HiFi exclusive to ponad 30 lat doświadczeń w branży audio-wideo. Od najwyższej klasy sprzętu domowego użytku dla najbardziej wymagającego odbiorcy, poprzez inteligentne domowe instalacje AV, systemy nagłośnień scenicznych, konferencyjnych, sakralnych, obsługę koncertów, po sprzęt muzyczny i doradztwo multimedialne. Nazwa firmy nawiązuje do sprzętu najwyższej klasy (od ang. high fidelity - wysoka wierność [odtwarzania dźwięku]), przeznaczonego dla wymagającego odbiorcy.Najnowocześniejsza technologia i doskonały design prezentowany jest obecnie w odnowionych wnętrzach pośród łuków arkad, iluminowanych nisz i bielonych cegieł. Klienci mogą nie tylko zapoznać się z pięknem telewizorów, ale także doświadczyć zderzenia historycznych wnętrz z technologią XXI wieku. A wszystko to w miłej i przyjaznej atmosferze.
zakup onkyo 8390+głoścniki kef q750, miałem tą przyjemność że moją sprawą zajmowała się pani Natalia, dodatkowym sprzętem, okablowaniem itp. pan Mateusz, klient traktowany indywidualnie, podejście do klienta specjalne, sklep i osoby go prowadzące po prostu klasa, brawo, dopasowanie sprzętu i jego analiza na najwyższym poziomie, kontakt telefoniczny i mailowy żaden problem, dla mnie pełen profesjon
Bardzo dobra obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. W dodatku dobre ceny, możliwość negocjacji. No i wzmacniacz Pioneer A-40AE rewelacja (w tej kategorii cenowej)
1 miesiąc temu
Szybko,łatwo,przyjemnie-polecam
2 miesiące(-ęcy) temu
Bardzo polecam, świetny kontakt, rzetelna pomoc, szybka realizacja transakcji.
Widać, że sklep przede wszystkim kieruje się zasadą zadowolenia klienta. Wszystkie zapewnienia sklepu co do ceny, terminu dostawy zostały dotrzymane. Klient jest na bieżąco informowany o aktualnym statusie zamówienia.
Pełen profesjonalizm obsługi sklepu. Gorąco polecam sklep także z powodu atrakcyjnych cen.
10 miesiące(-ęcy) temu
Tv zamówiony w poniedziałek, kurier zapukał do drzwi już we wtorek :)
Jak zwykle zaufałem ekspertom i dostałem świetny telewizor w rewelacyjnej cenie ;)
Polecam ekipę z HIFI exclusive