziwy smak Włoch bez wyjeżdżania z kraju. Idealne miejsce zarówno na codzienne zakupy, jak i na wybór wyjątkowych produktów na prezent
Prawdziwe smaki Włoch w jednym miejscu
Sklep Kuchnia Włoska to prawdziwa perełka dla miłośników autentycznych smaków Italii. Bardzo szeroki wybór oryginalnych produktów Made in Italy – od doskonałych makaronów, przez oliwy z oliwek najwyższej jakości, aż po sery, wędliny i słodkie specjały – robi ogromne wrażenie.
Produkty są świeże, starannie wyselekcjonowane i wyraźnie różnią się jakością od tego, co można znaleźć w zwykłych supermarketach. Obsługa jest niezwykle pomocna, kompetentna i chętnie doradza, co sprawia, że zakupy są czystą przyjemnością.
To idealne miejsce zarówno na codzienne zakupy, jak i na znalezienie wyjątkowych produktów na kolację w stylu włoskim czy elegancki prezent. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni prawdziwą kuchnię włoską i najwyższą jakość.
Pyszne, aromatyczne sery z podpuszczką roślinną, bez laktozy. Kupuję kolejny raz i napewno nie ostatni. Polecam
Polecam. Szybka realizacja zamowienia i wspaniale oryginalne wloskie produkty!
Pierwszy raz kupowałam, ale jest w pełni usatysfakcjonowana zakupami. Polecam
Super majonez, zdrowszy bo na oliwie a nie na rzepakowym. Fajna konsytencja
Wyslalam produkty Kuchni Wloskiej na swieta kolezance ale nie otrzymalam odpowiedzi, czy jest zadowolona. Wiec nie wiem.
Szybko i sprawnie.Polecam
Sok z granatów, pyszny. Piłam różnych firm, ale ten jest rewelacyjny.
Jestem bardzo zadowolona z " Kuchnia Włoska " pod każdym względem ! Dziękuję za wszystko ! Zdrawiam A. D.
towary dostarczone w nienaruszonym stanie, szybko i sprawnie, polecam.
Wszystko ok. Towar zgodny z opisem. Ekspresowa wysyłka