evamats.pl

5198 reviews since 9 kwi 2025

Ważny od: 9 kwi 2025
evamats.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają dopasowanie dywaników do modeli samochodów, ich wysoką jakość wykonania, trwałość oraz estetykę. Dużym uznaniem cieszy się nowoczesny wygląd, szeroka gama kolorów i możliwość personalizacji. Obsługa klienta wyróżnia się zaangażowaniem i szybkimi reakcjami, a łatwość czyszczenia oraz utrzymania dywaników w czystości jest często podkreślana jako atut. Czas realizacji zamówień i dostarczenia produktu również zazwyczaj spotyka się z pozytywnym odbiorem. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące niedociągnięć w dopasowaniu, zastrzeżenia do niektórych materiałów oraz pojedyncze problemy komunikacyjne przy obsłudze klienta. Cena dywaników bywa oceniana jako wysoka, a niektóre osoby wskazują na potrzebę jej obniżenia. Systemy mocowania, takie jak rzepy i zaczepy, oceniane są bardzo różnie – od świetnych po nieskuteczne lub źle dopasowane. Nieliczni klienci zgłaszają również zastrzeżenia do rozwiązań związanych z czyszczeniem, a w pojedynczych przypadkach odnotowano opóźnienia w realizacji zamówień.

Opinieevamats.pl

Dywaniki EVAMATS użytkuję juz 6 tygodni i jeszcze ani razu nie musiałam ich czyścić ,wybrałam wgłębienia jak plaster miodu i jestem zachwycona,są tak głębokie ,że ciągle jeszcze jest czysto w aucie.Chwalę się wszystkim i wszędzie ,ponieważ nie potrafię przestac sie nimi cieszyć,wyglądają pięknie całe czarne ,świetnie dopasowane idealnie pasują ,z perfekcyjną dokładnością i dbałością wykonane.Polecam z całego serca,każdemu kto myśli o zakupie dywaników do swojego auta.Wasza bardzo zadowolona klientka

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za tak ciepłą opinię i za to, że dzieliła się Pani entuzjazmem z innymi. Cieszymy się, że dywaniki z wgłębieniami w kształcie plastra miodu spełniają Pani oczekiwania – to właśnie taki poziom czystości i funkcjonalności chcemy zapewniać. Doceniamy również uwagę na temat dokładności dopasowania i wykonania; to potwierdza, że nasze starania nad każdym szczegółem mają sens. Zaufanie klientów takich jak Pani motywuje nas do dalszego doskonalenia się. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS
Jestem bardzo zadowolony z zakupu dywaników na miarę do mojego VW Tiguana III. Dopasowanie jest naprawdę bardzo dobre — dywaniki idealnie układają się w samochodzie, dobrze przylegają i przede wszystkim dokładnie pokrywają podłogę, również w miejscach, na których najbardziej mi zależało. Bardzo dobra jakość wykonania, solidny materiał i estetyczny wygląd. Widać, że są wykonane z dbałością o szczegóły, a nie są to jakieś uniwersalne dywaniki „na oko”. Duży plus również za precyzyjne dopasowanie do konkretnego modelu auta. Po założeniu wyglądają bardzo dobrze i sprawiają wrażenie produktu zdecydowanie wyższej klasy. Zakup zdecydowanie udany. EvaMats mogę z czystym sumieniem polecić każdemu, kto szuka porządnych dywaników na miarę do swojego samochodu.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię. Cieszymy się, że dopasowanie dywaników do Pana VW Tiguana okazało się naprawdę precyzyjne i że jakość wykonania spełniła Pana oczekiwania. To właśnie dla nas ważne — że każdy dywanik jest wykonywany z dbałością o szczegóły i dokładnie pokrywa podłogę tam, gdzie to najbardziej istotne. Dziękujemy za zaufanie i za rekomendację naszych produktów. Zapraszamy do kolejnych zakupów. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Najlepsze jakie miałem

