sparta.com.pl - duży sklep internetowy B2B i B2C okucia, zamki, zabezpieczenia

Opinie łącznie (4057) Opinie (2349) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę towaru. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, sprawna i miła. Produkty są zazwyczaj solidne, wysokiej jakości i zgodne z opisem. Klienci często podkreślają staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Proces zwrotów i reklamacji jest opisywany jako sprawny i bezproblemowy. Ceny są przeważnie uznawane za atrakcyjne i konkurencyjne. Kupujący chwalą szczegółowe opisy produktów i wygodę korzystania ze strony internetowej sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi o brakach w komunikacji ze sklepem. Pojedyncze opinie dotyczą opóźnień w procesie zwrotów i reklamacji. Niektórzy klienci sugerują możliwość dalszego obniżenia cen.

Opiniesparta.com.pl - duży sklep internetowy B2B i B2C okucia, zamki, zabezpieczenia

P N
Piotr N.

Problem z zakupionym towarem.

Miałem problem z zakupionym towarem – samozamykaczem. Po złożeniu reklamacji została ona bardzo szybko pozytywnie rozpatrzona i w ciągu paru dni otrzymałem nowy samozamykacz. Jeszcze nie został zamontowany, ale z oględzin wygląda na bez wad. Kontakt z działem reklamacji był bardzo szybki i sprawny - e-mailowo. Polecam zakupy w tym sklepie.
Przy dostawie bezpośrednio do klienta, klient nie powinien znać ceny towaru. Fakturę czy potwierdzenie zakupu z ceną powinien znać tylko zamawiający tzn ten kto płaci. W moim przypadku uważam to za błąd dostawcy. Rodzi to niepotrzebne dyskusje klienta odnośnie marży sprzedawcy, czyli mnie. Pozdrawiam
Klamki, które zamówiłam były ładne i solidnie wykonane, niestety nie pasowały do kolorystyki drzwi, więc je odesłałam. Zwrot otrzymałam w ciągu tygodnia. Współpracę ze sklepem oceniam zatem wysoko.
Wszystko super ja zwykle ale dobrze by było dołączyć papierowa fakturę lub wz do celów rozliczenia - każdy produkt trafia do innego zlecoeniedawcy
Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie. Może tylko niektóre ceny mogłyby być trochę niższe w stosunku do konkurencji.
Zjezdzilam wszystkie zakłady dorabiania kluczy i wszędzie bylam odprawiana z kwitkiem, ze taki klucz jest niedostępny. Więc wyszukałam go pi zdjęciu i wyskoczył mi wasz sklep. Wzięłam od razu dwa i jestem zadowolona to mało powiedziane. Teraz z kluczami itp. polecam tylko wasz sklep.

Odpowiedź ze sklepu sparta.com.pl - duży sklep internetowy B2B i B2C okucia, zamki, zabezpieczenia

Szanowny Kliencie, Serdecznie dziękujemy za ocenę na najwyższym poziomie. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom i zapewnić satysfakcjonującą obsługę. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty i usługi utrzymywały najwyższą jakość i spełniały potrzeby naszych klientów. Liczymy na dalszą owocną współpracę i pozostajemy do Państwa dyspozycji. Z poważaniem, Zespół Sparta
Kupiłam klamki , których nie mogłam znaleźć w marketach zagranicznych.. a szukałam dość długo.
Wszystko super. Najbardziej podobał mi sie czas realizacji zamówienia. Jak najbardziej polecam.
Świetny produkt szybka wysyłka profesjonalna obsługa polecam serdecznie!
Bardzo duża poprawa, wczoraj zamówiłem a dzisiaj dostałem zamówienie, tak trzymać 💪
Super obsługa, bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówień, ceny konkurencyjne.
Bardzo duży asortyment.Fachowe i miłe doradztwo.Szybkość realizacji.Starannie zapakowane.Mirosław
Zamówienie zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami. Zakupione zamki bramowe na klucz.
Zróbcie od razu płatność blikiem i odbiór w paczkomacie . Po co szarpać kuriera? Szkoda chłopa.
Wszystko w jak najlepszym porządku, deklarowany termin wysyłki i otrzymania paczki dotrzymany ! Towar mało powszechnie stosowany - dostępny ! Tak trzymać!

Szybki termin realizacji i ogromy wybór. To już moje kolejne zamówienie i na pewno nie ostatnie.
Szybka reakcja na kontakt i prośbę o ekspresową wysyłkę, dostawa dotarła na czas, dziękuję!
Szybkość wysyłki, jakość zapakowanego towaru.
H J
Henryk J.
Przesyłka dotarła w terminie była dobrze zabezpieczona do transportu.
Proponuję szybciej wysyłać towar i szybciej zwracać pieniążki jak nie posiadacie towaru. Należy też popracować nad bazą towaru skoro brak na magazynie to nie powinienem go kupić i czekać 4 dni na zwrot.

Szanowni Państwo, dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Cieszymy się, że nasza oferta spotkała się z Państwa uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby każda interakcja z naszą firmą była na najwyższym poziomie, zapewniając profesjonalizm oraz pełne zadowolenie klientów. Z wyrazami szacunku, Zespół Sparta