Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz dostawę. Obsługa opisywana jest jako profesjonalna, pomocna i fachowa. Klienci są zadowoleni z jakości oraz zgodności produktów z opisem. Kontakt ze sprzedawcą jest oceniany bardzo pozytywnie, często jako miły i rzetelny. Klienci doceniają staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Produkty najczęściej są zgodne z opisem i oczekiwaniami klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemgkfordparts.pl
Przewód układu chłodzenia(8286) S-Max 2.5T
Kupiłem przewód układu chłodzenia 8286 do Forda S-Max 2.5T, towar oryginalny, pasuje idealnie. Zamówiłem w czwartek wieczorem, a w sobotę przed południem paczka była do odbioru, także wysyłka błyskawiczna pomimo informacji w opisie, że możliwa jest do 5 dni. Polecam.
Towar bardzo dobry. Dostarczony ekspresowo. Wszystko zgodnie z zamowieniem. Kupowałem w tym sklepie części do forda mondeo wiele razy i zawsze byłem zadowolony.
Gorąco polecam.
Dobry kontakt ze sprzedawcą, zostałam od razu poinformowana o późniejszej dostawie i zaproponowano mi odpowiednie rozwiązanie
Zamówienie dotarło bardzo szybko. Zapakowane wzorowo , zabezpieczono przed uszkodzeniem. Polecam zakupy u tego dostawcy.
Mega profesjonalny sklep. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna i bezproblemowa wysyłka, bardzo dobra jakość produktu. Jak dla mnie 10/10. Szczerze polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Świetna obsługa, duży wybór chemii detailingowej i profesjonalne podejście do klienta. Zdecydowanie polecam!
Szybko wysłane i dostarczone produkt oryginalny i dobrze zapakowany
:))))
Dzień dobry
Wszystko szybko i sprawnie.
Dziękuje.
Szybko I sprawnie.
Super sprzedawca szybko rzeczowo i sprawnie
Towar zgodny z opisem polecam
Bardzo polecam
SZYBKOŚĆ, CENA
Szybko sprawnie i na temat.
Polecam.
szybko, zgodnie z opisem