Zasadniczo zestaw jest najlepiej dopasowanymi dywanikami jakie miałem. A do lancii musy w brązowym wnętrzu ciężko coś znaleźć. Dobrze wyglądają, dopasowanie jest przyzwoite, ograniczają rozprzestrzenianie się brudu, plus w tym zasadniczo jasnym brązowym kolorze rozjaśniają wnętrze auta. Ale no idealnie nie jest. Najbliżej do perfekcji jest dywanik kierowcy, po dociśnięciu leży praktycznie bez zarzutu. Tylne dywaniki mają trochę za mało miejsca przy kotwach pasów ale to jest pomijalne. Problematyczny był dywanik pasażera, bo wygląda jak by jego te dodatkowe fałdy były za długie. Nie ważne jak go docisnąłem finalnie ktoś przesuną do przodu fotel i szyna cała w smarze zahaczyła o dywanik i już pierwszego dnia plama. Poza tym jeszcze jedna nie tyle co wada co zastanawiająca rzecz: na każdym załamaniu szwu są rzepy co powinny trzymać dywaniki do tapicerki. Dziwne jest to, że te rzepy są też w miejscach gdzie lądują na plastikowych elementach i w montażu nie pomagają. Zasadniczo jest to najlepszy zestaw jaki w samochodach widziałem, choć za prawie 700 zł myślę, że mogę trochę ponarzekać. Produkt jest nadal niezły i jak ktoś ma auto gdzie nie chce się bać, że wóz się pobrudzi i nie rozniesie tego to robią robotę.

oczekiwania małżonki

To jak to dobrze wygląda, przeszło moje oczekiwania. I co ważniejsze, małżonki również. Szybkość realizacji mogłaby zawstydzić Asterixa wspomaganego magicznym napojem. Jednak rzeczą prostą i banalną, której się nie spodziewałem to rzepy unieruchamiające maty w miejscu. Jednak najprostsze rozwiązania są najlepszymi. Całość solidnej konstrukcji, zabezpieczone, spełniające funkcję w sumie tworzy produkt premium.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię. Cieszymy się, że nasze dywaniki przekroczyły oczekiwania zarówno Pana, jak i Pani małżonki. Słowa pochwały dla szybkości realizacji nas motywują, a szczególnie doceniamy uwagę na temat rzepeł unieruchamiających maty – rzeczywiście, najprostsze rozwiązania okazują się najskuteczniejsze. Solidna konstrukcja i bezpieczeństwo użytkowania to dla nas fundamenty każdego produktu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do kolejnych zakupów. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Kupiłem i wydawało mi się że nie pasują....

Kupiłem i wydawało mi się że nie pasują, bo były większe od oryginalnych. Byłem turystycznie w Gdańsku i umówiłem się z serwisem reklamacyjnym EVAMATS. Pomogli mi w ułożeniu tych dywaników. Przyznaję, że dało się. Niestety nie jestem hmm... złotą rączką. Dywaniki pięknie pasują i są bardzo ładne. Dziękuję serwisowi za profesjonalną pomoc i życzliwość. Pozdrawiam
Dywaniki dobrej jakości, starannie wykonane, dibrze dopasowane. Jedynym mankamentem jest początek składania zamówienia. W tabeli, którą trzeba wypełnić powinno być więcej rubryk dot. samochodu, by firma mogła znaleźć odpowiedni model samochodu, bez zbyt dużego obciążenia klienta ( maile, wyjaśniania itd.) i tracenia czasu, jak to miało miejsce w moim przypadku. Ale, podsumowując, eleganckie dywaniki poprawiły mi humor.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Dziękujemy za szczegółową opinię i za to, że docenili Państwo jakość oraz staranność wykonania naszych dywaników. Cieszymy się, że eleganckie wzory i dopasowanie poprawiły Panu humor. Rozumiemy również uwagi dotyczące formularza zamówienia. Sugestia o rozszerzeniu rubryk dotyczących danych samochodu jest dla nas wartościowa - przyjrzymy się, jak uprościć proces na etapie zamawiania, aby klienci od początku mieli jasność, bez dodatkowej korespondencji. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Eva-Mats to strzał w dziesiątkę

va-Mats to strzał w dziesiątkę! Dywaniki są idealnie dopasowane do podłogi samochodu, a ich komórkowa struktura genialnie zatrzymuje cały brud, wodę i piasek. Czyszczenie to kwestia kilku sekund – wystarczy je po prostu wytrzepać. Wnętrze auta od razu wygląda świeżo i nowoczesne. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni sobie czystość i wygodę!

