jkstyl.pl

Opinie łącznie (624) Opinie (126) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność dostawy oraz dobre zapakowanie produktów. Większość użytkowników docenia jakość wykonania i materiałów, a także pozytywnie ocenia dopasowanie produktów do modeli samochodów. Kontakt z obsługą klienta jest oceniany bardzo pozytywnie, szczególnie za profesjonalizm i pomocność. Część klientów podkreśla również łatwość montażu wybranych produktów. Pojawiają się jednak opinie wskazujące na trudności z montażem niektórych produktów, a także pojedyncze zastrzeżenia dotyczące dopasowania do konkretnych modeli samochodów. Jakość produktów, choć przeważnie oceniana dobrze, budzi pewne podzielone opinie.

Opiniejkstyl.pl

Super, dokładnie zapakowane, szybka i sprawna wysyłka. Polecam zarówno listwy jak i sprzedającego. Listwy jeszcze nie przyklejone ale wygląda na to że będą się ładnie reprezentowsc w moim Oplu Mocca. Dziękuję i polecam.
Owiewki bardzo dobrej jakości, łatwy montaż i świetne dopasowanie. Wszystko przebiegło sprawnie, polecam sklep i produkt.
Super kontakt i szybka wysyłka. Wymiana towaru bezproblemowa polecam 👍🏻👍🏻

W 100% polecam

Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem, spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony. Polecam w 100%
Bardzo dobre i dokładne wykonanie,pasuje idealnie,polecam
Elastyczne podejście do klienta:) bardzo dobre dopasowanie pokrowców.
Ekspresowa wysyłka, wszystko w porządku, towar zgodny z opisem. Polecam
Super szybko i sprawnie, miły kurier a więc wszystko ok
Bezproblemowa dostawa. Z uwagi na gabaryty sensowny jest tylko kurier.
Jakość materiału, staranność wykonania, szybkość dostawy.

Pokrowce VW golf V

W mojej ocenie skoro pokrowce są dedykowane do danego modelu i kanapa jest dzielona to pokrowce też powinny być dzielone tym bardziej że na oparcie już dzielone są.Oczywiśie jest opis w aukcji ale nie doczytałem bo uznałem że raczej będzie to oczywiste.Co się tyczy samego materiału to widać przez niego drugą stronę jest taki cienki.Dobrze że jest trochę gąbki bo było by już całkiem nieciekawie.Na zdjęciach materiał wygląda na naprawdę solidny ale w rzeczywistości rozczarowuje.

ok

Bardzo szybka realizacja porządnie zapakowanego zamówienia, dziękuję.
Bardzo dobrze wykonane
Jestem zadowolona z zamówienia Towar dostarczony w dobrym stanie Strona czytelna ,metody płatności ok