Swiat-Dziecka.pl

Opinie łącznie (980) Opinie (980) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Doceniają przystępne ceny oferowanych produktów. Produkty są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania kupujących, a ich jakość jest oceniana jako solidna i estetyczna. Klienci wyrażają również uznanie dla profesjonalizmu, uczciwości oraz dobrego kontaktu ze sklepem. Kilku klientów zwraca uwagę na nie zawsze wystarczająco staranne zabezpieczenie przesyłek.

OpinieSwiat-Dziecka.pl

Jeździdełko, pchacz dziecięcegy Giga Car 3w1 z kołami 360° produkt sam w sobie wygląda ciekawie i funkcjonalnie. Niestety, podczas otrzymania przesyłki karton był niezabezpieczony, co w obecnych warunkach śniegowych i przy okazji transportu nie jest korzystne – karton mógł się łatwo uszkodzić lub zawilgocić. Dodatkowo, ozdobne opakowanie, które mogłoby stanowić atrakcyjną prezentację, nie zostało odpowiednio zabezpieczone, co jest dużym minusem, jeśli ktoś planuje podarować ten produkt jako prezent. Sugestia na przyszłość – warto zadbać o lepsze zabezpieczenie zarówno samego produktu, jak i opakowania, szczególnie w okresie zimowym i przy wysyłkach.
serio mega dobre jakościowo. Moje bliźniaki są przeszczęśliwe. wcześniej miały plastikowe które kostowaly 30 zl mniej I rozwakily sie w jeden dzien. Te sa bardzo solidne. super prezent.

Świetne sanki

Produkt zgodny z opisem, wygląda dokładnie tak jak w ofercie Sprzedajacego, szybka wysyłka i dostawa (zamówione w niedzielę (!) - doszły we wtorek). Jedyna uwaga, trochę slabo zabezpieczone lakierem- cieniutka warstwa i gdzieniegdzie drewno jest szorstkie. Spiworek przyjemny w srodku i funkcjonalny na zewnatrz. Sanki muszą poczekać na śnieg, ale mysle, że będą służyły kilka sezonów.
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka ekspresowa,. A ciężarówka bardzo podobała się mojemu wnuczkowi. Polecam zakupy w sklepie Świąt Dziecka🥰

Szybka wysyłka, przystępne ceny i duży wybór produktów. A zakupiony stolik ogrodowy z parasolem super jakość. Polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Paczki były kompletne i odpowiednio zabezpieczone. Szczerze polecam!
Wszystko przebiegło super sprawnie ☺️ Zamówienie dobrze zabezpieczone. Polecam ☺️
moje zamówienie zostało szybko zrealizowanej, jestem zadowolona z produktu, będę polecać waszą firmę- dziękuję i pozdrawiam
Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wygląda to dobrze.Domek jeszcze nie złożony, czeka na 01 czerwca.
Bardzo szybka dostawa w jedne dzień,świetny produkt świetna obsługa
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Duży wybór, przystępne ceny i bardzo szybka realizacja. Na pewno tu wrócę.😊
Łóżeczko ok, jak w opisie. Materac świetny. Polecam. Szybkość realizacji rewelacja.
Wszystko super, zabawka zgodna z opisem, ładna, dobrze wykonana
szybka realizacja zamówienia,przesyłka dobrze zabezpieczona, zakupiony przedmiot w dobrym stanie, całość bez uwag..

Polecam zakupy w sklepie Świat-Dziecka.pl!
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Bardzo szybka dostawa. Wszystko zgodnie z opisem.
Super szybka dostawa. Wszystko ma duży plus
Dobra cena + Szybka realizacja. Taczka super, syn zadowolony.
Łóżeczko zgodne z opisem i zdjęciem, wszystko do montażu kompletne, szybka wysyłka, polecam!