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Dziękujemy za tak ciepłą opinię! Bardzo cieszymy się, że komórkowa struktura naszych dywaników sprawdza się w praktyce – zatrzymywanie brudu, wody i piasku to dokładnie to, do czego je projektujemy. Fakt, że czyszczenie zajmuje Panu zaledwie kilka sekund, pokazuje, jak ważne dla nas są łatwość użytkowania i długotrwałość estetyki wnętrza. Dziękujemy za zaufanie i polecenie naszych produktów. Zapraszamy do kolejnych zakupów! Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Królewki produkt

Zamówiłem komplet dywaników na przód i tył mojej Omody. Dywaniki podwójnie obszyte z rantami i podstopnikiem. Produkt przeszedł moje oczekiwania. Świetna jakoś, szybka realizacja. ŁAtwość czyszczenia, bardzo dobre dopasowanie. Na tych dywanikach nawet jak czegoś na wnosimy to jest o nie widoczne. Z dywanikami Evamast w aucie zawsze mamy czysto niezależnie od tego po czym chodziliśmy i co wnieśliśmy na butach do auta.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię. Cieszymy się, że dywaniki do Omody przekroczyły Pana oczekiwania, a zwłaszcza, że praktyczność i łatwość czyszczenia okazały się dokładnie takie, jakie sobie wymarził. Świetnie słyszymy o naszej double-stitching i rantach – to właśnie ma chronić wnętrze Pana auta przez długie lata. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do kolejnych zakupów. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Jetour dashing bardzo dobrze dopasowane.

Bardzo dobrze dopasowane,super wykonane,jedna uwaga w przypadku Jetour Dashing dywaniki przód i tył z ratami !!! mają rzepy na rankach,niestety w Jetour Dashing na rantach w aucie są plastikowe listwy i rzepy nie mają się jak trzymać, gdyby rzepy były od spodu przy rantach byłoby idealnie,tak czy inaczej leżą rewelacyjnie,zakrywają całą podłogę.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za szczegółową opinię dotyczącą dopasowania dywaników do Jetour Dashing. Cieszymy się, że jakość wykonania oraz pokrycie podłogi zostały ocenione bardzo pozytywnie. Dziękujemy również za konkretną uwagę odnośnie rzepów i rantów w tym modelu. To cenna obserwacja, którą warto uwzględnić przy dopracowywaniu rozwiązań dla tego wariantu auta. Sprawdzimy, jak lepiej zaadaptować system mocowania do specyfiki plastikowych listew w Jetour Dashing. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Mam mieszane uczucia...

Zamówiłam dywaniki z podwyższonymi bokami i niebieskimi obszyciami. Na pierwszy rzut oka wyglądały pięknie. Niestety , zamawiając popełniłam dwa błędy. Po pierwsze głupotą było zamawiać jasne obszycia. Po kilku tygodniach używania obszycia są koszmarnie brudne, a wiadomo, że zwykłym przemyciem wodą tego nie umyję. Szorowanie też na niewiele się zda. Pranie w pralce plastikowych dywaników? Odpada. Zatem materiałowych obszyć absolutnie nie polecam i już wiem, że dywanik pod nogami kierowcy na pewno zmienię na zwykły. Drugi mój błąd: zamówiłam dodatkowo podpiętek ( na dodatek też z takim obszyciem!!l). Niestety podpiętek jest wszyty w złym miejscu, tzn. zbyt blisko środka. Przez to nasiskając gaz albo piętę mam w połowie na podpiętku, a połowę poza nim ( nie muszę chyba wspominać, jak wygląda w tej sytuacji blękitne obszycie), albo, chcąc faktycznie trzymać całość pięty na podpiętku, muszę ustawiać nogę w skrzywionej, nienaturalnej i niewygodnej pozycji. Kolejna rzecz, to niedokładne przyleganie podwyższonych brzegów dywanika kierowcy do ścian samochodu. Mimo bardzo precyzyjnego mocowania dywanika ( inaczej się nie dało, bo trzeba dywanik przypomocować do podłogi za pomocą zatrzasków) dywanik po prawej strony brzydko odstaje , a jest na tyle sztywny, że nie da się nic z tym zrobić. Do pozostałych trzech dywaników i wkładu do bagażnika nie mam zastrzeżeń ( poza brakiem pomysłu na pranie błękitnych obszyć, ale to już moja bezmyślność przy zamawianiu i mój problem). Niemniej dywanik kierowcy nie nadaje się do dłuższego estetycznego używania.

