TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości- Logo - Opinie

Opinie

: 193Bardzo dobry

znaku jakości

Ważny od: 1 mar 2022
TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości

Opinie zweryfikowana (79) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (193)

Opinie nt. sklepu TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości

11 wrz 2023
Jestem super zadowolona Pani z która rozmawiałam udzieliła mi bardzo szczegółowych informacji i w kwestii produktu i dawkowania dziękuje i polecam oby zadziałało 😊
Klient TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Zamawiam od dawna dla mojego pieska, któremu czasem podkradam też dla siebie 😊. Jak dla mnie najlepsze ❤️
Klient TopHemp.pl Oleje CBD i CBG najwyższej jakości
Olejki zamawiam od długiego czasu dla syna , który ma autyzm. Syn jest spokojny i mniej nerwowy.
8 wrz 2023
30 sie 2023
Zamawiam olejki już od dłuższego czasu. Syn ma autyzm i bardzo mu one pomagają , aby się wyciszyć. Polecam
21 sie 2023
Dobra jakość produktów. Polecam!
26 sie 2023
Dobra jakość w dobrej cenie
31 sie 2023
30 lip 2023
Używamy olejki CBD i CGG 30% razem z mężem. Jesteśmy bardzo zadowoleni .U mnie nie ma insulino-oporności,/ najważniejsze/. Mąż też czuje się dużo lepiej i choroba tak szybko nie postępuje /Parkinson// Polecam wszystkim kto ma problemy zdrowotne.
17 lip 2023
super
22 cze 2023
Zamawiam olejki dla syna z autyzmem. Polecam
27 cze 2023
22 cze 2023
PS
Paulina S.
Szczecin
20 mar 2023

Gorąco polecam olejki CBD od TopHemp

Strona TopHemp.pl zawiera bardzo wiele wyczerpujących informacji dot. stosowania olejków CBD, które były bardzo pomocne w podjęciu decyzji o ich zakupie i rozpoczęciu stosowania. W jasny i klarowny sposób przedstawia działanie olejków, nawet ignorantowi w tej dziedzinie. Kontakt z infolinia - super, sympatyczna Pani w wyczerpujący sposób odpowiedziała na wszystkie moje pytania i wątpliwości oraz wyjaśniła, w jaki sposób, dla różnych osób, z różnymi dolegliwościami stosować olejki CBD. Gorąco polecam i na pewno wrócę!
11 lut 2023
Dopiero zaczynamy przygodę z olejkami TOPHEMP (2tygodnie) i chcielibyśmy opisać ich działanie po ok 3 msc. Na dziś mogę powiedzieć,że nastąpiła poprawa samopoczucia,zmniejszenie dolegliwości bólowych oraz pogłębienie snu w przypadku przerzutów raka jelita grubego u męża; obniżył się też marker CEA.Badanie obrazowe TK będzie 3.3 i wtedy zobaczymy czy i tu będzie pozytywna zmiana.Jeśli będzie natychmiast napiszę. Firma super.Pani z którą rozmawiałam bardzo kompetentna i pomocna- dziękuję!
26 paź 2022
Przyda się więcej informacji o olejach, wskazaniach, różnicach między cbd a cbg. Nie każdy ma czas dzwonić na infolinię, ale jak już czyta o produkcie to chciałby wiedzieć więcej. Dobrze wyjaśniona różnica między ekstrakcją alkoholową a co2. W efekcie- kupiłem u Was.
20 sty 2023
Olejki CBD/CBG - 30% - aplikowane dla pacjentki onkologicznej. Poprawa i zmniejszone przerzuty po trzech miesiącach ( plus chemia ). Promocje i zniżki jak najbardziej mile widziane bo terapia nie jest tania. Pozdrawiam
2 mar 2023
Indywidualne podejście błyskawiczna realizacja i wysyłka można liczyć na poradę w przypadku rozpoczynania kuracji
13 lut 2023
Bardzo dobry kontakt ,pani jest przesympatyczna a olejki super pomocne polecam i zachęcam do kupna
24 mar 2023
Olejki zakupione kolejny raz, wszystko przebiegło sprawnie i szybko,produkty najwyższej jakości