22 wrz 2023
Znalazłam w Waszym sklepie oliwę Akushla, która jest cudowna w smaku, biologicznie i chemicznie czysta. Wiem to, bo spędziłam tegoroczne wakacje w gaju oliwnym i manufakturze, gdzie powstaje Akushla - w Portugalii, w dolinie rzeki Duro. Właściciel jest „zakręcony” na punkcie swojej oliwy. Ja jestem „zakrecona” na punkcie jej owocowego, łagodnego smaku!
Świetna, błyskawiczna obsługa w Waszym sklepie, odręcznie napisany list (!) i prezent powitalny zrobiły ze mnie Waszą fankę. Przemiła niespodzianka! Dziękuję.
Dostałam informację, że otrzymuję prezent przy pierwszym zamowieniu i mają nadzieję, że mi się spodoba, a żadnego prezentu nie dostałam;) to jedyny zgrzyt
Opinie nt. sklepu sklep.smakiportugalii.pl
Opinia
19 sie 2024
Wszystkie produkty spełniły moje oczekiwania,bardzo miły kontakt na miejscu,w sklepie,gdzie odbierałam produkty.Portugalskie babeczki chyba lepsze niż w Lizbonie.Wspanialy kasztanowy miód...będę wracać,polecam
Odpowiedź ze sklepu sklep.smakiportugalii.pl
20 sie 2024
Pięknie dziękujemy za miłe słowa!
Zapraszamy zawsze!
Do zobaczenia.