dywaniki - Volkswagen T5 Caravelle rząd I i II

Zamówiłem dywaniki do VW T5 Caravelle, zachęcony reklamą dywaników na FB. Mam takie uwagi po ich zakupie: na stronie, kupując dywaniki zobrazowane są pojedyncze dywaniki, a do T5 produkowane są duże, całościowe dywaniki (jeden na cały rząd foteli). Z jednej strony jest to fajne, bo ładnie pasują w dużej przestrzeni auta, zwłaszcza w drugim rzędzie foteli, no i się trzymają stanowiąc całość, z drugiej strony gdy zajdzie potrzeba ich czyszczenia (np. z piasku lub co gorsza psiej kupy) trzeba wyciągnąć cały duży dywanik (z przodu łączony dla obu miejsc, kierowcy i pasażera) - stare gumowe dywaniki były pojedyncze (łączone ze sobą jak klocki), co ułatwiało czyszczenie na myjni. Szkoda, że zamawiając dywaniki nie wiadomo jak będą one finalnie wyglądały - powinien być na maila wysłany projekt/obraz przedstawiający co się kupuje, a nie dopiero jest zaskoczenie jak przychodzi paczka. Druga sprawa - zapach dywaników. W tej chwili w kabinie auta jest nieprzyjemny zapach dywaników, nieco chemiczny, czego nie było przy gumowych dywanikach. Na plus: super wykonanie dywaników (choć podpiętnik z drugiej pianki powoduje, że podeszwa buta zahacza o niego podczas naciskania pedału sprzęgła - może przy podpietniku z metalu, który jest cieńszy, takiego problemu nie ma...), wszystko jest ładnie docięte, spasowane na wymiar. Minusy: przy dużym aucie, jak VW T5 dostajemy duże, łączone dywaniki - w drugim rzędzie jest to fajne, w pierwszym rzędzie problematyczne. Z pewnością dywaniki do mniejszych aut, pojedyncze, są rewelacyjne, bo są super spasowane i łatwe w czyszczeniu. No i ten zapach - mi akurat mocno przeszkadza, ale ktoś inny może nie jest taki wrażliwy (może też zapach z czasem zniknie)... Myślę, że gdyby dywaniki były tańsze, to bym je z tego powodu usunął z auta i wrócił do starych, gumowych dywaników, ale z uwagi na ich wielkość kosztowały dosyć sporo, więc szkoda jest mi je wyrzucać. Jak dla mnie podpiętnik z pianki to chyba kiepski pomysł - jest gruby i zawadza się podeszwą buta, a dodatkowo pomiędzy podpiętnikiem a dywanikiem jest przerwa i może się zbierać tam wilgoć i brud. To tyle uwag, po kilku dniach używania.

Dobry

Jeśli chodzi o sam produkt nie moge powiedzieć złego słowa, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeśli chodzi o stronę i fakt zamawiania kilku zestawów do różnych aut to tragedia musicie popracować na dopracowanie strony. Zamówienia sie mieszają nie są prdyoisane musiałem kilka razy podawać jakie rzeczy zamówiłem do jakiego auta. Kontakt z firmą jak najbardziej na plus odbierają telefony służą pomocą. Jeszcze co do strony , jest podane ze max 3 kody rabatowe a tak naprawdę wchodzą 2 bo jeden z nich jest automatycznie przypisany do zestawu. Z tego co widziałem kiedyś było łącznie 6 . Informatycy muszą popracować nad stroną. Podsumowując: - produkt dobra jakość na plus - kontakt z firmą/ pomoc na plus - strona to jakiś nie wypali na minus
Dzień dobry. Wszystko jest w porządku, realizacja była szybka. Jest tylko jedno „ale”: dywaniki na tylne siedzenia nie przylegają i nie są mocowane do progów przy drzwiach. W tym miejscu nie ma przewidzianego mocowania na rzep. (Zdjęcie w załączniku). Byłbym wdzięczny, gdyby można było jakoś rozwiązać ten problem. Na przykład przesłać trzy rzepy na kleju, które można przykleić do progów.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Dziękujemy za szczegółową opinię i za to, że zwrócił Pan uwagę na sposób mocowania dywaników na tylne siedzenia. Cieszymy się, że realizacja przebiegła szybko i sprawnie. Rozumiemy, że brak mocowania przy progach drzwi stanowi dla Pana niedogodność. Przekazujemy tę uwagę naszemu zespołowi reklamacji, który sprawdzi możliwość rozwiązania tego problemu, w tym wariant z dodatkowymi rzepami na kleju. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Rewelacja!

