Klienci regularnie chwalą wysoką jakość materiałów oraz staranność wykonania ubrań. Bardzo często podkreślają ekspresową lub bardzo szybką dostawę zamówień. Zdecydowana większość klientów zaznacza, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zdjęciami na stronie. Klienci cenią sobie profesjonalizm, łatwy kontakt i pomocność zespołu obsługi klienta. Część klientów zwraca uwagę na rozbieżności w rozmiarach i trudności w doborze odpowiedniego rozmiaru, pomimo ogólnej zgodności z tabelą. Opinie dotyczące procesu zwrotów są zróżnicowane – niektórzy chwalą sprawność obsługi, inni wskazują na trudności lub konieczność zwrotu z powodu niedopasowania.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieeyeforfashion.pl
Jestem zachwycona, ładne bluzki, kupiłam dwa modele i oba leżą idealnie. Materiał wysokiej jakości, świetnie się układa. Sweter moherowy też jest ładny. Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna. Szczerze polecam.
Dziękuję Pani z którą rozmawiałam telefonicznie na temat bluzy Azuri, która opisała produkt idealnie, pełen profesjonalizm. Bluza jest naprawdę fajna. Pozdrawiam serdecznie.
Pani Jadwigo,
serdecznie dziękujemy za tak piękną, szczegółową opinię oraz polecenie naszego sklepu. Bardzo nas cieszy, że bluzki idealnie się układają, materiał spełnił Pani oczekiwania, a sweter moherowy i bluza Azuri również okazały się udanymi wyborami.
Szczególnie dziękujemy za docenienie profesjonalnej rozmowy telefonicznej i dokładnego opisu produktu. To dla nas ogromnie ważne, aby każda Klientka mogła liczyć na rzetelną pomoc, sprawną realizację zamówienia oraz produkty zgodne z opisem. Mamy nadzieję, że wybrane modele będą pięknie służyć Pani w wielu stylizacjach.
Zespół eyeforfashion.pl
Sklep na duży plus, szybka przesyłka, dobry kontakt. Rzeczy które zamówiłam dobrze zaprojektowane, świetnie odszyte, materiały dobrej jakości. Bardzo pomocne jest to , że podane są wymiary dla danego rozmiaru poszczególnych modeli. Z dwóch zamówionych sukienek zatrzymałam sobie tę, która bardziej przypadła mi do gustu.
Piękna sukienka w obniżonej cenie. Mam.dwie : w kolorze czerwonym i bordowym. Na świąteczne okazję. Cudne. Polecam sklep,w którym kupuję od paru lat.Godny zaufania i dbający o zadowolenie klientki. Biuro obslugi jest dostępne, co teraz nie jest takie oczywiste.
Pani Jolanto,
z całego serca dziękujemy za tak piękną i pełną ciepła opinię. Ogromnie się cieszymy, że sukienki tak bardzo przypadły Pani do gustu — zarówno w czerwieni, jak i w odcieniu bordo — i że będą towarzyszyć Pani podczas świątecznych okazji.
To dla nas szczególna radość, że od lat obdarza nas Pani zaufaniem i wraca do naszego sklepu z tak dobrą opinią. Tym bardziej miło nam, że doceniła Pani nie tylko sam model marki L’AF, której kolekcje są projektowane i szyte w Polsce, ale również dostępność Biura Obsługi i troskę o zadowolenie Klientki.
Zespół eyeforfashion.pl
Bluzka - Arleta r.34 zgodna z moimi oczekiwaniami. Piękne kolory. Na pewno będę robiła zakupy w tym sklepie. , Jednakże chciała bym, żeby było dużo więcej towarów w rozmiarze 32 i 34. Poza tym bardzo szybka dostawa.
Sklep firmowy w Józefowie
Obsluga telefoniczna perfekcyjna. Dostawa towaru blyskawiczna.
Oferta towarów i ich jakość wykonania wzorowa.
Ostatnio dowiedziałam się, że nie funkcjonuje sklep w Józefowie. Dla mnie to już problem. Ponieważ nie mogę wcześniej przymierzyć produktu już kolejny raz dokonuje zwrotu.
