Ważny od: 14 sty 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów oraz ich staranne wykonanie. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Estetyka i atrakcyjny wygląd produktów są często zauważane jako ich istotna zaleta. Produkty są również doceniane za poprawę bezpieczeństwa dzieci w łóżeczkach. Wielu klientów pozytywnie ocenia łatwość i uprzejmość kontaktu ze sklepem. Część klientów zwraca uwagę na estetyczne, staranne i miłe dla oka opakowanie produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielatula.pl
Przeplataniec do łóżka dla dziecka
Produkt wygląda bardzo ładnie, porządnie wykonany. Bardzo ładne kolory. Dobrze zapakowany, szybka realizacja zamówienia. Łóżko wygląda efektownie i przytulnie.
Mała uwaga: zamówiłam 2 kolory , długość była ustalana telefonicznie zgodnie z wytycznymi sklepu internetowego , zamówiłam 2 przeplatance po 6,24 m , ale okazały się za długie ok 40 cm każdy - dość sporo , a zaplatalam je swobodnie i musiałam wplatać ten nadmiar w dwa sploty, więc sposób wyliczenia i przemnożenia długości nie do końca jest trafny…
Polecam każdemu kto ma energiczne dziecko w szczególności w łóżeczku. Mojemu synowi ta przeplatanka uratowała głowę 🤣 dzięki nim ma miękkie lądowanie na szczebelki oraz bardzo ładnie wyglądają do łóżeczka Waldi owalny i jest więcej miejsca do spania oraz bezpieczeństwo. Gdybym wiedziała wcześniej że istnieje takie coś jak przeplatanka do łóżeczka zrezygnowałbym z warkocza! Dzisiaj widzę że był to zbędny wydatek!
Jeszcze raz polecam !!!!
Gorąco polecam!!!
Na łóżeczko 120x60 cm zamówiłam 3m węża. Wyszło tak jak chciałam. Wąż jest bardzo łatwy do przeplatania, bardzo ładnie wygląda, spełnia swoją funkcję. Jestem bardzo zadowolona z produktu.
Szczerze polecam. Ekspresowa dostawa, przeplataniec miękki, bardzo ładnie prezentuje się w łóżeczku a przede wszystkim spełnia swoje zadanie, maluch nie obija się o żeberka łóżeczka. Świetny produkt ♥️
Bardzo szybka wysyłka produkt do zgody z opisem, bardzo miłely w dotyku, wszystko się zgadza :)
Przepadłam zrobione z sercem 😍😍
Bardzo miły kontakt, szybka wysyłka, piękne produkty.
Przeplatańce na łóżeczko dziecięce to rewelacja. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Chronią przed uderzeniem o szczebelki, a także zapobiegają przed włożeniem rączki czy nóżki między szczebelki. Dodatkowo pełnią funkcję estetyczną a maluszek czuje się bezpiecznie „otulony” w łóżeczku. Mam wrażenie że odkąd są z nami szybciej zasypia na nocki. Polecam
Warkocz i szybka dostawa
Warkoczy i szybka dostawa
Świetna jakość i bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo polecam
latula.pl
- +48795333596