Z dywaników jestem zadowolony. Wykonane zgodnie z moim zamówieniem i oczekiwaniem, pod model samochodu, którego jeszcze na stronie nie było. Dywaniki są skrojone i wyprofilowane do podłogi idealnie. Wyglądają estetycznie i spisują się w praktyce bardzo dobrze. W bonusie od firmy dostałem także dywanik na tunel środkowy. Wielka pochwała należy się za szybkość realizacji zamówienia, zaledwie kilka dni, choć na stronie internetowej jest informacja, że do 14 dni. Dziękuję i pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Dziękujemy serdecznie za tak ciepłe słowa! Cieszymy się, że dywaniki zostały wykonane idealnie do Pana samochodu i że dopasowanie, wyprofilowanie oraz estetyka spełniły oczekiwania. Szczególnie miło nam słyszeć, że zrealizowaliśmy zamówienie szybciej niż typowy termin – takie potwierdzenie motywuje nasz zespół do dalszej pracy na wysokim poziomie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do kolejnych zakupów. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS
Jeszcze nie wypróbowałem wszystkich opisywanych zalet bo używam krótko - nawet jeszcze nie czyściłem . Co dzisiaj mogę powiedzieć :bardzo dobra jakość oceniając wizualnie sam materiał i wykończenie . Sam proces produkcji wyjątkowy z dbałością o idealne dopasowanie łącznie z prośbą o zrobienie zdjęć i potwierdzenie wybranych wymiarów byłem tym mile zaskoczony (a samochód raczej typowy Tucson) może dzięki temu pasują idealnie i wyglądają świetnie mimo, że zamówiłem czarne no i chronią dużo większa powierzchnię niż dywaniki oryginalne . Super polecam -warte tej ceny . Mam nadzieję, że będzie je też łatwo czyścić.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię. Bardzo się cieszymy, że już na początku użytkowania docenił Pan jakość materiału, wykończenie oraz wygląd dywaników. Szczególnie miło nam, że proces dopasowania, w tym prośba o zdjęcia i potwierdzenie wymiarów, został odebrany pozytywnie. Właśnie taka dokładność pomaga nam uzyskać idealne dopasowanie i lepszą ochronę wnętrza auta niż przy standardowych rozwiązaniach. Mamy nadzieję, że dywaniki równie dobrze sprawdzą się także przy dalszym użytkowaniu i czyszczeniu. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS
Zamówienie na dywaniki do Hyundai Tucson zrealizowane bardzo szybko. Pierwsze dotyczyło tylko strony kierowcy i bagażnika. Po zamontowaniu w samochodzie okazały się takie piękne że domówiłem w rozmowie telefonicznej z bardzo miłą Panią dywanik po stronie pasażera. Taka moja uwaga, może w opcjach na stronie uwzględnić np. tylko stronę pasażera😎

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za opinię i za zaufanie. Cieszą nas wiadomości o szybkiej realizacji zamówienia oraz że dywaniki do Hyundai Tucsona spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy również sugestię dotyczącą możliwości wyboru poszczególnych stron w opcjach na stronie – to konkretna uwaga użytkowa, którą weźmiemy pod uwagę przy dopracowywaniu prezentacji dostępnych wariantów. Dziękujemy za kolejny zakup i zapraszamy do kolejnych. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Evamats - super firma, super dywaniki.