Pani Mario,
serdecznie dziękujemy za tak życzliwą opinię. Ogromnie cieszy nas, że docenia Pani zarówno jakość naszych kolekcji, jak i obsługę telefoniczną oraz sprawną realizację zamówień. Takie słowa są dla nas niezwykle budujące.
Rozumiemy również Pani uwagę dotyczącą sklepu w Józefowie. Salon w tej lokalizacji został zamknięty, natomiast w jego miejscu funkcjonuje obecnie **wzorcownia i showroom**.
Mamy nadzieję, że mimo tej zmiany nadal będzie Pani z przyjemnością wracać do naszych kolekcji. W razie potrzeby z przyjemnością pomożemy również przy wyborze odpowiedniego modelu lub rozmiaru, aby zakupy były jak najbardziej komfortowe.
Zespół eyeforfashion.pl
zamówione ubrania są piękne, starannie wykonane, rozmiar zgodny z tabelą wymiarów. Super! Dostawa szybka, wszystko bardzo profesjonalne. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Eye For Fashion.
Super super super.
Polecam wszystkim przede wszystkim produkty - ich jakość i styl// ja np kupuję określoną rzecz ( tu - sukienkę)- tę samą po raz wtóry .. kolejny raz .. w jakimś tam odstępie czasowym!!. Tzn, że tak mi się podoba i dobrze sprawdza.
Ponadto - mogę liczyć na pomoc ze strony Sklepu !! na wszystkich etapach transakcji// nawet gdy pomylę się w wyborze opcji zapłaty. Dziękuję i polecam !!!
Odpowiedź ze sklepu eyeforfashion.pl
Pani Doroto, z całego serca dziękujemy za tak piękną, pełną entuzjazmu opinię. 💕
To dla nas ogromne wyróżnienie, że produkty z sklepu Eye For Fashion — ich jakość, styl i wygoda — tak bardzo przypadły Pani do gustu, że sięga Pani po nie ponownie.
Takie słowa to najlepsze potwierdzenie, że nasza praca ma sens.
Jesteśmy również niezwykle wdzięczni za docenienie naszej obsługi — zależy nam, aby każda Klientka czuła wsparcie i komfort na każdym etapie zakupów, niezależnie od sytuacji.
Dziękujemy za zaufanie, lojalność i piękne polecenie. To dla nas ogromna motywacja.
Zespół sklepu Eye For Fashion
Jedna uwaga, może warto zmienić funkcjonalność płatności online tj możliwość zmiany sposobu płatności podczas jednego zamówienia.
Zamówienie zrealizowane. Jakość ubrania super.
Witam, bluzki LEJA są śliczne, kupiłam dwie w dwóch kolorach, materiał wysokiej jakości, piękne wykończenie, towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna, szczerze polecam, Pozdrawiam
Sukienka z ładnego materiału i starannie uszyta, jednak nie wyglądam w niej dobrze i muszę ją zwrócić. Zamówienie zrealizowane bez zarzutu. Ze względu na fason, który mnie rozczarował i konieczność zwrotu ocena tylko dobra. Jeżeli zwrot pójdzie sprawnie, to mogłabym ocenic sklep lepiej.
Pani Anno,
dziękujemy za szczerą i bardzo rzeczową opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani materiał, staranne uszycie sukienki oraz bezproblemową realizację zamówienia.
Rozumiemy jednocześnie, że nawet dobrze wykonany model nie zawsze układa się na sylwetce zgodnie z oczekiwaniami. Mamy nadzieję, że proces zwrotu przebiegnie sprawnie i pozostawi po sobie możliwie dobre wrażenie z zakupów w eyeforfashion.pl.
Zespół eyeforfashion.pl
Realizacja zamówienia szybka, zwrot towaru zgodnie z umową. Proponowana oferta b. dobra. Jedyny minusik to ceny, nie dla każdego.
Brakuje mnie dawnego sklepu stacjonarnego w Józefowie i przemilych i bardzo pomocnych, zatrudnionych tam Pań.
