butybuty.pl

Opinie łącznie (337) Opinie (337) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu z nich podkreśla, że buty są bardzo wygodne i spełniają oczekiwania pod względem komfortu noszenia. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, miła i sprawna, co wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Jakość produktów uznawana jest za solidną, dobrze wykonaną i zgodną z opisem. Atrakcyjne ceny i promocje często są wymieniane jako zalety sklepu, a estetyka oraz kolorystyka obuwia wpływają na ogólne zadowolenie klientów. Dodatkowo, klienci zazwyczaj są zadowoleni z dopasowania rozmiaru do opisu. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące pakowania produktów oraz sporadyczne zastrzeżenia co do szerokości lub dopasowania obuwia.

Opiniebutybuty.pl

Jestem zadowolona z zakupu. Buciki bardzo ładne i wygodne, dostarczone bardzo szybko.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Inez, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Sprawna realizacja zamówienia i szybka dostawa.

Buty w dobrej cenie

Buty w dobrej cenuw..Szybka wysylka

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Udany zakup, super Sprzedawca :)

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt. POLECAM SPRZEDAWCĘ :)

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl

Buty przyszły bez zastrzeżen wszystko dobrz

Nie mam zastrzeżeń, jest super

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl

Szare sneakersy z naturalnej skóry.

Buty w rozmiarze 38 idealne. Świetnie zapakowane.Szybka dostawa.Jestem zadowolona z produktu i dostawy.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Elżbieto, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Bardzo miła i szybka obsługa. Wszystko bez zakłóceń. Polecam w 100%

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Kamilo, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy. Zespół ButyButy.pl
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bez problemów. Polecam sklep

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Dziękujemy za szybką dostawę dobrych sneakersów, polecamy państwa firmę i buty

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Krystyno, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Butki super bardzo ladne i wygodne , super wykonane polecam❤️

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Kasiu, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Sklep z firmowym obuwiem w bardzo atrakcyjnych cenach, bardzo szybka i profesjonalna obsługa, dogodne warunki płatności, natychmiastowa realizacja zamówienia, polecam

Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie :) zespół ButyButy.pl

Ładnie wykonane

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Krystyno, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl