ombre.pl

Opinie łącznie (9246) Opinie (6749) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zadowolenie z materiałów i wykonania oraz atrakcyjne ceny, które uznają za adekwatne do jakości. Doceniana jest również bardzo szybka i sprawna dostawa zamówień. Wielu klientów podkreśla profesjonalną, pomocną i miłą obsługę oraz sprawną komunikację. Opinie dotyczące procesu zwrotów są w większości pozytywne – klienci opisują go jako prosty i bezproblemowy. Część klientów chwali także zgodność rozmiarówki z opisem. Pojedyncze opinie zwracają uwagę na drobne niedociągnięcia w wykonaniu produktów oraz sporadyczne trudności ze zwrotami. Niektórzy klienci zauważają również nieścisłości w rozmiarówce, co może prowadzić do konieczności dopasowania według tabeli lub wymiany.

Opinieombre.pl

To moje pierwsze zakupy w Ombre i na pewno nie ostatnie. Bedę tu wracał często. Świetna jakość produktów, szybka dostawa. Zdecydowanie polecam!!

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia. Dobrej jakości odzież Dodatkowy atut to w razie potrzeby można bezpiecznie dokonać zwrotu towaru. Sklep internetowy - polecam serdecznie!
Dobra jakość koszulek w przystępnej cenie, chociaż okazało się, że w jednej rękawek jest krótszy od drugiego. Mam w życiu większe problemy, więc się nie awanturuję i polecam!

Kurtka zimowa meska miodowa

Super kurtka. B. Ciepła zimowa . A do tego dluga co jest dzis rzadkie. Bardzo ładnie uszyta . Mnóstwo kieszeni no i kaptur. Zachęcam wszystkich do kupna. :) Uwaga. Przy zamówieniu lepiej kierowac sie wymiarami z tabeli na stronie a nie tym że nosi sie np. M. Syn nosi M a zamówił S i całe szczęście, bo M byłaby za duza.
To kolejny produkt zakupiony w OMBRE i kolejne zadowolenie z bardzo dobrej jakości w stosunku do ceny. Produkt zgodny z opisem a co najważniejsze rozmiar "XL jest rozmiarem XL" i na pewno jeszcze nie raz wrócę do zakupów.
Kupuję u Państwa od lat i jeszcze nigdy nie zawiodłam się, zarówno w kwestii obsługi zamówienia, jak i jakości towarów.
Szybkość realizacji zamówienia i jakoś otrzymanych produktów. Przez dłuższy czas nic nie zamawiałem a jakoś nadal pozostała bardzo dobra. Kurtki prezentują się świetnie a rozmiar jest taki jak oczekiwałem. Polecam

Polecam ten sklep!

To kolejny zakup w Ombre.pl. I kolejne profesjonalne załatwienie tematu. Towar dotarł bardzo szybko, zgodny z opisem.
E D
Ewa D.

Wszystko super!

W trudnym okresie przedświątecznym zamówiłam - dosłownie na ostatnią chwilę - piękny, akrylowy szal męski dla niespodziewanego Gościa. Otrzymałam go w ciągu 48 godzin, za co jestem ogromnie wdzięczna. Wybór w sklepie jest bardzo szeroki, ceny wyjątkowo przyzwoite, a obsługa klienta na niezwykle wysokim poziomie. Dziękuję i polecam z całego serca:)
Bardzo dobry jakościowo produkt, rozmiar odpowiedni, koszulka wygodna i przewiewna, dotarła bardzo szybko, dziękuję bardzo 🤗🩷🌷
Świetne wykonanie i naprawdę spora obniżka ceny. Super krój, mega lekka wygodna a podszycie opłatkiem.... No klasa. Dzięki 👋
Wszystko ok ale nie trafiłem z rozmiarem i będę zwracał. Warto rozważyć aby mkzna było zwrócić bez drukowania arkusza. Szybciej by było.
Bardzo dobra jakość produktów, szybka realizacja. Jestem zadowolony i na pewno zamówię kolejne rzeczy, wlasnie takiego sklepu szukałem.
To ponowny mój zakup. Świetna koszulka, dobra jakościowo, kolor pozostaje ten sam, nie farbuje w praniu, nie kurczy się. Materiał naturalny, przyjemny w dotyku.

Super cena/jakość/dostawa.

Zamówiłem trzy pary spodni za nieco ponad 200zł. W tej cenie, nie da się chyba znaleźć lepszej jakości. Zresztą, nawet w dwukrotnie wyższej byłoby trudno. Polecam!👌
Bardzo dobra jakość produktów oferowanych przez firmę. Póki co, jest to dla mnie pierwszy zakup, ale satysfakcjonujący w pełni, szybka realizacja zamówienia, numeracja odpowiadająca naszym standardom, dobry kontakt z firmą i możliwość dobrego zapoznania się z ofertą. Polecam zainteresowanym !!!
Szybka dostawa,produkt nie wypróbowany nie ta pora,ogólna ocena dobra.uwaga:przy opisie produktu brak informacji o gramaturze (gruby,cienki) pozdrawiam Zbyszek G.
Świetne produkty, już któryś raz zamawiałem tym razem buty i są super, wygodne i jakościowo dobre idealne na lato
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych produktów. Polecam sklep, zamówiłam już kolejny raz i naprawdę mogę zarekomendować tę firmę.
Szybka realizacja. Łatwy i miły kontakt ze sklepem podczas zwrotu. Polecam , jestem wierną klientką ciuchów dla męża.