Pani Mario,
serdecznie dziękujemy za tak wyważoną i życzliwą opinię. Cieszy nas, że doceniła Pani sprawną realizację zamówienia, bezproblemowy zwrot oraz naszą ofertę – to dla nas bardzo ważne elementy całego doświadczenia zakupowego.
Dziękujemy również za szczerą uwagę dotyczącą cen. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowana odzież wyróżniała się jakością tkanin, dopracowaną konstrukcją i starannym wykonaniem, co przekłada się na jej trwałość i elegancki, premium charakter.
Rozumiemy także Pani sentyment do sklepu stacjonarnego w Józefowie oraz wspaniałego zespołu, który tam pracował – bardzo dziękujemy za te ciepłe słowa. Salon w tej lokalizacji został zamknięty, natomiast funkcjonuje tam obecnie nasza wzorcownia i showroom.
Pani opinia jest dla nas niezwykle cenna i dziękujemy za zaufanie.
Zespół eyeforfashion.pl
Każde zamówienie w Waszej firmie to przyjemność. Szybka realizacja a zamówione sukienki idealnie dopasowane, zgodnie z opisem na stronie i dobrej jakości. Wioletta
Pani Wioletto,
serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie, którym obdarza Pani eyeforfashion.pl przy kolejnych zamówieniach. Bardzo nas cieszy, że zakupy są dla Pani przyjemnością, a sukienki spełniają oczekiwania pod względem dopasowania, zgodności z opisem oraz jakości.
Sukienka marki Potis & Verso pochodzi z kolekcji projektowanej i szytej w Polsce, tworzonej z dbałością o elegancki fason, komfort noszenia i starannie dopracowane detale. Mamy nadzieję, że będzie Pani pięknie towarzyszyć przy wielu okazjach.
Zespół eyeforfashion.pl
Świetny model sukienki i mistrzowskie uszycie. Sukienka zgodna z rozmiarem doskonale prezentuje się na sylwetce. Całość..REWELACJA
zakupy sama przyjemność sugerując się tabelą rozmiarów która jest zgodna z opisem.Ubrania porządnie odszyte i dobrych materiałów jakościowo .Jedyna wada to ceny są zbyt wysokie jak dla mnie,ale zawsze coś wybiorę na wyprzedażach. Polecam
Pani Małgorzato,
serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię. Bardzo nas cieszy, że zakupy w naszym sklepie są dla Pani przyjemnością, a tabela rozmiarów okazała się pomocna i zgodna z rzeczywistością. Równie miło nam, że docenia Pani staranne odszycie oraz jakość materiałów – to dla nas niezwykle ważne elementy każdej kolekcji.
Dziękujemy również za szczerą uwagę dotyczącą cen. Dokładamy wszelkich starań, aby oferowana odzież wyróżniała się wysoką jakością tkanin, dopracowaną konstrukcją oraz precyzyjnym wykonaniem, co pozwala tworzyć garderobę o eleganckim, premium charakterze na wiele sezonów. Tym bardziej cieszy nas, że podczas wyprzedaży znajduje Pani modele, które trafiają do Pani szafy.
Dziękujemy za rekomendację i zaufanie.
Zespół eyeforfashion.pl
Sukienka na zdjęciu wyglądała bardzo zachęcająco, natomiast w rzeczywistości efekt jest „powalający „. Starannie wykończona, przepiękny materiał i leży idealnie, jedyne, co muszę zrobić, to kilka centymetrów skrócić.
Pani Joanno,
serdecznie dziękujemy za tak piękną i obrazową opinię. Ogromnie cieszy nas, że sukienka marki L’AF nie tylko spełniła, ale wręcz przewyższyła Pani oczekiwania – to dla nas największa satysfakcja.
L’AF to kolekcje projektowane i szyte w Polsce, z wyjątkową dbałością o jakość tkanin, konstrukcję oraz staranne wykończenia, dlatego tym bardziej cieszy nas, że model tak doskonale układa się na sylwetce. Drobna korekta długości to już tylko subtelne dopasowanie do indywidualnych preferencji.
Dziękujemy za zaufanie i tak ciepłe słowa.
