Opinie nt. sklepu TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
11 wrz 2023
Jestem super zadowolona Pani z która rozmawiałam udzieliła mi bardzo szczegółowych informacji i w kwestii produktu i dawkowania dziękuje i polecam oby zadziałało 😊
Klient TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Zamawiam od dawna dla mojego pieska, któremu czasem podkradam też dla siebie 😊. Jak dla mnie najlepsze ❤️
Klient TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Olejki zamawiam od długiego czasu dla syna , który ma autyzm. Syn jest spokojny i mniej nerwowy.
8 wrz 2023
30 sie 2023
Zamawiam olejki już od dłuższego czasu. Syn ma autyzm i bardzo mu one pomagają , aby się wyciszyć. Polecam
21 sie 2023
Dobra jakość produktów.
26 sie 2023
Dobra jakość w dobrej cenie
31 sie 2023
30 lip 2023
Używamy olejki CBD i CGG 30% razem z mężem. Jesteśmy bardzo zadowoleni .U mnie nie ma insulino-oporności,/ najważniejsze/. Mąż też czuje się dużo lepiej i choroba tak szybko nie postępuje /Parkinson// Polecam wszystkim kto ma problemy zdrowotne.
17 lip 2023
super
22 cze 2023
Zamawiam olejki dla syna z autyzmem. Polecam
27 cze 2023
Klient TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Strona TopHemp.pl zawiera bardzo wiele wyczerpujących informacji dot. stosowania olejków CBD, które były bardzo pomocne w podjęciu decyzji o ich zakupie i rozpoczęciu stosowania. W jasny i klarowny sposób przedstawia działanie olejków, nawet ignorantowi w tej dziedzinie. Kontakt z infolinia - super, sympatyczna Pani w wyczerpujący sposób odpowiedziała na wszystkie moje pytania i wątpliwości oraz wyjaśniła, w jaki sposób, dla różnych osób, z różnymi dolegliwościami stosować olejki CBD. Gorąco polecam i na pewno wrócę!
11 lut 2023
Dopiero zaczynamy przygodę z olejkami TOPHEMP (2tygodnie) i chcielibyśmy opisać ich działanie po ok 3 msc.
Na dziś mogę powiedzieć,że nastąpiła poprawa samopoczucia,zmniejszenie dolegliwości bólowych oraz pogłębienie snu w przypadku przerzutów raka jelita grubego u męża; obniżył się też marker CEA.Badanie obrazowe TK będzie 3.3 i wtedy zobaczymy czy i tu będzie pozytywna zmiana.Jeśli będzie natychmiast napiszę.
Firma super.Pani z którą rozmawiałam bardzo kompetentna i pomocna- dziękuję!
26 paź 2022
Przyda się więcej informacji o olejach, wskazaniach, różnicach między cbd a cbg. Nie każdy ma czas dzwonić na infolinię, ale jak już czyta o produkcie to chciałby wiedzieć więcej. Dobrze wyjaśniona różnica między ekstrakcją alkoholową a co2. W efekcie- kupiłem u Was.
20 sty 2023
Olejki CBD/CBG - 30% - aplikowane dla pacjentki onkologicznej. Poprawa i zmniejszone przerzuty po trzech miesiącach ( plus chemia ). Promocje i zniżki jak najbardziej mile widziane bo terapia nie jest tania. Pozdrawiam
2 mar 2023
Indywidualne podejście błyskawiczna realizacja i wysyłka można liczyć na poradę w przypadku rozpoczynania kuracji
13 lut 2023
Bardzo dobry kontakt ,pani jest przesympatyczna a olejki super pomocne polecam i zachęcam do kupna
24 mar 2023
Olejki zakupione kolejny raz, wszystko przebiegło sprawnie i szybko,produkty najwyższej jakości