tkaniny.net

Opinie łącznie (2051) Opinie (237) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość tkanin, ich zgodność z opisem i zdjęciami oraz piękne wzory. Doceniają również bogaty wybór tkanin i szeroką ofertę, a także szybką dostawę w wielu przypadkach. Niektórzy zwracają także uwagę na profesjonalizm i uprzejmość obsługi. Część klientów zgłasza jednak uwagi dotyczące opóźnień w dostawie i długiego czasu realizacji zamówień, a także problemów z firmami kurierskimi. Pojawiają się sporadyczne rozbieżności między opisem a otrzymanym towarem. Opinie o obsłudze są mieszane, ponieważ niektórzy klienci skarżą się na brak odpowiedzi lub trudności z reklamacjami. Dodatkowo progi cenowe promocji oraz ceny materiałów i wysyłki bywają oceniane jako zbyt wysokie.

Opinietkaniny.net

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko było w porządku.
Tkanina bardzo ładna, dobra jakość, wszystko zgodnie z opisem. Obsługa sprawna

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za bardzo miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że tkanina jest ładna, dobrej jakości i zgodna z opisem, a obsługa przebiegła sprawnie.
Tkanina jaka kupiłam jest świetnej jakości. Polecam serdecznie. Dziekuje

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy serdecznie za wspaniałą opinię i polecenie! 😊 Cieszymy się, że jakość tkaniny spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie.

Jest w porządku

Trwajcie na aktualnym, wysokim poziomie usług i szerokim wyborze towaru.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że doceniasz wysoki poziom naszych usług oraz szeroki wybór towarów. Będziemy dalej starać się go utrzymać.

Piękny materiał na poduchy

Szybka dostawa, materiał dobry jakościowo, mam już uszyte piękne poszewki na poduchy

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa była szybka, materiał dobrej jakości, a efekt końcowy w postaci pięknych poszewek tak Cię cieszy.
Profil prywatny

Nierzetelność magazynu

Jeżeli klient płaci za 1,8 m materiału, to powinien tyle otrzymać lub informację że towar się wyprzedał lub też zwrot pieniędzy. Otrzymałam 0,9 m materiału, musiałam składać reklamację, robić zdjęcia że nie kłamię itd. Teraz czekam aż materiału znów się pojawi na stanie.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Szanowny Kliencie, przepraszamy, że otrzymałeś niewłaściwą długość metrażu, niestety może się to zdarzyć w pojedynczych przypadkach podczas cięcia. Abyśmy mogli poprawić nasze działania, ważne jest dla nas, aby sprawdzić to na podstawie dowodu fotograficznego, abyśmy mogli w razie potrzeby naprawić ten błąd w magazynie. Zaproponowaliśmy Ci już zamiennik za Twoją reklamację.
Dzień dobry,za zamkiem czekałam długo.Koszt zamka nie za tani ,ale koszty przesyłki przebiły wszystko.Na szczęście pasuje idealnie i o to mi chodziło.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za pięć gwiazdek! Bardzo się cieszymy, że zamek idealnie pasuje. Jednocześnie przepraszamy za dłuższy czas oczekiwania oraz wysokie koszty dostawy — przekazujemy Twoją uwagę dalej, aby to poprawić.
Jest super czas dostawy, wymiary zgodne z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że czas dostawy był bardzo dobry, a wymiary zgodne z zamówieniem.
Sprawnie szybko jestem bardzo zadowolona

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za Twoją opinię 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko oraz że jesteś bardzo zadowolona. Życzymy dużo radości z zamówienia!
Serdecznie polecam ,szybka realizacja ,towar zgodny z oczekiwaniem.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy serdecznie za polecenie! 😊 Cieszymy się, że realizacja była szybka, a towar zgodny z Twoimi oczekiwaniami.
Przesyłka dotarła, choć z daleka. Wszystko jest w porządku. Dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za Twoją opinię! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Ciebie i że wszystko jest w porządku.
Nie podobało mi się że biały suwak dwostronny nie ma wejściu z metalowymi ząbkami i musiałem użyć jednego metalowego a jednego nie

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za Twoją opinię. Rozumiemy, że brak metalowych elementów w dwustronnym białym suwaku był dla Ciebie rozczarowujący. Dziękujemy za zwrócenie na to uwagi – takie informacje pomagają nam lepiej opisywać produkty i udoskonalać ofertę.
E B
Ewa B.

Jak zawsze, szybka i profesjonalna obsługa.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że – jak zawsze – obsługa była szybka i profesjonalna.

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Vielen Dank für deine tolle Bewertung!  Wir freuen uns sehr, dass du mit uns rundum zufrieden bist. Dein positives Feedback motiviert uns, weiterhin den bestmöglichen Service zu bieten.
Wszystko rewelacyjnie.Polecam serdecznie ❤️

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy serdecznie za wspaniałą opinię i polecenie! 😊 Bardzo się cieszymy, że wszystko było rewelacyjnie.
Jak zawsze wszystko rewelacyjnie!

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że – jak zawsze – wszystko było rewelacyjnie.
Dobrze zabezpieczona paczka, tkaniny zgodne ze zdjęciami i opisem :)

Odpowiedź ze sklepu tkaniny.net

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że paczka była dobrze zabezpieczona, a tkaniny zgodne ze zdjęciami i opisem.