Zespół eyeforfashion.pl
Sukienka piękna, klasa sama w sobie. Niestety, sugerowałam się wymiarami pasa i jest za szeroka w biuście. Chyba zwrócę, choć z pewnością z wielkim żalem. Gdyby w pasie była guma, to rozmiar mniejszą bym wzięła.
Pani Barbaro,
serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak szczerą i szczegółową opinią. Cieszy nas, że sukienka zrobiła na Pani tak dobre wrażenie i została odebrana jako model o wyjątkowej klasie.
Rozumiemy jednak, jak ważne jest idealne dopasowanie – szczególnie w okolicy biustu i pasa. Dziękujemy za tę cenną uwagę dotyczącą konstrukcji, ponieważ takie spostrzeżenia są dla nas niezwykle pomocne przy dalszym doskonaleniu modeli.
Mamy nadzieję, że przy kolejnej okazji uda się dobrać fason, który będzie perfekcyjnie układał się na sylwetce i pozwoli w pełni cieszyć się jego elegancją. W razie potrzeby z przyjemnością pomożemy w wyborze odpowiedniego kroju lub rozmiaru.
Zespół eyeforfashion.pl
Profesjonalizm w każdym calu.
Żakiet super, aczkolwiek za pierwszym razem zamówiłam rozmiar za duży.
Pozdrawiam serdecznie i na pewno będę częściej odwiedzała Wasz sklep.
Pani Agato,
serdecznie dziękujemy za tak piękną opinię i zaufanie. Ogromnie cieszy nas, że żakiet marki L’AF spełnił Pani oczekiwania i że docenia Pani profesjonalizm na każdym etapie zakupów.
L’AF to kolekcje projektowane i szyte w Polsce, z wyjątkową dbałością o konstrukcję oraz dopasowanie, dlatego tym bardziej cieszy nas, że po dobraniu właściwego rozmiaru model prezentuje się zgodnie z oczekiwaniami.
Będzie nam niezwykle miło gościć Panią ponownie przy kolejnych wyborach.
Zespół eyeforfashion.pl
Wykonanie bardzo staradne ale musiałam wszystkie zamowione rzeczy odeslac poniewaz jestem osoba niska z duzym biustem i wszysko musialBYM PRZERABAC
Pani Elżbieto,
dziękujemy za opinię oraz docenienie sprawnej realizacji zamówienia. Cieszymy się, że obsługa przebiegła szybko i dobrze, choć rozumiemy, że zakup ostatecznie nie pozostał z Panią.
Zwroty są naturalną częścią zakupów online, szczególnie gdy model, fason lub rozmiar nie odpowie w pełni oczekiwaniom. Mamy nadzieję, że przy kolejnej okazji uda nam się zaproponować coś, co będzie dla Pani w pełni trafionym wyborem.
Porządna firma
Szybko , sprawnie . Zamówione rzeczy porządne i dobrej jakości i zgodne z rozmiarem , po prostu super. Dziękuję bardzo.
Pani Łucjo,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię i ciepłe słowa. Bardzo nas cieszy, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie, a wybrane rzeczy spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości oraz zgodności rozmiaru.
To dla nas ogromna przyjemność wiedzieć, że zakupy w eyeforfashion.pl pozostawiły po sobie tak dobre wrażenie. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że zakupione modele będą pięknie służyć Pani przez długi czas.
Zespół eyeforfashion.pl
Bardzo szybka realizacją zamówienia sukienka piękna elegancka bardzo dobrze zapakowana. Szybka realizacja zwrotu. Polecam sklep.
Pani Ilono,
serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię oraz polecenie naszego sklepu. Bardzo nas cieszy, że sukienka okazała się piękna i elegancka, a przesyłka została zrealizowana szybko oraz starannie zapakowana.
Doceniamy również Pani słowa dotyczące sprawnej obsługi zwrotu. Zależy nam, aby każdy etap zakupów w eyeforfashion.pl — także ten po otrzymaniu zamówienia — przebiegał wygodnie, spokojnie i z pełną troską o Klientkę.