po złożeniu zamówienia na dywaniki do dwóch samochodów zdziwiłem się, że firma prosi o zdjęcie podłogi tylko do jednego samochodu (Volvo). Napisałem e-maila ze stwierdzeniem, że tak profesjonalna firma nie powinna zobowiązywać klienta do robienia zdjęć itd. Wasza późniejsza korespondencja w tej sprawie była przekonywująca, bardzo "kulturalna" - postąpiłem zgodnie z Waszą prośbą. Piszę o tym bo nie wykluczam, że niektórzy klienci mogą mieć trudności spełnić Wasze prośby. Otrzymałem zamówione dywaniki bardzo szybko, w całości pasują do moich samochodów, są bardziej funkcjonalne, estetyczne, piękne - jesteście super firmą, polecam Was moim znajomym Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i niezwykle pozytywną opinię! Naprawdę doceniamy, że poświęcił Pan czas, aby podzielić się swoimi doświadczeniami z całego procesu — od składania zamówienia, przez naszą korespondencję, aż po odbiór dywaników. Cieszymy się, że nasza obsługa była dla Pana przekonywująca i kulturalna, a produkty spełniły Pańskie oczekiwania pod względem dopasowania, funkcjonalności i estetyki. Szczególnie dziękujemy za Pana uwagi dotyczące przesyłania zdjęć — traktujemy je bardzo poważnie, bo pomagają nam ulepszać nasze procedury i ułatwiać klientom korzystanie z naszych usług. To dla nas ogromna satysfakcja, że zdecydował się Pan polecać nas znajomym i że docenia Pan jakość naszych dywaników. Takie słowa są dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów! Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS

Wszystko byłoby ok z dywanikami gdyby ....

Wszystko byłoby ok z dywanikami i byłoby 5 gwiazdek gdyby nie jeden szczegół - dobór dywaników odbywał m.in. na podstawie nr VIN auta. Otrzymane dywaniki (przód) posiadają tzw dziury pod mocowanie do podłogi - tyle tylko że moje auta nie posiada takich mocowań w podłodze. Mam zatem dywaniki z niepotrzebnie zrobionymi dziurami. Druga kwestia - taśma rzep zastosowana do dywaników kiepsko trzyma w aucie. Nie skleja się z wykładziną podłogi. Szkoda.

Odpowiedź ze sklepu evamats.pl

Szanowny Panie, Dziękujemy za szczegółową opinię i za to, że zwrócili Państwo uwagę na dwa konkretne problemy: niepotrzebne otwory montażowe w Państwa modelu samochodu oraz trzymanie się taśmy rzepowej na wykładzinie podłogi. Rozumiemy, że te kwestie wpłynęły na zadowolenie z produktu. Sprawy te przekażemy do naszego zespołu reklamacji, aby je gruntownie sprawdzili – zarówno pod kątem doboru na podstawie nr VIN, jak i właściwości adhezyjnych taśmy w różnych warunkach użytkowania. Dziękujemy za konstruktywną uwagę. Takie feedback'i pomagają nam w stałym doskonaleniu naszych produktów i procesów. Z wyrazami szacunku, Zespół EVAMATS
Bardzo Miła obsługa .Popełniłam pomyłkę w podaniu modelu swojego auta ,Pan wytłumaczył mi grzeczgdzie zrobiłam błąd pomógł w złożeniu reklamacji a następnie poprowadził w naprawieniu swojej pomyłki.Pan okazał się empatycznym i bardzo wyrozumiałym człowiekiem.Dziękuję Niestety nie pamiętam imienia tego Pana ale napewno jest z działu reklamacyjnego.
Dywaniki, których komplet zakupiłem do auta Kia K4, nie spełniają w pełni zabezpieczenia przed przedostawaniem się piachu pod dywanik. Chodzi tu szczególnie o dywaniki z przodu auta. Na postawione pytanie Evamats w tej kwestii, uzyskałem odpowiedź, że zabezpieczają poprzez strukturę głębokiego wzornictwa powierzchniowego. Dywaniki nie miały wyprofilowanych boków, jak to było w przypadku zakupionego przeze mnie wcześniej dywanika kierowcy do Kia Rio. Przy doborze zamówienia, nie było możliwości skorzystania z dywaników z wyprofilowanymi bokami.

EVAMATS – Twój ekspert w dziedzinie spersonalizowanych dywaników samochodowych EVAMATS to polski producent wysokiej jakości dywaników samochodowych EVA, który łączy precyzję wykonania z funkcjonalnym...

Wyświetl wszystkie profile