Ważny od: 7 kwi 2026
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Większość recenzji pozytywnie ocenia wysoką jakość oferowanych produktów. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Większość klientów potwierdza, że produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Opinie często odnoszą się do profesjonalnej, miłej i sprawnej obsługi klienta. Kilku klientów podkreśla atrakcyjne i przystępne ceny produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniegentlemanstore.pl
Bardzo polecam sklep Gentleman Store.
Zamówienie zostało szybko zrealizowane, produkt był świetnie zapakowany, a sama maszynka Mühle R89 Grande przyszła w idealnym stanie. Dodatkowo dostałem miłą kartkę oraz próbkę żelu Reuzel, co było bardzo przyjemnym akcentem.
Widać profesjonalne podejście do klienta i dbałość o szczegóły. Na pewno wrócę na kolejne zakupy.
Polecam zakupy w tym sklepie
Sklep internetowy na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka i doskonały kontakt z klientem.
Musiałam wymienić koszulę gdyż źle dobrałam rozmiar. Zwrot przebiegł bez problemu.
Sklep spełnił moje oczekiwania . Polecam wszystkim.
przy zakupie butów długość wkładki powinna być podana również w cm, oszczędziłoby to niepotrzebnych zwrotów
Zamówienie dotarło szybko i było bardzo
dobrze zapakowane. Wszystko zgodne z
opisem. Sklep zdecydowanie na plus -
polecam!
Produkty - polecane przez marki premium. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z klientem. Pięknie zapakowany towar.
Udane zakupy
Szybka wysyłka. Zakupiony produkt starannie zapakowany, dotarł w idealnym stanie. Polecam zakupy w tym sklepie.
Polecam sklep gentelman, jakosciowe produkty w dobrych cenach i mila obsluga
Jestem bardz zodowolony Firma jak bardzo dobra jakoscia produktòw.
Kupuja tu juz od kilku lat .
Zgodnie z opisem, bardzo szybko. Portfel rewelacyjne jakości. Jestem bardzo zadowolony.
Jeśli chodzi o koszulke którą zamówiłam rzeczywiście nie widać jej pod koszulą, super sprawa.Wzięłam rozmiar mniejszy niż normalnie nosi Mąż.Szybka sprawna wysyłka.Polecam
Szybka wysyłka. Paczka dobrze zabezpieczona. Nie mam zastrzeżeń.
Bardzo spoko sklep, duży asortyment, szybko wysyłają
dobre ładne spodnie jako uzupełnienie stroju z marynarką lub bardziej luźno.
dobry kolor, materiał i krój, terminowe doręczenie, niewielka nitka w tzw. "kroku"
Profesjonalnie
Szybko i sprawnie wszystko załatwione
Wszystko idealnie. Bardzo dziękuję
Super szybko zrealizowane zamówienie zgodne z opisem.
Plecak Tokyo Bellroy Compact to plecak do miasta co mi odpowiada . Jest uniwersalny i kompaktowy. Dla mnie rewelacja 👍
Wszystko zgodnie z opisem.
Dostępność produktów i szybka realizacja zamówienia.. Polecam!
Wszystko dobrze
gentlemanstore.pl