Witam, pragnę się podzielić swoją opinią na temat "sklepuzherbatami.pl"
daję 5 gwiazdek dlatego że zamówienie zostało szybko zrealizowane,
wysyłka dobrze zabezpieczona, a w środku czekał dodatkowy upominek w postaci kilku herbatek do degustacji. Sklep ma ładnie prowadzoną stronę internetową , bogaty opis przy każdym produkcie a do tego są łączone bonusy rabatowe i czasem można ulubioną herbatkę kupić w niskiej cenie. Jest to mój drugi zakup i za każdym razem jestem zadowolona.
Polecam wszystkim ten sklep , a sama na pewno będę go wielokrotnie odwiedzać, pozdrawiam Grażyna K.
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie pozytywne opinie
najbardziej krytyczna opinia
15 lis 2022
Firma sprzedala herbate o krotkim tylko kilkutygodniowym okresie waznosci. Oczekuje ze klient nie zorientuje sie jak krotkie daty firma stosuje.
Normalne sklepy o krotkiej GWARANCJI towary sa przeceniane, ale w tej firmie nie ma o tym mowy, upychaja bo może sie uda. Zawiodziony z zakupow klient, zdecydowanie NIGDY NIE DOKONAM ZAKUPU Z TAJ FIRMY BO CZUJE SIE OSZUKANY
Czytaj dalej
Pokaż wszystkie krytyczne opinie
Opinie nt. sklepu sklepzherbatami.pl
SortujTrafność
22 gru 2022
Jeżeli na stronie jest informacja, że towar jest dostępny, dodaje się do koszyka i płaci się za ten towar, a potem bez słowa wyjaśnienia dostaje się zwrot pieniędzy, bo sprzedawca towaru nie posiada, to jest jest to delikatnie mówiąc niepoważne traktowanie klienta.
15 lis 2022
7 gru 2022
W przypadku gdy brakuje towaru powinniście od razu poinformować klienta o tym, że zamówienie jest niekompletne, a nie czekać aż sam się o tym przekona przy otwieraniu paczki.
20 lis 2022
W herbacie matcha zanieczyszczenia. To moje drugie zamówienie. Pierwsze było bez zarzutu.
5 lis 2022
7 mar 2022
Herbaty wydają mi się gorszej jakości, napary są o wiele słabsze niż kilka lat wcześniej.
19 maj 2022
Pytacie Państwo o ocenę przesyłki która jeszcze do mnie nie dotarła.