kludo.pl

Opinie łącznie (629) Opinie (333) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości i staranności wykonania produktów, często podkreślając dbałość o szczegóły. Wielu klientów chwali solidność i trwałość produktów, co daje im poczucie pewności co do zakupu. Kontakt i obsługa klienta oceniane są jako bardzo profesjonalne, pomocne i uprzejme. Klienci często podkreślają staranne i bezpieczne zapakowanie produktów na czas transportu. Wygląd i estetyka produktów są bardzo wysoko oceniane przez klientów, którzy chwalą ich design i prezentację. Czas dostawy zazwyczaj spełnia oczekiwania klientów, choć niektórzy wspominają o dłuższym oczekiwaniu.

Opiniekludo.pl

Śliczna ławeczka do przedpokoju. Szukałem wszędzie no i okazało się, że tylko tutaj znalazłem taką jak chcę. Po prostu ją "zaprojektowałem" Cena wysoka ale wykonanie bardzo staranne. Miałem szczęście i trafiłem na promocję tego modelu który chciałem. Z ponad tysiąca zrobiło się 650zł i tą kwotę już jakoś zaakceptowałem. Czekałem około miesiąca. Ławeczka przyszła bardzo dobrze zabezpieczona. Tak czy siak polecam!
Przesyłka super zabezpieczona, firma telefonicznie informuje ze wysyła przesyłkę i potwierdza adres dzięki czemu mogłem podać inny bardziej pasujący. Super!

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszych usług. Cieszymy się, że nasze starania w zakresie zabezpieczenia przesyłki oraz telefonicznego potwierdzenia adresu spotkały się z Pana uznaniem. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić klientom jak najwyższy komfort i bezpieczeństwo realizacji zamówień, co jest dla nas bardzo ważne. Zespół KLUDO

Dwa wieszaki i siedzisko

Jestem pod wrażeniem jakości wyrobów Waszej firmy. Produkty przyszły bardzo dobrze opakowane i zabezpieczone. Samą jakość produktów też oceniam jako wysoką z dużą dbałością o szczegóły. I na koniec drobnostka, na którą mało kto zwraca uwagę - śruby i zaślepki przyszły z pewną rezerwą co jest warte podkreślenia.

Super producent

Najbardziej urzekła mnie dbałość o zadowolenie klienta, to, że pracownicy analizują zamówienie i sprawdzają jego poprawność . To rzadko się zdarza, a jest szczególnie cenne. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za tak pochlebną opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani naszą dbałość o szczegóły i zaangażowanie pracowników w analizę oraz weryfikację zamówienia. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi i pełne zadowolenie klienta są dla nas priorytetem, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji przebiegał bezbłędnie. Pani słowa są dla nas dodatkową motywacją do dalszej pracy. Zespół KLUDO
Piękne, minimalistyczne siedzisko do przedpokoju. Wykonane bardzo estetycznie, polecam :)))

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego siedziska. Cieszymy się, że jego minimalistyczny design oraz estetyczne wykonanie spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy również za przesłane zdjęcie produktu – bardzo miło nam zobaczyć, jak prezentuje się w Pani wnętrzu. Zespół KLUDO

Garderoba polecam gorąco

Bardzo ładnie i starannie wykonany wieszak i pufa, zgodny z opisem i dostawa zgodna z terminem , gorąco polecam, pewnie jeszcze nie raz skorzystam z oferty firmy .

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię oraz za przesłane zdjęcie – ogromnie się cieszymy, że nasze produkty tak dobrze prezentują się w Pani wnętrzu 😊 To dla nas ogromna satysfakcja, że wieszak i pufa spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości i wykonania. Dziękujemy również za polecenie – to dla nas najlepsza rekomendacja! Zespół KLUDO
Bardzo solidny i porządnie wykonany wieszak. Ładnie się prezentuje.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego produktu. Cieszymy się, że wieszak spełnił Pana oczekiwania pod względem solidności i estetyki. Pana satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Z poważaniem, Zespół KLUDO

bardzo wysoka jakość, zgodnie z zamówieniem

zgodnie z zamówieniem, bardzo dobra jakość, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z sklepem

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią. Cieszymy się, że zamówienie spełniło Pana oczekiwania pod względem jakości oraz szybkości realizacji. Dokładamy wszelkich starań, aby kontakt z naszym sklepem był zawsze sprawny i profesjonalny, a Pana satysfakcja pozostawała dla nas priorytetem. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy i utrzymywania wysokich standardów obsługi. Zespół KLUDO

Solidne wykonanie ławka z półkami na buty.

Solidne wykonanie, profesjonalna obsługa, wysyłka ok 2 tygodnie od zamówienia, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam! Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Dziękujemy za pięciogwiadkową opinie oraz przesłaną fotografię. Zespół KLUDO
Jakość wykonania i dołączone wszystkie elementy do montażu

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jakość wykonania oraz kompletność elementów do montażu spełniły Pana oczekiwania. Zespół KLUDO

ławka i wieszak ścienny

Ogólnie rzecz biorąc, zamówione przeze mnie przedmioty (ławka i wieszak ścienny) wydają się być dobrej jakości i wyglądają bardzo ładnie. Sklep przekroczył oczekiwany czas dostawy i wysłał informację dopiero na kilka dni przed wygaśnięciem ubezpieczenia TrustedReviews, co pozostawiło pewien niesmak.
Wieszak jest przepiękny , wisi, prezentuje się rewelacyjnie. Czas realizacji zamówienia bardzo szybki. Jedynie mam zastrzeżenia do firmy kurierskiej. Brak możliwości skontaktowania się, a gdy już się udało kurier podał godzinę z sufitu i przyjechał ponad 2 godziny później. Bez potrzeby zwalniam się z pracy. Zakup jednak zrekompensował wszystko. Pozdrawiam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 💛 Cieszymy się, że wieszak spełnił oczekiwania i pięknie prezentuje się w Pani wnętrzu. Przykro nam natomiast z powodu niedogodności związanych z firmą kurierską - dokładamy wszelkich starań, by przesyłki docierały nie tylko szybko, ale i wygodnie. Cieszymy się, że mimo tego zakup okazał się satysfakcjonujący. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie! Zespół KLUDO 🖤
Wszystko w porządku. Wysyłka wcześniejsza niż 30 dni :)

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie, a zamówienie dotarło szybciej niż zakładany termin realizacji. Zespół KLUDO

Piekne rzemioslo

Jestem zachwycona otrzymanymi produktami - zamowilam wieszak Alf i laweczke do przedpokoju - industrialny styl i minimalizm, nienaganna jakosc wykonania. Produkty swietnie zapakowane i zabezpieczone. Dosyc dlugi czas oczekiwania, co jest zrozumiale, bo to produkty na indywidualne zamowienie. Dziekuje!
Doskonały produkt, zapakowany do transportu ze szczególną troską . Kontakt producenta z klientem przed wysyłką z info o wysłaniu produktów. Pełny profesjonalizm w obsłudze klienta.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię 🤍 Ogromnie cieszy nas, że doceniła Panio jakość produktu, staranność pakowania oraz kontakt przed wysyłką. Profesjonalna obsługa i bezpieczeństwo w transporcie to dla nas priorytet. Zapraszamy ponownie! Zespół KLUDO
Kupiłem wieszak i jestem bardzo zadowolony. Jakość wykonania super. Towar zapakowany do transportu perfekcyjnie. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat naszego wieszaka. Cieszymy się, że jakość wykonania oraz sposób pakowania spełniły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były nie tylko trwałe, ale również odpowiednio zabezpieczone podczas transportu. Pana rekomendacja jest dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Zespół KLUDO
Wszystko było super. Zamówienie , dostawa i kontakt telefoniczny.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces zamówienia, dostawa oraz kontakt telefoniczny spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap współpracy z naszą firmą był na najwyższym poziomie, co pozwala nam budować zaufanie i satysfakcję naszych klientów. Pani zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. Zespół KLUDO

Wszystko super!

Bardzo dobre wykonanie mebla, miła i profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam!!! Ławeczka w moim przedpokoju prezentuje się pięknie:)

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią na temat naszego produktu oraz obsługi. Cieszymy się, że wykonanie mebla spełniło Pani oczekiwania, a szybka dostawa i profesjonalna obsługa zrobiły na Pani u dobre wrażenie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty nie tylko wyróżniały się jakością, ale także estetyką, dlatego ogromnie cieszy nas, że ławeczka pięknie prezentuje się w Pani przedpokoju. Zespół KLUDO
Profesjonalnie zapakowane, porządne kołki w zestawie, wykonanie świetne.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości wykonania oraz estetyki opakowania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były nie tylko solidne i trwałe, ale także estetycznie zapakowane, co jest dla nas niezwykle ważne. Pani pozytywna ocena motywuje nas do dalszej pracy i ciągłego doskonalenia oferty. Zespół KLUDO
Produkt dobrej jakości. Pięknie się prezentuje, minimalistyczny, z klasą 🙂 bardzo dobrze zabezpieczony i wyposażony we wszystkie potrzebne do montażu.

Odpowiedź ze sklepu kludo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię 🙂 Cieszymy się, że jakość produktu, jego minimalistyczny wygląd oraz sposób zapakowania spełniły Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że mebel będzie długo cieszył w codziennym użytkowaniu. Zapraszamy ponownie!!! Zespół KLUDO