Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, co przekłada się na zadowolenie z efektów ich stosowania. Wielu klientów opisuje pozytywne działanie produktów, wskazując na poprawę zdrowia, samopoczucia i jakości snu. Większość klientów pozytywnie ocenia szybkość i bezproblemowość dostawy zamówionych produktów. Większość klientów chwali również kompetencje i uprzejmość personelu. Pojedyncze negatywne doświadczenia dotyczą kontaktu z obsługą klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Używam od lat i dzięki temu nie używam leków wiek 48 lat , poza tym po użyciu dużo więcej siły i energii na codziennie czynności.
Polecam każdemu kogo znam i wszystkim którzy się wahają warto spróbować, ja spróbowałam i pozostaje z nimi do dziś i dłużej .
Wysoko oceniam pracę doradcy Pani Dagmary , jestem w trakcie przyjmowania olejku, więc póki co, na wyniki będzie trochę poczekać, ale bardzo dziękuję za cierpliwość i pomoc,
z wyrazami szacunku Krystyna
Jak zwykle od lat zamawiam i jestem mega zadowolona. Dzięki tym olejkom mój psiak nadal żyję, a wg niektórych powinien już dawno być za tęczowym mostem. Polecam z całego serducha.
Jestem w trakcie przyjmowania olejku, dziękuję .
Stosuję od lat i bardzo mi pomaga. Jakość niezmiennie bardzo dobra. A najważniejsze dla mnie - produkt lokalny.
Super olejki , profesjonalne informacje , szybka dostawa.
30%D
Stosujemy krople od pół roku , nie wiem czy rzeczywiście coś to daje ale wiem że lepiej się śpi po kroplach … cena mogła by być niższa
Polecam!!!
Super, polecam.