Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Wielu klientów chwali dokładne i bezpieczne pakowanie produktów. Klienci pozytywnie oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sprzedawcą oraz regularne informacje o zamówieniu. Obsługa sklepu jest oceniana jako miła, profesjonalna i energiczna. Klienci zwracają uwagę na atrakcyjne ceny i dobrą relację jakości do ceny. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Pojawiają się pojedyncze sugestie dalszej poprawy pakowania produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieszafadziecka.com.pl
Zamówieniez wysyłka i dostarczenie na najwyższym poziomie. Żadnych problemów, zamówienie zgodnie z opisem także polecam i jeszcze skorzystam
Dziękujemy Bardzo ;)
Szybka realcja, sprawna wysyłka.
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Serdecznie dziękujemy za zaufanie i tak pozytywną ocenę.Pana opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy.Pozdrawiamy ciepło!
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Ogromnie dziękujemy! Pana zadowoleni jest dla nas najważniejsze.Zrobimy wszystko,aby przy kolejnym zamówieniu również stanąć na wysokości zadania . Pozdrawiamy
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Serdecznie dziękujemy za zaufanie i tak pozytywną ocenę.Pani opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy.Pozdrawiamy ciepło!
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka, dobrze zabezpieczony produkt, pudełka w idealnym stanie.
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Wszystko w porządku a także
Dostępny asortyment
Cena
Szybkość dostawy
Kontakt ze strony sklepu
Sposób pakowania 5 z minusem można dodatkowo przemyśleć jak wzmocnić narożniki w przypadku Lego mimo dodatkowego kartonu i folii.
Polecam ;)
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Produkty zgodne z zamówieniem i oczekiwaniem.
Dostawa w porządku ( opakowanie, czas oczekiwania, ).
Radość użytkownika bezcenna.
Odpowiedź ze sklepu szafadziecka.com.pl
Bardzo dobrze spakowany towar i szybko dostarczony.
Klocki lego każde osobno pięknie owinięte streczfolią aby były idealne na prezent od Świętego Mikołaja :)
Dziękuję
Łatwy kontakt
Na każdym etapie zamówienia dużo komunikatów. Numery kontaktowe były wyraźnie podane.
Cały czas wiadomo było co się dzieje z zamówieniem.