sklep.smakiportugalii.pl Opinie:
Opinie na temat sklep.smakiportugalii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień oraz dostawy. Produkty są postrzegane jako bardzo wysokiej jakości, świeże i oryginalne. Wielu klientów docenia miłe gratisy i niespodzianki dołączane do zamówień. Klienci chwalą szeroki i różnorodny asortyment produktów dostępnych w sklepie. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, miła i pomocna. Klienci zauważają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów.
Opinie nt. sklepu sklep.smakiportugalii.pl
Godne polecenia 😎💝
Sprawna obsługa, terminowe dostarczenie towaru, znakomite zabezpieczenie przed uszkodzeniem, no i to co dopełnia satysfakcji każdego zamówienia: smak, aromat, elegancja opakowania. Otrzymałam wszystko w najlepszej formie bo...zgodnej z opisem, a więc prawdę. Dziękuję, że dbając o sprawdzone produkty i najwyższą ich jakość ( w moim przypadku oliwy) dbacie tym samym o klienta. To już drugie zamówienie ze sklepu Smaki Portugalii i każdy jest tym na co czekam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy pracują na tą jakość. 👍🌹
Prawdziwe sardynki !
Większość ludzi nie wie co to prawdziwe sardynki bo te ogólnodostępne tanie puszki w dyskontach to nie są żadne sardynki tylko marniutki szprot ale na puszcze jest napis Sardynki co jest nadużyciem i zwykłym oszustwem.
Te portugalskie są droższe ale prawdziwe i różnica jest kolosalna !
Ważne też że można wybrać te w oliwie z oliwek a nie w jakimś oleju słonecznikowym czy nie wiadomo jakim który jest szkodliwy dla nas.
Sklep ma szeroki wybór z różnymi dodatkami lub w sosie własnym.
To są sardynki !!!
Rewelacja !!!
Smaki Portugalii zachwycają od lat receptory smakowe mojej rodziny. Każdy znalazł sobie coś ulubionego dla siebie i tak kupuję od lat wiele tych samych produktów: kawę, miód, czekoladę, ryby... Ostatni zakup - pate z kaczki - okazał się przebojem smakowym.
Co można zrobić lepiej? Nie wiem :)
Szczególnie dziękuję za miłe podziękowania (i ich formę), zawsze obecne w każdym zamówieniu.
Pyyyyszności 😋😋😋
Wszystkie produkty zakupione u Was były wypróbowane na wycieczce w Portugalii. Miłość do dzisiaj. Kawa delta premium przebija smakiem włoskie, oliwa przepyszna też mija ulubiona. No i te puszki....dorsz jest mega najlepszy. Będę wracać.
Jedyny minus to cena kawy ale jakoś nie potrafię sobie jej odmówić. Moglibyście pomyśleć nad jakąś promocyjna ceną.
Wszystko pyszne i świeże. To kolejny zakup u Was i z pewnością będę wracać.
10/10..
Serdecznie polecam sklep SMAKI PORTUGALII.
Przesyłka dotarła bardzo szybko,wszystko zgodne z zamówieniem.
W paczce miła niespodzianka w formie gratisu.
Polecam również odwiedziny w sklepie stacjonarnym.Obsługa miła,uśmiechnięta i pomocna.
Sardynki, których spróbowaliśmy do tej pory są wyśmienite. Mam nadzieję, że pozostałe produkty zamówione również spełnią nasze oczekiwania. Dziękujemy za prezent do zamówienia. To bardzo miły gest.
Bardzo sobie cenimy współpracę z Państwem. Polubiliśmy portugalskie produkty spożywcze i cieszymy się, że możemy regularnie w miarę ich spożywania uzupełniać ubytki. Życzymy owocnej kontynuacji.
Dzień dobry. Szybka dostawa .Fajnie byłoby, aby do każdej przesyłki były ulotki zachęcające do kupna np. konserw rybny -to tylko taka sugestia. Pozdrawiam .Liliana Kowalik
To kolejny zakup w Smaki Portugalii.Sklep ma bardzo bogatą ofertę.Ja jestem wierna dzikim sardynkom z certyfikatem MSC. Dla mnie są wyborne.
Zwrotna informacja o statusie zamówienia oraz szybka dostawa to kolejny plus.
Na pewno będę stałą klientką.
Bardzo polecam
Jestem bardzo zadowolona z produktów zakupionych w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka, super produkty oraz mini niespodzianka gratis. Na pewno będę robić ponowne zamówienia!
Jestem zadowolony, ale byłbym bardziej gdyby można było sprawdzić skład oliwek w słoiku ( jeśli można to przepraszam. Poszukuję oliwek gdzie w składzie tylko oliwki,woda i sól. Pozdrawiam Jacek Witkowski
Świetne produkty i równie świetna obsługa.
Polecam skorzystać i się przekonać.
Oliwy, pasty, wina… oryginalne smakują najlepiej :-)
Szybka dostawa, ale dobrze byłoby, gdyby była możliwość dostawy również do innych paczkomatów poza Inpostem.
Bardzo dobra jakość i terin ważności. Miły jest dodatkowy gratis, więc będę stałym klientem tego sklepu :)
Wszystko profesjonalnie ogarnięte. Handlowiec który pakował konserwy z sardynkami do kartonu musi być dobry w Tetrisa.
Dziękuję za szybką realizację zamówienia. Jestem bardzo zadowolona i oczywiście będę korzystać z Państwa produktów.
Bardzo jakościowe produkty. Jeżeli ktoś sobie ceni smak i jakość to jest to sklep dla niego. Dostawa sprawnie i szybko. Wszystko bez zarzutów. Polecam :)
przypomnienie wspaniałych wakacji
Szeroki wybór smakowitych sardynek. Wspaniały smak niezapomnianych uroków słonecznych pomarańczy,
To już kolejny mój zakup w sklepie Smaki Portugalii i na pewno nie ostatni. Oliwa z oliwek bio, sardynki w oliwie i oliwki – wszystko świetnej jakości, świeże i bardzo smaczne. Zdecydowanie polecam.”
Wszystko super
Szybka realizacja zamówienia, produkty najwyższej jakości, super obsługa klienta. Nic tylko kupować!