butybuty.pl

Opinie łącznie (273) Opinie (273) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają, że zamówienia realizowane są błyskawicznie i bez opóźnień. Wielu klientów wyraża zadowolenie z wygody i komfortu użytkowania zakupionych butów. Klienci chwalą estetykę, ładny wygląd oraz zgodność butów z opisem i zdjęciem. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Kupujący doceniają atrakcyjne ceny oraz promocje dostępne w sklepie. Klienci zazwyczaj są zadowoleni z dopasowania rozmiaru, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów konstrukcji.

Opiniebutybuty.pl

Realizacja zamówienia przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam ten sklep.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Katarzyno, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Bardzo fajna promocja na buty. Szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Danuto, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Ekspresowa wysyłka, sklep godny polecenia

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Szybko i bezproblemowo. Polecam

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Sławomirze, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Szybko i tanio.Sklep warty polecenia

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Natalio, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Buty rewelacja. Super wyglądają na nodze. Rozmiar zgodny z opisem. Polecam. Dostawa szybka.

Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie :) zespół ButyButy.pl
piękny kolor tych butów

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Agnieszko, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Fajne buty damskie żona zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Janie, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Anno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl
Szybki termin dostawy.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Wiesławo, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Buty ładne i najważniejsze że są bardzo wygodne.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Gabrielo, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Buty porządnie zrobione

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Bardzo pozytywna transakcja . Buty śliczne i wygodne . Szybka wysyłka Bardzo polecam.

Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie :) zespół ButyButy.pl
Przepiękne polecam mega zadowolenie 😍😍😍

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Aldono, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy Zespół ButyButy.pl

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Agato, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl